Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Mistik Gizem Bilinmeyenler Klubü > Gizemli Konular > Astral Seyahat ve Lucid Rüyalar

Uyarılar

Astral Seyahat ve Lucid Rüyalar Astral Seyahat ve Lucid Rüyalar

Astral Meditasyon ve Ters Düşünme

Gizemli Konular ve Astral Seyahat ve Lucid Rüyalar Astral Meditasyon ve Ters Düşünme Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız paylaştığın için teşekkürler çok etkielndim uygun zamanda yapacağım inş...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Astral Seyahat ve Lucid Rüyalar telkin cd indir izle İstanbul Astral Seyahat ve Lucid Rüyalar nerededir kimdir Astral Seyahat ve Lucid Rüyalar çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Astral Seyahat ve Lucid Rüyalar hipnoz Astral Seyahat ve Lucid Rüyalar olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Astral Seyahat ve Lucid Rüyalar hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Astral Seyahat ve Lucid Rüyalar kuantum düşünce kitap haberi

Astral Meditasyon ve Ters Düşünme

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 13-01-2011, 03:34 PM   #21 (permalink)
Teğmen
 
Üyelik tarihi: Jan 2011
Mesajlar: 124
Tesekkür: 114
108 Mesajinıza toplam 276 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
asideniz will become famous soon enoughasideniz will become famous soon enough
Standart Cevap: Astral Meditasyon ve Ters Düşünme

paylaştığın için teşekkürler çok etkielndim uygun zamanda yapacağım inş

 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

asideniz isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 13-01-2011, 03:36 PM   #22 (permalink)
Administrators
Zerynthia
 
Işıldayan Safir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Mar 2009
Bulunduğu yer: Mutlulukya
Mesajlar: 5,993
Tesekkür: 49,758
6,229 Mesajinıza toplam 25,545 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Işıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond repute
Standart Cevap: Astral Meditasyon ve Ters Düşünme

Astral Seyahatte Ruhumuz mu Bedenimizle Ayrılıyor? Ruh Nedir? Ruhumuzu Bedenimizden Ayırabilir miyiz? Astral Beden Nedir?

Astral beden ruhun bir parçasıdır. Astral seyahate çıktığında astral bedenini kullanıyorsun. Ruh çok daha büyük ve geniş bir mekanizma. Yani ruh bedenimizle aynı büyüklükte değil. Çok daha büyük ve geniş öyle düşün. Astral beden sadece astral seyahatte kullandığımız bedendir. Normal bedenimiz et olan yani sadece ettir hiçbir özelliği yoktur. Bir kamuflajdır. Ruh ise kıyametten sonra da sahip olacağımız, dünya yaratılmadan önce de sahip olduğumuz bir varlıktır. Ruhlar eşit büyüklüktedir herkeste. Yani öldüğümüzde ruh ölmeyecek beden ölecek. Astral beden de ölecek ama ruh ölümsüzdür.

Ruh yüksek düzeyli enerji formudur. Ruh sayesinde insan bedenine enerji akışı sağlanır ve bedenimiz çalışır. Sinir sistemine elektriksel bir enerji aktarılır ve kaslarımızı çalıştırabilir, iskelet ve hareket sistemimizi kullanabiliriz. Ayrıca ruh otonom bazı faaliyetleri de sağlar. Bu faaliyetler dolaşım, sindirim... gibidir. Ruh bedenden sadece ölünce ayrılır. Onun dışında ayrılan astral bedendir.

Sen Paris'i imajine ettiğinde yarattığın paralel evrenden seyir başlar. Enerjisel olarak gerçek dünya boyutundaki Paris ile senin yarattığın imajinasyon eşlenir ve imajinasyon verdiğin yeri izlemeye başlarsın. Buna Mevlana seyr-i Zuhuri demektedir. Duru görünün temeli astral seyahate dayalıdır. Astral seyahat çıkıp dolaşması değildir ruhun. Bunu söyleyenler tamamen kafadan atmaktadır.


Yazıların tamamı alıntıdır.
__________________
Işıldayan Safir isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 14-01-2011, 10:25 AM   #23 (permalink)
Üsteğmen
 
elisya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Jul 2010
Bulunduğu yer: istanbul
Mesajlar: 306
Tesekkür: 565
297 Mesajinıza toplam 1,016 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
elisya is a jewel in the roughelisya is a jewel in the roughelisya is a jewel in the rough
Standart Cevap: Astral Meditasyon ve Ters Düşünme

Günaydıınnn, ben dün ilk kez denedim. :)))

Dün akşam üzeri iş yerinde bu yazıyı okudum. hayalimde canlandırdım. kelimesi kelimesine nasıl anlatılıyorsa. bende nasıl olur acaba diye hem düşündüm hemde hayal ettim.
Akşam o kadar yorgun bi halde girdim ki yatağa bişey düşüncek halim yoktu. çok yorgundum. yatağa yattım yorganı üstüme çektim sırt üstü yattım gözlerimi kapadım ve ilk aklıma gelen astral seyahat oldu. :))

düşündüm, okuduklarım aklıma geldi, nefeslerimi düzenledim. beynim yorgun olduğu için sadece nefesime konsantre oldum. ve yukarı doğru çekildiğimi düşündüm. imgeledim. ipe tutundum.

yaşadıklarım:
Karnımın ortasında bi acı belli belirsiz bazen iğne batması bazen hafif ağrı oldu. Ayaklarım ellerim buz kesti, kımıldatamadım kendimi.
hareket edemedim.
Hafiflemiştim. ağırlığım yoktu.
beyaz bir ışık oldu hertaraf. yukarı doğru süzüldüğümü hissettim. gene karnımda bi çivi batması oldu.
başımın arkası acıdı, alnım ağrıdı yada yandı anlayamadım..

çok korktum. birden kendimi öteki dünyaya gidecekmişim gibi hissettim. sanki hayaletmişim gibi.. ruhum bedenden ayrılıyormuş gibi korktum gerçekten. bi kaç kez yukarı doğru süzüldüğümü hissettim ama çıkamadım.

sonra üstümde yorgan olduğunu ve onu sıkı sıkı tuttuğumu farkettim.
gözlerimi açtım. Çok güzeldi ama çokta korktum hayalet gibi dolaşmak korkuttu galiba beni :((
tekrar denemek isterim ama korkumu bastırman gerekecek.

yazı için çok teşekkürler.. emeğinize sağlık
__________________
Hayal edin, isteyin ve Ona odaklanın.. İşte beynin devreye girdiği AN...
Tüm hücrelerinizle inanmadığınız müddetçe hayalinizi gerçekleştiremessiniz..
elisya isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 14-01-2011, 12:22 PM   #24 (permalink)
Üsteğmen
 
elisya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Jul 2010
Bulunduğu yer: istanbul
Mesajlar: 306
Tesekkür: 565
297 Mesajinıza toplam 1,016 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
elisya is a jewel in the roughelisya is a jewel in the roughelisya is a jewel in the rough
Standart Cevap: Astral Meditasyon ve Ters Düşünme

Çok enteresan bir şeyi şuanda yaşadım diyebilirim. Şöyleki ;

İki gün önce T. Lobsang Rampa nın Üçüncü göz kitabına başlamıştım.

Dün bir solukta kitabın ortasına kadar geldim. Sonra bir şekilde bu sitedeki Astral Seyahat ile ilgili bu yazı dikkatimi çekti ve okudum. Astral seyahati duymuştum ama nedir nasıl yapılır vs.. ile ilgili hiç bir bilgim yoktu burda okudum ve öğrendim. ve akşam olanları bir önceki mesajımda yazdım. :))

Bugün ise kitabımın yarım kalan yerinden başladım okumaya ve konusuda astral seyahatti.. :) İnanılır gibi değil ama şaştım kaldım..
bu kitaptaki astral seyahatı nasıl açıkladığını buraya yazacağım.

Bir tibetliden astral seyahat:

İspritizma gücüyle havaya yükselme konusunda pek
çok şey yazılmış. Benim de sık sık görmüş olduğum gibi, bunu yapmak mümkündür, ancak çok deneyim gerektirir. Aslında çok daha kolay başka bir sistem olduğundan, ispritizma ile uğraşmak gereksizdir. Astral bedenle yapılan astaral seyahat çok daha kolay ve güvenlidir. Lamaların çoğu bunu yapar ve biraz sabır göstermeyi göze alabilen herkes, bu yararlı ve güzel sanata verebilir kendini.

Dünya üzerinde uyanık geçirdiğimiz saatler boyunca,
astral bedenimiz maddi bedenimiz içine hapsolunmuştur ve
eğer bu konuda bir eğitim görülmemişse, bu ikisini birbirin
den ayırmak olanaksızdır. Uyuduğumuz sürece, dinlenmeye
gereksinimi olan yalnızca maddi bedendir; astral beden kendisini bu fiziksel bedenden kurtarır ve çoğu kez, tıpkı bir
okul günü sonunda evine dönen bir çocuk gibi, kendi boyutuna gider.
Astral bedenle fiziksel beden arasındaki ilişkiyi,
sonsuza dek uzayabilen bir "gümüş kordon" sağlar.
Gümüş kordona bir şey olmadığı takdirde, fiziksel beden
canlılığını sürdürür; tıpkı bir bebeğin annesinden ayrılması
için göbek kordonunun kesilişi gibi, ölüm anında da bu
gümüş kordon kopar. Bebeğin doğuşu, onun annenin bedeninde sürdürmüş olduğu hayatın ölümüdür.
Ölüm ise daha özgür bir ruhlar aleminde yeniden doğuştur. Gümüş kordona dokunulmadığı sürece, uyku sırasında ya da özel olarak eğitilmiş kimselerin uyanıkken de yapabildikleri gibi, varlık astral bedenle serbestçe dolaşabilir.
Bu gezintiler, gümüş kordon
aracılığıyla aktarılmış bilgiler olan düşleri oluşturur.
Bu bilgileri alan beyin de onları derhal -kişinin dünya inançlarına uygun düşecek şekilde- mantıklı hale getirir.
Ruh dünyasında zaman yoktur.
Zaman tamamen fiziksel bir kavramdır
ve bu yüzdendir ki uzun ve karmaşık düşlerin, ancak saniyenin ufacık bir parçasında meydana gelmiş gibi algılandığı durumlarla karşılaşırız.
Büyük bir olasılıkla herkes, çok
uzakta, belki de okyanusların ötesinde yaşayan bir arkadaşıyla karşılaşıp konuştuğu bir düş görmüştür.
Bu arada kendisine bir mesaj verilmiş de olabilir. Bu kişi uyandığında, genellikle, hatırlanması gereken bir şey olduğu hissine kapılır.
Uzakta bulunan bir dost ya da bir akraba ile karşılaşmanın
anısı vardır kafasında. Kısa bir süre sonra bu kişiden herhangi
bir haber alması ise şaşılacak bir olay değildir. Bu konuda
eğitilmemiş kimselerde, bellek çoğu zaman bozulur ve
sonuç olarak mantığa aykırı bir düş ya da karabasan çıkar
ortaya.
Biz Tibet'te sık sık astral seyahate çıkarız; aslında olay
tümüyle kontrolümüz altındadır. İlk önce, gümüş kordonla
bağlı olmasına karşın, astral bedenin maddi bedenden ayrılması sağlanır. İnsan, düşünebildiği kadar hızla, istediği yere gidebilir. İnsanların pek çoğunda astral seyahat edebilme yeteneği
olmakla birlikte, bu işe girişen pek çok kimse yeterince
eğitilmemiş olduğundan, genellikle bir şokla karşılaşır.
Çok kimse tam uykuya dalmak üzereyken, görünüşte hiçbir
neden olmadan ani ve güçlü bir çırpınmayla uyandırıldığı
hissini duymuştur. Bunun nedeni, astral bedenin fiziksel
beden daha uykuya dalmadan dışarı çıkması ve bu iki bedenin
oldukça sert bir biçimde birbirinden ayrılmasıdır. Bunun
sonucu olarak gümüş kordon büzülür ve astral beden
ani bir hareketle yeniden bedene girer. Astral seyahatten
sonra bedene dönüş biraz daha şiddetli olur. Astral beden,
tıpkı ipin ucuna bağlı bir balon gibi, gövdenin metrelerce yukarısında
havada uçuyordur. Herhangi bir şey, belki de yüksek
bir ses, astral bedenin müthiş bir hızla fiziksel bedene
dönmesine yol açar. Fiziksel beden bunun üzerine aniden
uyanır ve insan bir uçurumdan aşağı yuvarlanırken, tam zamanında
uyandığına dair korku dolu bir hisse kapılır.
Tüm insanlar, bilinçleri tamamen yerinde ve bütün olay
kontrolleri altında olarak astral seyahat etme yeteneğine sahiptirler.
Aslında bu iş epey deneyim gerektirir, fakat her
şeyden önce, özellikle ilk zamanlarda kişinin rahatsız edilme
korkusu duymayacağı, tek başına kalabileceği gizli bir yeri
olması gerekir. Yapılacak şeyin bir tehlikesi yoktur, fakat
astral bedenin maddi bedene girişi ve çıkışına dikkat edilmez,
rastlantılara bırakılırsa, şok ve duygusal bazı bozukluklar
çıkabilir ortaya. Kalplerinden şikayeti olan kimseler, astral
seyahati asla denememelidirler. Çünkü olayın kendisinde
bir tehlike olmamakla birlikte, bir başka kişinin odaya girip,
bedeni ya da gümüş kordonu rahatsız etmesi, kalbi zayıf
olanlar için büyük bir tehlike oluşturabilir. Hatta meydana
gelebilecek şokun öldürücü olmasının yanı sıra, ruh bu hayatındaki
varoluşunun eksik kalan süresini tamamlamak üzere
yeniden doğmak zorunda kalabilir.
Biz Tibetliler, insanlık şu anda içinde bulunduğu gerileme
devrine girmeden önce, herkesin astral seyahat edebilme,

üstün görme gücüyle madde ötesi şeyleri görebilme, telepati ve levitasyon ile havaya yükselebilme yeteneklerine sahip bulunduğuna inanıyoruz.

T. Lobsang Rampa - Üçüncü Göz




__________________
Hayal edin, isteyin ve Ona odaklanın.. İşte beynin devreye girdiği AN...
Tüm hücrelerinizle inanmadığınız müddetçe hayalinizi gerçekleştiremessiniz..
elisya isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 14-01-2011, 11:10 PM   #25 (permalink)
Administrators
Zerynthia
 
Işıldayan Safir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Mar 2009
Bulunduğu yer: Mutlulukya
Mesajlar: 5,993
Tesekkür: 49,758
6,229 Mesajinıza toplam 25,545 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Işıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond repute
Standart Cevap: Astral Meditasyon ve Ters Düşünme

Beğenmenize sevindim arkadaşlar. Konu içinde yazanların hepsi doğru. Beyaz ışığı gördüm ancak daha ileri gidemedim ben. Üçüncü gözün baskı nedeniyle gözlerimi açmak zorunda hissetmiştim dayanamadım. Anlatılanları kesinlikle deneyimledim. O nedenle bu yazı dizisini bulmuşken sizlerle de paylaşmak istedim.

Artık astral bedenimi daha net ve çok çabuk hissedebiliyorum. Sanki bedenimden bağımsız olarak hareket ediyor. Deneyenler muhakkak farkedeceklerdir.

Herkese yararlı olmasını dilerim.

Sevgili elisya bu arada konuya olan katkıların için de teşekkürler.

Sevgiler.
__________________
Işıldayan Safir isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 23-01-2011, 08:27 PM   #26 (permalink)
Teğmen
 
Üyelik tarihi: Oct 2010
Mesajlar: 37
Tesekkür: 0
33 Mesajinıza toplam 100 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
hlyyy is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Astral Meditasyon ve Ters Düşünme

bn astral seyahat yapmaya çalıştım dediğinz gibi her yerim uyuştu ama ellerimdeki kemikler kırılacak gibi oldu çok fazla birbirine kenetlenmişti,ellerim kapanmıştı çok kötü uyuşmuştu ve çok sıkıydı, aradan 5 dkka geçti sonra açıldı, bu neden oldu bn astral seyahat yanlış mı yapıyorum???
hlyyy isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-02-2011, 01:44 PM   #27 (permalink)
Teğmen
 
_aYsE_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Jul 2010
Mesajlar: 22
Tesekkür: 139
23 Mesajinıza toplam 82 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
_aYsE_ is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Astral Meditasyon ve Ters Düşünme

ya cidden cok cok cok co cok beğendim ya hayatımda ilk defa bu kadar açık bir sekilde bi yazı okudum tamamını okumasamda işime yarayacak kısmını şimdilik aldım devamını tabiki daha sonra okiycam cok heyecanlandım gercekten tek birşey sorucam o anda gördüklerimiz doğrumudur yani seyahat sırasında dışarıda gezdiğimiz zamanki olanlar yani aklıma takılan bir kaç soru daha var ama yavaş yavaş.. konunun tarihine bakmadım bile ağzım açıkta okudum
deneycem hemen teşekkürrler eline koluna yüreğine sağlık
__________________




HeR şEy İnCeLiKtEn KıRıLıR ;
iNsAnDa KaLıNlIkTaN kIrIlIr.......?????)))

MeVlAnA
_aYsE_ isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 24-03-2011, 11:23 PM   #28 (permalink)
 
Üyelik tarihi: Mar 2011
Mesajlar: 2
Tesekkür: 3
2 Mesajinıza toplam 5 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Marionette is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Astral Meditasyon ve Ters Düşünme

Öncelikle yazı için teşekkürşer ben ara sıra lusid den cıkıyorumda astrale lusidden çıkınca bilmediğim yerlere gidebilirmiyim örneğin bi arkadaşımın odası daha once hiç görmediğim biyere ?
Marionette isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 25-03-2011, 12:10 PM   #29 (permalink)
Administrators
Zerynthia
 
Işıldayan Safir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Mar 2009
Bulunduğu yer: Mutlulukya
Mesajlar: 5,993
Tesekkür: 49,758
6,229 Mesajinıza toplam 25,545 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Işıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond repute
Standart Cevap: Astral Meditasyon ve Ters Düşünme

Nereyi imajine ederseniz oraya gidebilirsiniz. Aslında burada anlaşılması ve bilinmesi gereken tek şey gerçekte oraya gitmediğiniz ve sadece bilinçaltınızla imajine edeceğiniz yerleri görebiliceğiniz. Daha önce hiç görmediğiniz bir yer dahi olsa o bilinçaltınızda oluşturulan bir görüntüden ibaret olacaktır.

Sevgiler.
__________________
Işıldayan Safir isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 25-03-2011, 07:00 PM   #30 (permalink)
 
Üyelik tarihi: Mar 2011
Mesajlar: 2
Tesekkür: 3
2 Mesajinıza toplam 5 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Marionette is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Astral Meditasyon ve Ters Düşünme

Ozaman lusidden astrale cıkcağımıza lusid de takılsakda aynı deılmı :)
Birde normal olarak astrale cıkarsak gercek dünyayı yolda yuruyen ınsanları goruyormusuz gercek zamanda geziyormusuz doğrumudur birde yine normal yoldan cıkıs yaparsak bilmediğimiz yerlere gıdebılırmıyız?
Marionette isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks


Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Astral Meditasyon ve Ters Düşünme

Gizemli Konular ve Astral Seyahat ve Lucid Rüyalar Astral Meditasyon ve Ters Düşünme Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız paylaştığın için teşekkürler çok etkielndim uygun zamanda yapacağım inş...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Astral Seyahat ve Lucid Rüyalar telkin cd indir izle İstanbul Astral Seyahat ve Lucid Rüyalar nerededir kimdir Astral Seyahat ve Lucid Rüyalar çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Astral Seyahat ve Lucid Rüyalar hipnoz Astral Seyahat ve Lucid Rüyalar olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Astral Seyahat ve Lucid Rüyalar hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Astral Seyahat ve Lucid Rüyalar kuantum düşünce kitap haberi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:40 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.