![]() |
astral seyahat Selam ben astral seyahat yapıyorum.Yapabilen başka arkadaşlarla bilgi paylaşımı yapabiliriz. |
Cevap: astral seyahat bende astral seyahat yapmak istiyorum fakat korkuyorum,bir iki kere denedim fakat çıkamadım daha sonrada biraktım denemeyi,okuduğum bi yazıda astral seyahate çıktığında ruhani varlıkları görebiliyomuşsun,valla görmek istemiyorum görürsem şok geçiririm galibadunk56 sen çıkmışsın,kısaca deneyimlerini anlatırmısın,nasıl çıktın,neler yaşadın,nerelere gittin,korkulacak bişey varmı, bende çok çıkmak istiyorum,korkmassam çıkıcam inşallah y789şöyle bi dünya turu felan yaparım herhaldewave44 |
Cevap: astral seyahat Alıntı:
|
Cevap: astral seyahat ya işte uykuyla uyanıklık arasında kalman gerekiyo,dediğim gibi bende denedim beceremedim,uzun süreler alıştırma felan yapman gerekiyomuş sanırım,biraz zor ve korkutucu bana kalırsa,ayrıca bende gustava sordum hala cevap gelmedi. |
Cevap: astral seyahat ayrıca astral seyahate çıktıpında ruhunu istediğin yere götürebiliyosun,rüya gibi değil çok gerçekçi olduğu söyleniyo,aslında denemek lazım çok merak ediyorum. :) |
Cevap: astral seyahat ben çıktğımı nasıl anladığımı söyliyim: uyandığımı sanıp kalkıyorum ama bakıyorum bedenimi yatakta görüyorum. şimdilik bu kadar diyim =) korkutmıyım=)) |
Cevap: astral seyahat Valla azıcık aklım var onu da bu işlere harcayamam o da gider yoksakhkh56 Ama merak etmiyor da değilim haniy789 |
Cevap: astral seyahat Alıntı:
|
Cevap: astral seyahat cidden bende merak ediyorum,çıktıysanız bi anlatın şunu nası bişey yaww,bende korkarım çıkmaya ama belki bi çılgınlık yaparımblissy |
Cevap: astral seyahat benim istemeden oldu hep her seferinde öldüğümü sandım o yüzden anlatmıyım diyorum. bi de sonuncuda yine kendimi öyle görünce (yani bedenimi yatakta görünce) istemeden yükselmeye başladım. tavana geldim kafam döşemenin içine girince duvarın yoğunluğunu farklı titreşimleri falan hissettim. ben o yüzden anlayamıyorum astral seyahate çıkmak isteyenleri çünkü bende istediklerimi yapmak gibi bi durum yok. tuhaf tuhaf şeyler oluyor bedenime nası döneceğimi düşünüyorum. siz bunu bilinçli yapan birinden dinleyin en iyisi. bir de karabasan denilen şeyin astral seyahatle ilgili olduğunu düşünüyorum. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:22 AM. |