Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Astral Seyahat ve Lucid Rüyalar (http://www.hayatimdegisti.com/forum/astral-seyahat-ve-lucid-ruyalar/)
-   -   rüya yorumlanır (http://www.hayatimdegisti.com/forum/astral-seyahat-ve-lucid-ruyalar/7870-ruya-yorumlanir.html)

alfati 03-06-2008 01:42 PM

lütfen rüyamı yorumlarmısınız çok merak ediyorum

Ben bugün rüyamda bir dağ gördüm orada tanıdığım insanların yanında tanımadığım kişilerde vardı ve onlarla konuşuyordum yani dağ bize yakın bir yerdeydi uzaktan görülebilecek şekilde.Bir ara kafamı çevirdim arkadaşlarımla konuşurken dağın mağra gibi ağzı açık olan kısmından aynı bir akıntı gibi volkan ateşi akıyor.Ben herkese kaçın diye bağırdım ve herkes kaçışmaya başladı ve ben kaçarken kendimi eski oturduğum mahallede buldum sanki beni takip ediyor gibi volkan hala arkamdan akıntı gibi geliyordu bir ara koşarken akrabalarımızdan bir amcamız beni durdurdu ve neden koşuyorsun seninle konuşacaklarım var diye konuştu.Bu arada evin ışıkları yanıyordu onun evinin içini görüyordum bak ateş geliyor diye bağırdım kaç dedim o hala ben sokağın sonuna doğru koşarken konuşacaklarım var seninle diye bağırıyordu.Ben sonunda sokağın sonundaki bakkalın oraya geldim bakkalın sahiplerine bakın ateş geliyor deyince onlarda baktı bakkalın sahibi olan bayan ,eşi ,ve oğlu vardı bakkalın sahibi olan kadın yukarıdaki dağda volkan var o patlamış geliyor dedi.O anda daha volkan sokağın sonunda ulaşmamıştı ve aniden bir yağmur bastırdı ve volkan şeklinde olan akıntıyı kapkara akan bir suya dönüştürdü daha sonra su gitgide berraklaştı.Bende o anda uyandım.

dogan_blade 03-06-2008 05:31 PM

Ynt: rüya yorumlanır

ruyanız baya detaylıymış ama size kötü bi haberim var malesef vadeniz yetiyor öleceksiniz bol bol dua edip yakınlarınızla helalleşin bu ruya türünü gören 73 kişi 15 gün içerisinde öldüler ,

--
-
-
-
-,-
-
-
-
-
-
-
-
- şaka yaptım
korkmayın sizin o akrabanız ölecek sizide yanında götürecek dermişim smiliyface

bence bi tehlike atlatmanız basınıza gelecek bi musibeti yapmış oldunuz bir iyiliğin karsılık olacagına delalet eder
yani içinizi ferah tutup hakka sıgının ibadet edip dualarınızı esirgemeyin zaten şu fani dünyada bedava yapılan tek eylem dua etmek onuda bırakırsak sonumuz nice olur arkadaşlar,,,,,,,,, hepinizin esen kalması dileğiyle
-
-

burcu-tkn8 03-06-2008 05:34 PM

ilk satırları okuyunca yemin ederim tüylerim diken diken oldu ooo67 ..allhatan şakaymış yrl78 zaten gerçek olsada öyle yorumda yazılmaz dimi öleceksiiiin diye smil56 ..

Belgin ∞ 03-06-2008 05:59 PM

Bende yazıyım bari.Geçen gece gökyüzünde yarılmalar gördüm.Büyük halkalar halinde yani hortum desem değil ama başlangıcı olurya hortumun o şekilde.4 ayrı yerde birbirine çok yakın bir şekilde etrafları kapkaranlıktı.Bende kaçıyorum devamlı.Devamlı gökyüzüyle ilgili rüyalar görüyorum bugünlerde.

alfati 03-06-2008 07:11 PM

cevabınız için teşekürler ama biraz daha açarak anlatırsanız sevinirim bu arada ben zaten her gün ölümü düşünüyorum ölümü düşünmek kadar güzel bir şey yok öleceksemde gayet rahatlıkla söyleyebilirsiniz ama biraz daha açarak rüyamı yorumlarsanız çok sevinirim bu kadar rüyanın yorumu az olamaz diye düşündüm.(:d)

dogan_blade 03-06-2008 08:18 PM

sevgili alfati rüyanda gördüğün o dağ senin hayallerinin isteklerinin doruk noktası sen oraya ulaşma çabasındasın
ve oraya o hedefe ulaşıncaya kadar bir çok güçlük engel le karsılasacaksın umarım istediğin gibi bir hayatın olur
ordan kaçarken seni birinin durdurması senden daha tecrübeli birisidir muhakkak sana sabırlı olman gerektiği mesajı veriyor ,işlerinde yaptıklarında aldıgın kararlarda yerinde olsam daha sabırlı olurdum çünkü sabırlı olmak gerek ayrca
yagmur berekettir , ruyan fikrimce bunlara delalet ediyor ,,, hismiley

Belgin ∞ 03-06-2008 08:26 PM

Eeee.Hani bana.

dogan_blade 03-06-2008 08:42 PM

tam sana yazıyordum gönder dedim forum uyarı verdi yeni cvp var diye wave

[/quote]

gök yüzüyle ilgii rüyalar görüyorsanız durun sizi tanımlayım hayalperestsiniz gökyüzüne bakıp seyretmeyi seviyorsunuz sabahları ve akşmaları güneşin dogusu ve batısına seyretmeyi seviyorsunuz ama sürekli yapmıyorsunuz,çocukluktan beri uzayı yıldızları merak ediyorsunuz,uçmayı hayal etnmişsinizdir hatta ruyanızda biryerden düştüğünüzü boşlukta oldugunuzu hissedip uyanmışsınızdır , gökyüzüyle alakalı ruya görenler bu özelliklerin birini birkaçını mutlaka taşır
ben sadete geleyim gökyüzü görmek iyidir sizin mevki sahibi olacagınıza eger mevkiniz varsa artacagına işarettir 4 halka ise size 4 tane fırsat gececeğine işarettir ,eger bu günlerde gökyüzüyle ilgili ruya görüyorsanız bence sizde bol bol dua edip hakkınızda hayırlısını istemeye devam edin çünkü siz kaçtığınızı söylüyorsunuz demekki biryerde eksiklikler var
bu imanda olabilir , iyilikte herşey olabilir , umarım hakkınızda hayırlısı ne ise o olur hismiley

kamil5 03-06-2008 08:58 PM

aman arkadaşlar rüya yorumlarken bilginiz olması  gerekiyor. sakın rüyaları yanlış yorumlamayalım. rüyanın gidişatını ilk yorumlar belirler.ayrıca kötü yorum yapmamaya dikkat edin.

dogan_blade 03-06-2008 09:17 PM

Alıntı:

burcu-tkn Nickli Üyeden Alıntı
ilk satırları okuyunca yemin ederim tüylerim diken diken oldu ooo67 ..allhatan şakaymış yrl78 zaten gerçek olsada öyle yorumda yazılmaz dimi öleceksiiiin diye smil56 ..

ufak bi şaka yapalım dedim ara sıra milleti resetlemek gerekiyor, iyi iyi olur Allah zarar ziyan vermesin hismiley

WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:00 AM.