![]() |
rüya yorumlanır rüyasını yorumlatmak isteyen rüyasını yazsın yorumlayalım |
Ynt: rüya yorumlanır gerçekten mi? dusun ben dün Atatürkü gördüm rüyamda blissy ama öle 19 mayıs fln yoktu aklımda etkilenme yok yani içerinide hatırlamıyorum dusun sadece onu gördüğümü hatırlıyorum utananadam |
Ynt: rüya yorumlanır hımm bu rüya herkese nasip olmaz nasıl gördün neyse ben sadete geliyim o rüyayı görmek onu sevdiğinizin en büyük delillerinden biri çok seviyorsunuz rüyalarınıza misafir etmek istemişsiniz oda olmuş rüyanın içeriğini bilmediğin için yorum fazla yapamıyorum |
Ynt: rüya yorumlanır dogan harikasın ,bu aralar çok rüya göremiyorum neden bilmem emb23 aslında çok istiyorum ve cok guzel ruyalar gorurdum film gibi,tam çorbaydılar :)) ruyaları en cok telkinleri dinlediğimin ilk 1.ayında gorurdum ve kendimce yorumlamaya calışırdım o zamanlar neredeydiin ühühüh agl34 ama şimdi bu başlığa aboneyim ttli3 doğan ben bir rüyamda duygusal olarak begendiğim bir insana bir bardak süt uzattım bu ne anlama geliyor bulamadım,yorumlarsan cok sevinirim inşallah guzeldir ttli3 |
Ynt: rüya yorumlanır hımm ruyan enteresan ama yorumu şu süt beyazdır saftır temizdir ,çok temiz duygularla hayaller kurdugunu gelecege temiz duygularla baktıgını gösterir , hoşlanacagın birine duygusal olarak temiz duygularla yaklaşacagını eger ruyanda o kişi sütü almışsa seni kabul edecegine almamışsa red edecegine delalet edebilir ,sonucta ruya neye yorumlarsan o olur her zaman için hayra yormakta fayda vardır |
Ynt: rüya yorumlanır clapping harikasınız, bundan sonra rüya gördüğüm sabahlar budayım ttli3 |
Ynt: rüya yorumlanır doğan çok teşekkürlerrrr sevincli bu başlığa çok ihtiyacımız vardı,sütü kabul etti içti sevgiler yine geleceğim ttli3 |
Ynt: rüya yorumlanır bende. ilginç bulduğum için rüyamı sorcam. kendimi hayat kadını olarak gördüm ben ya.. gülsemmi ağlasammı bilemedim kendime gelince. :))) bi yorumda katamadım haliyle. hani yüzerken görürsün , uçarken görürseün felanda.. üzerimde siyah bi gecelik ,böle oturmuşum bekliorum resmen. hepsi bu ayrıntı yok,yani yaşanmışlık yok.:))) hatta çok yakın bi arkadaşım beni savunuyo birilerine karşı hararetle, nasıl düzgün biri oldumu sölüo ama ben içden içe kendimi biliorum ve onun bu çabasına da üzülüorum. hey yarebbim oğlan çocuğu olan bi anneyim ben yaf. :)) tövbe tövbe...... |
Ynt: rüya yorumlanır pamuk tebrikler , asevgican ruyada hayat kadını olmak büyük bi günah işlediğine delalet edebilir yada evliliğinizin bu aralar calkalanmalar yasayacagına da ,rüyanda seni savunan kişiye gelince sizde oluşan olumsuzlukları yatıstırmak isteyen en yakın kişi olabilir ,yinede evlilik aile konusunda titiz dikkatli oluyorsanız herhangibi problem olacagını sanmıyorum sadece sıradan bir ruya denebilir ,hayra yor hayr olsun |
Ynt: rüya yorumlanır dün gece rüyamda bu süt verdiğim kişi bir lokantada çalışıyormuş,yemek yapıyor,önlüklüydü,onu ziyarete gidiyorum,normalde boylarımız aslında eşit gibi ama ruyamda ondan cok daha uzundum ,eşofmanlarımla gitmişim ama nedenini amlayamadım bi hava var üzerimde manken gibi yuruyorum y789 acaip bir kendine guven,sonra onun yanına gidiyorum işin hep yoğunmu ne zaman bitecek diyorum ,suratını ekşitiyor önlüğüne elini siliyor bişey diyemiyor ama tavırlarım ve onun işinin yoğun olması sebebiyle karşımda ezildiğini hissediyorum ,ama karşılıklı konuşuken bile boyum ondan baya uzun,özellikle bunu merak ediyorum doğan acaba bu ne anlama geliyor,sonra diyorum ki ona ''hani birisi** vardı onunla ilşikinde ne zaman ciddileşmeyi düşünüyorsun'' diyorum ,diyorki '' kendimin farkına vardığım zaman'' allah allah.. (bu **birisi dediğim kişi de bu arkadaşımla lisede tiyatroda karşılıklı oynadığı bir kız ,oyunda 2 aşığı oynuyorlardı) yrl78 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:08 AM. |