![]() |
Ynt: Astral Seyahat için Müzik 3-4 yıl önce astral seyahati duymuştum ve merak etmiştim sonra düşünürken uyuya kalmışım birden gideceğimi hissettim ve kulaklarım çınlmaya başladı korktum ve uyandım 44acaba uyanmasam ne olurdu |
Ynt: Astral Seyahat için Müzik kulaklarda çınlama kalpte aşırı çarpma bazen kulakta sanki kocaman sinek vızıltısı, bazen radyo dalgalarından gelen müzikler, duyulabiliyor . bunlar astrale çıkarken ki belirtiler |
Ynt: Astral Seyahat için Müzik dusun şimdi bu ingilizce ben ingilizce bilmediğimden dolayı ne kadar işe yarar bende acaba yardımcı olurmusunuz |
Ynt: Astral Seyahat için Müzik ingilizce bilmiyorsan dinlemenin yarari olmaz sanirim, sana tavsiyem subliminal bolumunde natura sound therapy 3.0 programini dinlemen astrale cikabilirsin zamanla super |
Ynt: Astral Seyahat için Müzik teşekkürler smiliyface |
Cevap: Astral Seyahat için Müzik ya bu muziklerin zaten direk astrale faydası olmuyor o sadece işlemi hızlandırıyor beyin frekanslarının çalışma aralıkları vardır mesela öğrenme frekansı 8-12 arasıdır . bu da insanı uyku frekansına yani 4-5 aralıgına ki o havayı hemen yakalayabilesin . yanlısım varsa düzeltin bildiğim kadarıyla böyle ii günler... |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:36 PM. |