Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Astral Seyahat ve Lucid Rüyalar (http://www.hayatimdegisti.com/forum/astral-seyahat-ve-lucid-ruyalar/)
-   -   astral seyahat (http://www.hayatimdegisti.com/forum/astral-seyahat-ve-lucid-ruyalar/613824-astral-seyahat.html)

gustav 02-07-2010 02:01 PM

astral seyahat

Selam ben astral seyahat yapıyorum.Yapabilen başka arkadaşlarla bilgi paylaşımı yapabiliriz.

7tepe 02-07-2010 02:32 PM

Cevap: astral seyahat

bende astral seyahat yapmak istiyorum fakat korkuyorum,bir iki kere denedim fakat çıkamadım daha sonrada biraktım denemeyi,okuduğum bi yazıda astral seyahate çıktığında ruhani varlıkları görebiliyomuşsun,valla görmek istemiyorum görürsem şok geçiririm galibadunk56
sen çıkmışsın,kısaca deneyimlerini anlatırmısın,nasıl çıktın,neler yaşadın,nerelere gittin,korkulacak bişey varmı,
bende çok çıkmak istiyorum,korkmassam çıkıcam inşallah y789şöyle bi dünya turu felan yaparım herhaldewave44

mendeseva19 02-07-2010 02:56 PM

Alıntı:

7tepe Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 755687)
bende astral seyahat yapmak istiyorum fakat korkuyorum,bir iki kere denedim fakat çıkamadım daha sonrada biraktım denemeyi,okuduğum bi yazıda astral seyahate çıktığında ruhani varlıkları görebiliyomuşsun,valla görmek istemiyorum görürsem şok geçiririm galibadunk56
sen çıkmışsın,kısaca deneyimlerini anlatırmısın,nasıl çıktın,neler yaşadın,nerelere gittin,korkulacak bişey varmı,
bende çok çıkmak istiyorum,korkmassam çıkıcam inşallah y789şöyle bi dünya turu felan yaparım herhaldewave44

ya bnde istiyorum astral seyahate çıkmak ama beceremiyorum 12389 nasıl çıktın sölesene bi deneyim bu akşam 8977 ya da çıktığını nasıl anlıyorsun ?

7tepe 02-07-2010 03:59 PM

ya işte uykuyla uyanıklık arasında kalman gerekiyo,dediğim gibi bende denedim beceremedim,uzun süreler alıştırma felan yapman gerekiyomuş sanırım,biraz zor ve korkutucu bana kalırsa,ayrıca bende gustava sordum hala cevap gelmedi.

7tepe 02-07-2010 04:01 PM

ayrıca astral seyahate çıktıpında ruhunu istediğin yere götürebiliyosun,rüya gibi değil çok gerçekçi olduğu söyleniyo,aslında denemek lazım çok merak ediyorum. :)

eski 02-07-2010 04:03 PM

ben çıktğımı nasıl anladığımı söyliyim: uyandığımı sanıp kalkıyorum ama bakıyorum bedenimi yatakta görüyorum. şimdilik bu kadar diyim =) korkutmıyım=))

Nefti_ 02-07-2010 04:32 PM

Valla azıcık aklım var onu da bu işlere harcayamam o da gider yoksakhkh56 Ama merak etmiyor da değilim haniy789

mendeseva19 02-07-2010 04:39 PM

Alıntı:

eski Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 755727)
ben çıktğımı nasıl anladığımı söyliyim: uyandığımı sanıp kalkıyorum ama bakıyorum bedenimi yatakta görüyorum. şimdilik bu kadar diyim =) korkutmıyım=))

canım ya anlaaaatttt 8977 korkmuorum pls.. :) bn astral seyahate çkmş olsam gtmek istedğim kişinin yanına evine gideblioorm onun her yaptığını görüp izleyebilirom dmi ? ama temas da bulunamam mesela eline dokunmak gbi y789 blki hisseder :S merak ediorm anlatsana noluuuyyyutananadam

7tepe 02-07-2010 04:54 PM

cidden bende merak ediyorum,çıktıysanız bi anlatın şunu nası bişey yaww,bende korkarım çıkmaya ama belki bi çılgınlık yaparımblissy

eski 02-07-2010 07:13 PM

benim istemeden oldu hep her seferinde öldüğümü sandım o yüzden anlatmıyım diyorum. bi de sonuncuda yine kendimi öyle görünce (yani bedenimi yatakta görünce) istemeden yükselmeye başladım. tavana geldim kafam döşemenin içine girince duvarın yoğunluğunu farklı titreşimleri falan hissettim. ben o yüzden anlayamıyorum astral seyahate çıkmak isteyenleri çünkü bende istediklerimi yapmak gibi bi durum yok. tuhaf tuhaf şeyler oluyor bedenime nası döneceğimi düşünüyorum. siz bunu bilinçli yapan birinden dinleyin en iyisi.

bir de karabasan denilen şeyin astral seyahatle ilgili olduğunu düşünüyorum.

7tepe 02-07-2010 07:31 PM

ASTRAL SEYAHAT İLE ALAKALI BİTAKIM BİLGİLER

1-astral dünya dediğimiz yer dünya ile öte dünyanın arasındaki alandır. O ortama geçtiğinizde dünyayı, yakınlarınızı görür duyarsınız ama yakınlarınız sizi göremez duyamaz. Fakat ölmüş yakınlarınız oraya gelebilir ve gelmişlerse onları görür duyarsınız. İşte bu nokta titreşimsel olarak ayrılan dünyamızın en üst sınırı olan ışık hızı noktasıdır. Işık hızı üstünde titreşimi olan dünyalar öte dünyadır. Altında olan dünyada ise biz yaşamaktayız. Yani aslında öte dünya ile iç içe yaşıyoruz ama algılamıyoruz.

2-Eğer astral seyahat yaşam deneyimleriniz içinde yoksa astral seyahat yapmanızın hiçbir yolu yoktur. Kesinlikle rehber ruhunuz sizi engeller. Ya da saçmalıklar deyip ruh konularına ilgi duymazsınız.

3-astral seyahat deneyimi uyku ile uyanıklık arası bir şeydir. Yani çok net bir algılama olmaz. Siz deneyiminizi artırdıkça daha anlaşılır seyahatler yaparsınız. Seyahatiniz esnasında istediğiniz her yere anında gidersiniz.

4-astral seyahat düşünceyle gerçekleştirilen bir eylemdir. Yani ruhun gerçekleştirdiği bir eylemdir. Fakat ruhumuz manyetik beden içinde hapsolduğu için yeteneklerini çok zor kullanır. Onun için astral seyahat yapmak kolay değildir. Fakat bazı insanlar doğuştan bu yeteneğe sahip olur.

5-astral olarak zamanda geri veya ileri doğru gidilebilinir. Fakat geleceğe gitmek çok zordur. Çünkü engellenir. Eğer size tekâmül olarak zarar verecekse geleceğinizi görmeniz engellenir. Onun için kişi kendi geleceğine gidemez. Belki zararsız bazı sahnelere ulaşabilir. Yasaklanmış yerlerden biri de kıyamet anıdır. Kimse kıyamete gidemez. Ancak öncesi ve sonrası ile ilgili sahnelere gidilebilinir. Elbette ne olacağını bilen üst ruhlar her yere giderler. Fakat onlar gördüklerini anlatmaz ve kendileri de ters etkilenmez. Onun için onlara tüm geçmiş ve gelecek açıktır.
Geçmişe yapılan seyahatlerde insanları seyredebilirsiniz ama onlarla konuşamazsınız. Fakat İsa, Muhammed peygamber gibi inisiye insanlarla konuşabilirsiniz. Bu muhabbet gerçekte olmuş olur mu bilmiyorum.

6-Hep seyahati zaman olarak ileri geri olarak dolaşmaktan bahsettik. Birde öte dünyada arşa doğru yolculuk yapmak imkânı var. Bu yolculuk peygamberin miraca çıkması gibidir. Fakat siz peygamber gibi son katmanlara kadar çıkamazsınız. Daha doğrusu o yönde gidebilmeniz müsaade ile ancak olur. O yöndeki seyahatiniz rehberinizin değil yüksek melekler topluluğunun izni ile olur. Ancak çok yüksek ruhlara bu izin verilebilir. Fakat diyelim ki seyahat yapabilme izniniz var. Ancak ruhunuzun titreşiminin izin verdiği yere kadar gidebilirsiniz. Eğer ruhunuzun müsaade etmediği yere gitmeye kalkarsanız yok olursunuz. Daha doğrusu gidemezsiniz. Yani bu sizin için imkânsızdır. Oraya geçip ruhunuzu yakmak isteseniz bile hiçbir yolu yoktur.

7-astral seyahati geleceğe gidip spor toto sonuçlarını almak için yapmayı düşünüyorsanız kesinlikle zahmet çekmeyin. Başarmanız mümkün değildir. Böyle düşüncelerden kurtulduğunuz zaman ancak seyahat yapmak izniniz olabilir.
Gelecek değişkendir.

mendeseva19 02-07-2010 08:56 PM

ya ben 1 saat kadar önce denemeye kalktım :D önce ayaklarım karıncalandı sonra sol dizimde bi seyirme misali bi kıpırdama :S bide yüzümde bi kaşıntı gbi bişi sanırım elektrikdi :S tabi yüzümde bu kaşıntı olmasa daha ii olurdu dikkatimi dağıttı :( nese ben devam ettim sanki elimin içinden başka bi el çıkar gbi hafif bişiydi ama hissediorm aradaki bağlantıyı :S değişik bişeydi sonuç başaramadım iice konsantre olamadım biraz dha hava kararsın öle denicem bide ben gözümü hep kapalı tutamıorum :S kısıorum böle tam karanlıklara dalıcam gözümü açıorm ama istemsiz oluor rt67

eski 02-07-2010 09:51 PM

o titreşimi bende hissediyodum bilimsel bişeyler diyemiycem ama bence olmuş elinin içinden başka bi el çıkar gibi olması falan bence olduğunu gösterir. ben en fazla yan odaya gitmiştim zaten =))

gustav 03-07-2010 01:20 AM

korkacak hiçbirşey yok zaten korkarsan yapamazsın.

newroses 03-07-2010 11:29 AM

ya 2 hafta önce uyuyorken dua ettim.Ama vucudum kartıncalandı.Hatta şöyle bir gözümü açtım başım döndü.Ama astral seyhati daha yeni şimdi okudm . acaba ben astrl seyahatmi uyguladım ?krzm67krzm67

mendeseva19 03-07-2010 01:13 PM

Alıntı:

gustav Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 755813)
korkacak hiçbirşey yok zaten korkarsan yapamazsın.

ya gustav yaşadığın deneyimini bizimle paylaşmıcak mısın ? konsantre olurken nekadr sürüor dusun2 bize biraz yardımcı olurmusun.şimdiden teşekkür ediormactionsmile

eski 03-07-2010 01:26 PM

mendeseva sen dün deniyordun sanki olmadı mı bişiy?

mendeseva19 03-07-2010 04:44 PM

Alıntı:

eski Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 755840)
mendeseva sen dün deniyordun sanki olmadı mı bişiy?

akşam mı :D oda çok karanlıktı tek başıma girip deneyemedm :D kardeşimi çağırdım ama oda gelmedi ::( nse sonra uyucam zaman denerm dedm..yatağa gttim uyumaya kardeşim laptoptan film izliordu odadan çıkaramadım onu :S öle kaldı bu sabah kalkar kalkmaz denedm ama bi b..k yapamadım :( sabah kalkınca insan bişey dşnmez beyin rahattır falan fişman diolar ama olmadı hiç bi etki :S bari ayna-alın olayı varya onu yapım dedim..ytkodasına gttm alnıma 5 kurş yapştırdım, oturdum aynanın karşısına paraya odaklanmaya bşladım kendi suratımı çirkin gördüm hele gözlerim çok kötü görünüordu gözbebeklerim kçüçk,gözlerime kalem çekmiş gbi simsiyh blissy ama korkmadım çnkü böle olacağı yazıodu biyerlerde okumştumsevincli ama mum ışığında fln diolardı gündüz vkti olmayacağı içn daha fzla öteye gidemedm ağla2 bide kendimi ve odayı gri-siyah karışımı bişekilde gördüm gözümü açınca görntü netleşiordu kısınca gri-siyh tonunda parlak bi hal alıordu...S: ama fazla odaklanamadım gözlerim sulandı hemen :( nese astral seyahate çıkamadım daha...ruhumla bile knştm çıık die ama yook bişey dha...actionsmile

eski 03-07-2010 05:09 PM

o ayna egzersizi de mi astral seyahat için? değişik bişeye benziyo merak ettim

mendeseva19 03-07-2010 05:43 PM

Alıntı:

eski Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 755868)
o ayna egzersizi de mi astral seyahat için? değişik bişeye benziyo merak ettim

öle yazıo indirdiğim şeyde :S bbiçok yöntem var astral seyahate çıkmak içn,
RapidShare: 1-CLICK Web hosting - Easy Filehosting işte burdan indirip okuyabilirsin astral seyahat ile ilgili :)

eski 03-07-2010 05:48 PM

hemen indiriyorum çok teşekkürler =))

esmas 27-07-2010 08:57 PM

yaklasik iki ay oldu hala astral icin ugrasiyorum. her gun ihmal etmeden deniyorum henuz basaramadim ama degisik bisey olmaya basladi :) kendimi goremedim hic ama birden ruyaya gecmisim gibi bir goruntu geliyor gozlerimin onune. tipki ruya gibi hersey capcanli. mesela ya bir sokak gordum simdiye dek, yada yuruyup giden bi insan. yada tanimadigim bir kac kisi yolda duruyolar gibi. boyle seyler goruyorum ve '' aaaa ! bu ne.. ! '' diye sasiriyorum ve goruntu hemen kayboluyor, yine karanlik goruntuyle basbasa kaliyorum. eger bu lusid ruya ise ruyadan kopmamak icin ne yapmaliyim acaba...

mocha 29-07-2010 10:13 PM

Arkadaşlar dün gece küçük bir deneyim yaşadım hemen sızınle paylaşmak istiyorum. natura sound therapy programını kullananlarınız bılır orda lusid ruya ıle ılgılı bır beyin dalgası var. daha önce gece pcden onu acık bırakıp yatmıstım kalktıgımda kendımı nedensızce cok kotu hıssetmıstım oyuzden de düne kadar uzun bır sure bunu yapmamıstım. dun gene lucıd ı actım yattım. gece muthış bır ugultuyla ve o ugultunun kulaklarımda yarattıgı baskıyla uyandım daha dogrusu uyandığımı sandım. yataktan kalkmak ıstedım ama kalkamadım, gözlerımı kapattım açtıgımda tepemde durmus kendıme bakıyordum korku katsayım oldukca yükseldı ve ne oldugu bılmedıgım bos bır zaman dılımı başladı 2. kez aynı şekılde uyandım Allahım yıne mı dıye düşündüm gene kendıme baktım ve gene gözlerım kapalı uyurken kendımı görünce gene bır boşluk hıçbir şey hatırlamadığım bır süre geçti. sürenin ne kadar oldugunu bılemıyorum belkı 10dkdır belkı 3sn. sonra gercekten uyandım (deneyımı yasarken onun ne olduğuyla ılgılı ınanın hıcbır fıkrım yoktu ) ve uykumda olan şeyın astral seyahat olabılecegını dusundum. bunun olmasını saglayan lucıd ruya beyın dalgalarımı??? bıde ruyamda belkı ılk defa ayı gördüm dün gecesevincli bugun haberlerde de bır ayının yavrusunu kurtarısı haber yapılmıstı. lucıd ruya gelecege daır ön bılgıler verır mı ya da bu bana ruyalarıma dıkkat etmem yönünde bır mesaj mı? sevgıyle kalın

WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:26 PM.