![]() |
Ynt: slm burcunuz? Ben Başak burcuyum. |
Ynt: slm burcunuz? Merhaba bende geldim arkadaslar . hemen söyliiimmm bende tipik bir başak burcuyummm y789 |
Ynt: slm burcunuz? Allahım başaklar sardı her bir yanı.Benim nerdeyse bütün sülalem başak..Kocam ,babam anneannem,kuzenim ,teyzem,en sevdiğim arkadaşlarım...Evet hepinizde temizlik takıntısı var.Kiminizde çok kiminizde normal..Hepinizin ortak özelliğiyse takıntılı ve alışkanlıklarınıza bağlı oluşunuz.Monoton ve düzenli hayatı sevip,yaşamınızda radikal değişimlere sıcak bakmıyorsunuz.Maceracı yerine sevecen ve aile hayatını seven yapılarsınız.En sevdiğim özelliğinizse güvenilir sözünün eri vedürüst insanlar oluşunuz.Ama itiraf etmeliyim bazen de sıkıcısınız...Yine de seviyorum sizleri naapiim... |
Ynt: slm burcunuz? Bizim Ailede her ne hikmetse aynı burçtan iki kişi yok. Başak, Terazi,Koç,Aslan,İkizler... |
Ynt: slm burcunuz? art56art56 bende Yengeç burcuyum hismiley |
Ynt: slm burcunuz? krz67 kediniz pisimbat tam bir akreptir 789569 wave dusun |
Ynt: slm burcunuz? Alıntı:
|
Ynt: slm burcunuz? oooo aslanlar önde yine ne oluyoruz yaf! bogalarla akreplerde yetişmiş gibi aslana ne o aslanlar! f678h |
Ynt: slm burcunuz? başaklar arka arkaya sıralanmış yahu. tipik bi yengeç olarak yengeçlerin en iyi anlaştığı burcun başak olduğu yazar.(doğrumudur bilmiyorum) ama şu ana kadar hiç bi başakla arkadaşlık etme şansım olmadı. |
Ynt: slm burcunuz? balık burcuyum yukselenım de balık ve balık burcunu tum tipik özellıklerını tasıyorum |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:06 PM. |