![]() |
Ynt: Çok İyi Bir Astral Videosu... derty süper bir video, paylaşım için teşekkürler super |
Ynt: Çok İyi Bir Astral Videosu... Alıntı:
|
Ynt: Çok İyi Bir Astral Videosu... önce şu adrese (tıklayın) girin. ardından çıkan sayfada alt kısma doğru girmek istediğiniz siteyi yazın ve "begin browsing" butonu ile devam edin. yada buyrun (tıklayın) buradan direk izleyin... sapkal89 |
Ynt: Çok İyi Bir Astral Videosu... Alıntı:
http://rapidshare.com/files/14710892...Giris.exe.html |
Ynt: Çok İyi Bir Astral Videosu... 88a yaaa ben aylarca astral seyahat için uğraşıyom bu videoyu izliyince ürktüm düşünce hızı ile gidileceğini öğrenmiştim zarar görülmeyeceği konusunda araştırmıştım şimdi tekrar teredütlerim ortaya çıktı benim astral yolculuk esnasında beden dışı veya bedene tekrar döndükten sonra zarar görürmüyüz biri yardım etsin ben çok korktum 88a |
Ynt: Çok İyi Bir Astral Videosu... perilice baktigim, arastirdigim her yerde astral seyahat'in hic bir zararinin olmadigi yaziyor, eger bu deneyimi yasamak istiyorsan oncelikle korkmaman lazim, zaten korktugun zaman, direk ruyadan cikiyorsun, bu sebeple korkuya, endiseye hic gerek yok, gonul rahatligiyla dene super |
Ynt: Çok İyi Bir Astral Videosu... ya üç harflilerle karşılaşırsam |
Ynt: Çok İyi Bir Astral Videosu... ya su olursa, ya bu olursa kendimize yaptigimiz en kotu soylevdir, hayatta da, ama yine dedigim gibi su ana kadar okuduklarim arasinda boyle olaylarla karsilasilmadigini soyleyebilirim. farkinda misin bilmiyorum ama korkularimizi biz olustururuz, gercekte korkulacak bir sey yoktur, o tarafi hic dusunme, rahat bir sekilde cik, gor, sevgiler |
Ynt: Çok İyi Bir Astral Videosu... dusun bakalım buğün bir denemesini yapalım ilk astral seyahatimi zaten istemeden yapmıştım ölümle yaşam arasında savaş verirken nasıl döndüğümü bile hatırlamıyom ama vefat eden dedemin getirdiğini biliyom çünkü uyanınca bütün herşeyi o anda anneme anlatmışım sonra uyuduğumda da unutmuştum annemden ve babamdan öğrendim anlattıklarımı inşallah tekrar astral seyahate çıkabilirim smiliyface |
Ynt: Çok İyi Bir Astral Videosu... video yu ben göremedim arkadaşlar yardımcı olurmusunuz |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:22 PM. |