![]() |
Astral Seyahat için Müzik http://rapidshare.com/files/11460172...ction.rar.html Gök gürültülü ve müzikli ve ingilizce olarak size yapmanız gerekenleri söylüyor. Karnınızdan yavaşça nefes alıp vermenizi , bunun en iyi gevşeme nefes tekniği olduğunu söylüyor. VS |
Ynt: Astral Seyahat için Müzik çok saolasın. super |
Ynt: Astral Seyahat için Müzik Elimde Astral'e Geçiş DaLgası Var Ama Daha Deneme Aşamasında.. Eğer Bende Başarılı OLursa PayLaşmayı Çok İsterim Forumda.. |
Ynt: Astral Seyahat için Müzik ne yapman gerektigi konusunda turkce olarakta istemedigin kadar cok yontem var.benim tavsiye edecegim bir program var.bu programla meditasyon astral seyahat uyku lusid bircok sseyi yapabilirsun.isn sirri beyne o zamanki frekanslarda ses gondermek.mesela tehlike frekansini dinledigin anda kendini tehlikede zannediyosun.beynin tehlike aninda yarattigi frekansi sen kulakliktan yapay olarak duyuyosun.ilgileneler icin super bir pprogramdir.adi brainwave generator.. |
Ynt: Astral Seyahat için Müzik Alıntı:
O Programı BiLiyorum.. Fakat Benimki Kendi Yaptığım Bir YazıLım.. (Neuro Programmer TabanLı.. ) |
Ynt: Astral Seyahat için Müzik senin yaptigin program da mi ayni prensibe dayali?anladigim kadariyla muzikteki frekanslar zamanla artiyor yada azaliyor. |
Ynt: Astral Seyahat için Müzik Alıntı:
|
Ynt: Astral Seyahat için Müzik yine teşekkr ederim. akşam listemde bu mp3 te vardı. veeee olabiliyormuş... sevincli akşam evin camından çıktım sevincli yüksekti, malum 3. kat... tırsıp geri geldim. sevincli |
Ynt: Astral Seyahat için Müzik ya ben bu brain wave generatoru yukledim ama nasil astrale yardimci oluyor onu anlamadim.bilgisayari acip kulakligi takicam ve konsantrasyon oyle degilmi?yapan biri varsa nasil yaptigini anlatirsa cok sevinirim..... |
Ynt: Astral Seyahat için Müzik bwgen programında sadece astral için müzik yok. zaten ingilizce olarak yazmış ne işe yarayan müzikler olduklarını. mesela ders için var , meditasyon için,durugörü için, astral seyahat için olan müziği seçeceksin. kulaklıkla dinlerken koltukta gözlerin kapalı olcak yavaş yavaş nefes alıp vereceksin ve diğer astral tekniklerini de uygulayacaksın. ben denedim:D uyuyakaldım koltukta. çabuk uyku getiriyor. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:33 AM. |