Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Astroloji (http://www.hayatimdegisti.com/forum/astroloji/)
-   -   slm burcunuz? (http://www.hayatimdegisti.com/forum/astroloji/1458-slm-burcunuz.html)

hayatimdegisti 18-06-2007 03:16 PM

Ynt: slm burcunuz?

Alıntı:

25emel Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

murat Nickli Üyeden Alıntı
Ankette sonuçlar görünmüyor Emel yapamıyorsan söyle ben yapim bak yorma kendini 44 Bu arada ASLAN burcuyum

nasıl görünmüyor ya sonuçları sadece üye oylayınca göster dedim oyladınmı ki? yada dur ayarı degiştireyim

Ankete oy verenlerin ismini de gosteren bir eklenti vardi...Onu eklemeye calistim.Sanirim Murat o sirada oylama yapmaya calismis.
Eklenti hata verince tekrar eski haline getirdim.

Aslında o eklenti olsa cok daha iyi olacakti..Böylece açik oylama ile kim neye oy vermis gorebilecektik... neutrali5

O zaman oy kullananlardan isteyenler neye oy verdiklerini de bildirsinler.

BURCU GELEGEN 18-06-2007 04:44 PM

Aslan ve Boğa başa baş he smileydance

Umutlu 18-06-2007 05:10 PM

Sitede ne çok boğa,aslan ve başak varmış yahu!Ama bizler dahada çoğuzdur eminim 44 Başaklar'ın gücü adınaaa! k8908

murat 18-06-2007 05:19 PM

Ara biraz daha açılırsa artık bende burçların etkisine inanacağım.Şu anda Aslan ve Başak burcu lider

BURCU GELEGEN 18-06-2007 05:29 PM

Hayırrr Aslanların gücü o y789

serhatt 18-06-2007 05:56 PM

AKREP KRAL smileydance

oelma22 18-06-2007 07:00 PM

slm ben de kovayım ve burcumdan oldukça memnunum,belliki aslanlar ağırlıkta,aslanlar da her zaman her yerde en önde canımm dusun

25emel 18-06-2007 07:49 PM

Alıntı:

hayatimdegisti Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

25emel Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

murat Nickli Üyeden Alıntı
Ankette sonuçlar görünmüyor Emel yapamıyorsan söyle ben yapim bak yorma kendini 44 Bu arada ASLAN burcuyum

nasıl görünmüyor ya sonuçları sadece üye oylayınca göster dedim oyladınmı ki? yada dur ayarı degiştireyim

Ankete oy verenlerin ismini de gosteren bir eklenti vardi...Onu eklemeye calistim.Sanirim Murat o sirada oylama yapmaya calismis.
Eklenti hata verince tekrar eski haline getirdim.

Aslında o eklenti olsa cok daha iyi olacakti..Böylece açik oylama ile kim neye oy vermis gorebilecektik... neutrali5

O zaman oy kullananlardan isteyenler neye oy verdiklerini de bildirsinler.

khkh56 khkh56 khkh56 bende sorunu ben çözdüm sandım biran khkh56 ya bir kez daha denesek olmazmı ? 44 kimin neye oy verdiğini görmek daha iyi olurdu bencede 44 bu arada benden de bir boğa oyu çıktı sung66

murat 18-06-2007 08:14 PM

Alıntı:

oelma22 Nickli Üyeden Alıntı
slm ben de kovayım ve burcumdan oldukça memnunum,belliki aslanlar ağırlıkta,aslanlar da her zaman her yerde en önde canımm dusun

Olurmu canım.Aslan sadece burç olarak önde karıştırmayalım lütfen çekmeyelim başka yerlere.Yoksa bizim gönlümüz,canımız,kanımız herşeyimiz kanarya.Bakma sen burcumuzun aslan olduğuna o kaderin oyunu blissy hismiley

tresor 18-06-2007 09:32 PM

benim burcum ikizler yukselen burcum aslan selamlar tresor

WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:20 PM.