Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Astral Seyahat ve Lucid Rüyalar (http://www.hayatimdegisti.com/forum/astral-seyahat-ve-lucid-ruyalar/)
-   -   Çok İyi Bir Astral Videosu... (http://www.hayatimdegisti.com/forum/astral-seyahat-ve-lucid-ruyalar/815-cok-iyi-bir-astral-videosu.html)

subliminal 06-02-2007 01:15 PM

Çok İyi Bir Astral Videosu...

[youtube=425,350]Ezo8Og8-Za0[/youtube]

bu video yu bi arkadaşım gösterdi bana çok beğendim izlemek isteyenler olur diye düşünüyorum

ayrıca bu vidyo da kullanılan müzikte bana göre tam bir telkin müziği özellikle zaten bunun için buraya koydum atakan abi bi ilgilenirsen sevinirim.. işine yarayabilir . hismiley

youtebe giriş yapabildiğinizde video yu arama kodu : Ezo8Og8-Za0

hayatimdegisti 06-02-2007 01:39 PM

Rıdvan gerçekten çok ilginç bir video paylaşmışsın.Bende keyifle izledim. thumbsanim

subliminal 06-02-2007 01:46 PM

teşekkür ederim peki müzik hakkında ne düşünüyorsun Atakan abi bu müzikle bi telkin mp3 ü hazırlamayı düşünür müsün ? music45

hayatimdegisti 06-02-2007 01:48 PM

Yok artık en son bir şırıltı super sesi yapacağım başka da düşünmüyorum.Yeterince çeşit oldu zaten terli345

subliminal 06-02-2007 01:53 PM

tmm anladım yrl78
o zaman şırıltı sesli mp3 leri en kısa zamanda sitenizde görmek beni çok mutlu edecektirrr blissy . size kolay gelsin diyorumm smiliyface

Samed 06-02-2007 05:02 PM

Çok güel bir video gerçekten.biraz ürkütücü.astral seyehat yapmak isteyen arkadaşlar bunu izlerken korkmasınlar sakın y789.........

subliminal 07-02-2007 06:23 PM

korkak olan zaten her türlü korkuyor.. sevincli :)

kormayan bir adam da bu video yu izlese çizgi film gibi gelir herhalde :))

128956 128956 128956 128956

skorpy 07-02-2007 06:41 PM

ben daha evvel bir yazı okumuştum astral seyahatin sakıncalarını ne derece doğru ne derece yanlış bilemiyorum şöyleki
insan zamanla buna alışabiliyormuş ve güngeçtikçe doğrulardan ve gerçek hayattan kendisini soyutluyormuş düşünsenize gerçek hayatta acı keder mutsuzluk ve buna benzer şeyler var ama astral seyahatte hayal dünyasında geziniyorsunuz ve her istediğinizi yapabiliyorsunuz bence devamlı yapılmaması gerekiyor diye düşünüyorum

subliminal 07-02-2007 07:24 PM

hismiley
evet haklısın skorpy ben bi ara bir forum da okumuştum

ne kadar doğru bilmiyorum 4897

şöyle diyordu ;
önceleri bu asral seyahat çok güzel bir duyguydu geceleri kız arkadaşımın evine gidip onu saatlerce izlerdim.Fakat sonra bu durum gitgide kontrolümden çıktı her uykuya daldığımda astral yaşıyordum veya gündüzleri uyanık halde olsam da çeşitli varlıkları görebiliyordum . bazen beni zorla bedenimden çıkarıyorlardı vss..... sevincli
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

yani burdan çıkıcak sonuç :

ben astral seyahat yapabiliğim de bunlara razıyımmm :)))) khkh56
(bu şahsi fikrim)

mügeee 07-02-2007 07:30 PM

bana ürkütücü gelmedi bu video 4897

smiliyface smiliyface

WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:36 AM.