Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Mistik Gizem Bilinmeyenler Klubü > Gizemli Konular > Astral Seyahat ve Lucid Rüyalar

Uyarılar

Astral Seyahat ve Lucid Rüyalar Astral Seyahat ve Lucid Rüyalar

MELEKLERİ RÜYAYA ÇAĞIRMA

Gizemli Konular ve Astral Seyahat ve Lucid Rüyalar MELEKLERİ RÜYAYA ÇAĞIRMA Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız MELEKLERİ RÜYAYA ÇAĞIRMA Rüya zamanımız çoğu zaman, yeni spiritüel büyüme ve anlayış kazanmak için en üretici zamandır. Bir çok insan geleceği haber veren veya kariyer, ev ve aile ile ilgili rehberlik veren psişik rüyalar görür. Melekleri rüyalarınıza davet ederek uyurken ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Astral Seyahat ve Lucid Rüyalar telkin cd indir izle İstanbul Astral Seyahat ve Lucid Rüyalar nerededir kimdir Astral Seyahat ve Lucid Rüyalar çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Astral Seyahat ve Lucid Rüyalar hipnoz Astral Seyahat ve Lucid Rüyalar olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Astral Seyahat ve Lucid Rüyalar hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Astral Seyahat ve Lucid Rüyalar kuantum düşünce kitap haberi

MELEKLERİ RÜYAYA ÇAĞIRMA

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 10-03-2009, 01:51 PM   #1 (permalink)
Binbaşı
 
melodiss - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Apr 2008
Mesajlar: 1,129
Tesekkür: 1,532
469 Mesajinıza toplam 3,122 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
melodiss has much to be proud ofmelodiss has much to be proud ofmelodiss has much to be proud ofmelodiss has much to be proud ofmelodiss has much to be proud ofmelodiss has much to be proud ofmelodiss has much to be proud ofmelodiss has much to be proud ofmelodiss has much to be proud ofmelodiss has much to be proud of
Standart MELEKLERİ RÜYAYA ÇAĞIRMA

MELEKLERİ RÜYAYA ÇAĞIRMA

Rüya zamanımız çoğu zaman, yeni spiritüel büyüme ve anlayış kazanmak için en üretici zamandır. Bir çok insan geleceği haber veren veya kariyer, ev ve aile ile ilgili rehberlik veren psişik rüyalar görür.

Melekleri rüyalarınıza davet ederek uyurken tutarlı ve berrak rehberlik alabilirsiniz. Gündüz zamanı düşünceniz siyah – beyaz bakış açılarına kilitlenmişken, bu özellikle, yeni anlayışlar ve yaratıcı fikirler kazanmak için iyi bir yoldur. Uyurken, katı düşünce kalıplarını bırakırız. Uyurken olduğu gibi açık – zihinli olduğumuzda, Tanrı ve melekler İlahi fikirleri kolayca bize aktarabilirler. Uykuya dalmadan önce, meditasyon yapmak için biraz zaman ayırın. Sonra zihinsel olarak veya yüksek sesle onaylayın :

“Sevgili Tanrım ve melekler,
Lütfen bu gece rüyama girin ve bu durum (özel isteğinizi söyleyin) ile ilgili bana rehberlik ve yeni fikirler verin. Uyandığım zaman bu fikirleri berrak olarak hatırlamama yardım edin. Teşekkür ederim ve Amin”

Normalde rüyalarınızı hatırlamasanız bile, bu güçlü onaylama, uyanmadan hemen önceki saatte güçlü şekilde canlı – ve unutulmaz – rüyalar görmeniz için bilinçliliğinizi değiştirir. Bu rüyaları “lüsid” rüyalar olarak adlandırıyoruz. Bunlar bir sinemada olmaya benzer, burada kendinizi hem izlersiniz hem de katılımcı olursunuz. Bu rüyaları unutmak çok zor olur. “Lüsid rüyaların konusunu ve mesajını hatırlamam” diyen insanlar bile, bu rüyaları hatırlar.

Bir çok büyük icat, kitaplar, ve çözümler rüyalardan çıkarılmıştır. Muhtemelen bir fikrin ışığı ile uyanan yazarlar, iş adamları ve mucitlerin hikayelerini duymuşsunuzdur. Herkes bu bilgi havuzuna erişir, çünkü herkesin zihni ebedi olarak Tanrı’nın sonsuz bilgeliğine katılır. Siz de, uyumadan önce niyetlerinizi belirterek uykunuzda yaratabilirsiniz.

Melekler ayrıca uyurken sınırlayıcı düşünceleri, inançları ve duyguları iyileştirebilirler. Çoğu zaman imanın tezahürün ve mucizelerin maddesi olduğunu okuduk. “Mucizeler Kursu”nda, “Herhangi bir durumda, imanın çözemeyeceği bir problem yoktur”. Ve yeni bir bilimsel çalışma, psişik fenomene inanan insanların, şüphecilerle karşılaştırıldığında, doğru psişik rehberlik deneyimledikleri bulunmuştur.

Rüya zamanı evrenin şaşmaz düzeninde imanımızı artırmak için mükemmel bir platformdur. İman seviyesini artırmanın en kolay yollarından biri, Tanrı’dan ve meleklerden yardım istemektir. En şüpheci pragmatist bile, bu yöntemin güçlü etkileyici deneyim yarattığını görecektir. Bunu yapmanın kolay bir yolu tam gece uykuya dalmadan öncedir. Şu onaylamayı zihinsel olarak veya yüksek sesle söyleyin ;

“Sevgili Tanrım ve koruyucu melekler,
Bu gece rüyalarıma girmenizi istiyorum ve beni anlayıştan, güvenmekten ve İlahi rehberliğimi izlemekten uzak tutan korkuları temizleyin. Eğer bana vermek istediğiniz bir mesaj varsa, lütfen onu açık olarak anlamama ve sabah hatırlamama yardım edin. Amin”

Cennet, güvensizliğinizi iman ile değiştirir ve bilgililiğinizi izlemekle ilgili daha emin hissedersiniz. Rüyalarımız esnasında melek krallığı ile çok etkileşiriz. Melekleri rüyalarınıza çağırarak melek mesajlarınızın sayısı artar ve temizlik çalışmanız hızlanır.
Örneğin, eğer kariyerinizin gidişatı ile ilgili kararsız iseniz, başınızı yastığa koyduğunuz zaman, zihinsel olarak buna benzer bir dua okuyun :

“Melekler, lütfen bu gece rüyalarıma girin ve bana kariyerimle ilgili hangi yöne gideceğimi bilmemde yardım etmek için, hatırlayacağım berrak mesajlar verin.”

Melekler her zaman bu isteği karşılar, ve muhtemelen uyanmadan önceki saatte kolayca hatırlayacağınız lüsid bir rüya görürsünüz. Veya, melekler rüyanızda size öyle bir şekilde yardım edebilirler ki, rüyanızın içeriğini hatırlamazsınız. Yine de, uyanırsınız ve gece boyunca içinizde bir şeylerin değiştiğini bilirsiniz. Hangi yöne gideceğiniz ile ilgili daha mutlu, daha pozitif ve daha berrak hissedersiniz. Bu, kariyeriniz ile ilgili sizi kararsız kılan korkuları salıvermenize yardımcı olmak için, meleklerin düşüncelerinizi ve inançlarınızı yeniden düzenlediğinin bir işaretidir.

Eğer yaşamınızın herhangi bir alanında bloke olmuş hissediyorsanız, bir parça kağıda şu mesajı yazın ve yastığınızın altına koyun. Uykuya dalarken cümleyi zihinsel olarak üç kere tekrarlayın : “Sevgili Melekler, yaşamımdan tam olarak haz almamı engelleyen blokları temizlemek için bu gece uykumda benimle çalışmanızı istiyorum. Lütfen ya bu blokları dikkatime getirin ya da bu geceki uykum esnasında zihnimden, duygularımdan ve bedenimden tamamen uzaklaştırın. Teşekkür ederim.”

Sabahleyin, tazelenmiş ancak gece boyunca çalışmış olduğunuzun farkındalığı ile uyanırsınız. Meleklerin gece çalışmasının ayrıntılarını hatırlayamayabilirsiniz, ama bunu derinden hissedersiniz. Başınızı gece gerçekleşen yeniden yapılandırma nedeni ile biraz garip hissedebilirsiniz. Bununla birlikte, meleklerin taşıyıp götürdüğü bloklar yaşamınızın amacını ve yaşam planınızı engelleyen ağır yüklerdi. Bu temizliği istediğiniz için şükran hissedersiniz ve melekleri rüyalarınıza her gece çağırmak isteyebilirsiniz.

 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

__________________

melodiss isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 15-06-2009, 11:02 AM   #2 (permalink)
Binbaşı
 
sudem8 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: May 2009
Mesajlar: 1,186
Tesekkür: 9,872
1,280 Mesajinıza toplam 11,607 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to behold
Standart Cevap: MELEKLERİ RÜYAYA ÇAĞIRMA

Sevgili Melodis,dün gece melekleri rüyama ikinci kez davet ettim.ilkinde daha başarılı oldum.lucid rüyalara yazmıştım rüyamı.bu sizin yazdıklarınızı sesli okuyorum.yazıyıda yastığın altına koydum.Sevgili Melekler, hayatımda tam haz almamı engelleyen blokları temizlemek için, bu gece uykumda benimle çalışmanızı istiyorum.lütfen ya blokları dikkatime getirin,ya da gece uykun esnasında zihnimden ve duygularımdan ve bedenimden tamamen uzaklaştırın teşekkür ederim.diye yazdım.iki siyah böcek bana doğru gelip,dar yolun bana göre sağından yukarı tırmanıp, kendilerini aşağıya attılar.ikinci de rüya göremedim ama çok ilginç bir olay oldu. yine melekleri davet yazımı okudum.durumla ilgili rehberlik etmeleri için.fakat odamın kapısını kapatmadan yattığım için huzursuz oldum.sabah namazını kılıp yatmıştım.kapıyı kapatmadım, tam rüyaya konsantre olamayam diye düşündüm.kalkıp kapatmakta zor geldi.epey yatakta sağa sola döndüm.en sonunda huzursuz oldum kalkmaya karar verdğim anda kapı kapalıydı.tam kilit geçmiş değilde hafif aralık kalmıştı.Annem namaza kalktıysa o çekmiştir kapıyı dedim ama annemde daha uyanmamıştı.kahvaltı ederken, aklıma geldi sordum.Ben kapatmadım dedi...o nada anlattım.tabi rüyamı hatırlamıyorum.hala bu olayın etkisindeyim...içimde öyle bir güç oluştu ki artık düşüncelerimle olayların şekli değişiyor.çok zevkli, yalnız değiliz.Bir keresinde yine yatarken başımın okşandığını hissediyorum ve yatağın kenarında oturuyordu.Ya Vedud esmasını çok okumuştum yatmadan önce...yataktan fırladım ve çok korktum. kayboldu...tamam ya vedudun hadimi melek geldi diye dolanıyorum.tepki göstermesem belki iletişime geçecektim...paylaşımlarınızın ışığında yol almaya başladık.çok teşekkürler...
__________________
olanı olduğu gibi olduğu haliyle kabul ediyorum.şimdi şu anda... mucize olumlama...http://mutfaktamutlu.blogspot.com/
sudem8 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 15-06-2009, 03:28 PM   #3 (permalink)
Üsteğmen
 
alestason - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Nov 2008
Mesajlar: 242
Tesekkür: 191
243 Mesajinıza toplam 2,405 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
alestason is a jewel in the roughalestason is a jewel in the roughalestason is a jewel in the roughalestason is a jewel in the rough
Standart Cevap: MELEKLERİ RÜYAYA ÇAĞIRMA

sevgili sudem8 bu uygulamaya bende denedim bir hafta boyunca okuyarak uyudum geldiklerine ve blokajları temizlediklerine kesinlikle inanıyorum bunu hissedebiliyorum.
ama bir kaç gün sonra okumaya devam ettikçe uyumakta zorlandığımı fark ettim ve malesef rüyalarımıda hatırlayamıyorum.
alestason isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 15-06-2009, 03:42 PM   #4 (permalink)
Binbaşı
 
sudem8 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: May 2009
Mesajlar: 1,186
Tesekkür: 9,872
1,280 Mesajinıza toplam 11,607 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to behold
Standart Cevap: MELEKLERİ RÜYAYA ÇAĞIRMA

Alıntı:
alestason Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
sevgili sudem8 bu uygulamaya bende denedim bir hafta boyunca okuyarak uyudum geldiklerine ve blokajları temizlediklerine kesinlikle inanıyorum bunu hissedebiliyorum.
ama bir kaç gün sonra okumaya devam ettikçe uyumakta zorlandığımı fark ettim ve malesef rüyalarımıda hatırlayamıyorum.
Canım senin yorumların az ve öz oluyor ben de pür dikkat okuyorum bu konularda hiç boş değilsin her yorumun kayda değer...kendini kastığın için uyumuyor olabilirsin.biraz rahat esnek olunca bu işlerde başarılı oluyor...görüntü gözümünönünde tv izler gibi korkma diyorum devamını merak ediyorum...böcek gözümün içine girecek diye korktum.o anda yukarı tırmandı.bugün bir astral seyat siteye girdim galiba başlangıcıymış bu.içimdeki düşünce ve korkularmış.evet iki tane problem olarak gördğüm olay var.onlarda sanırım siyah böcek olarak göründü.ilki başarılı oldu.çok zevkli korkuyla birlikte rüyada değil sanki film gibi...
__________________
olanı olduğu gibi olduğu haliyle kabul ediyorum.şimdi şu anda... mucize olumlama...http://mutfaktamutlu.blogspot.com/
sudem8 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 15-06-2009, 04:27 PM   #5 (permalink)
Üsteğmen
 
alestason - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Nov 2008
Mesajlar: 242
Tesekkür: 191
243 Mesajinıza toplam 2,405 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
alestason is a jewel in the roughalestason is a jewel in the roughalestason is a jewel in the roughalestason is a jewel in the rough
Standart Cevap: MELEKLERİ RÜYAYA ÇAĞIRMA

güzel yorumların için çok teşekkür ederim.
aslında bu gibi deneyimler beni korkutmuyor ama sanırım ben uykusuzluk yaşayacağım yine diye şartlandırıyorum kendimi.
aslında bu gibi deneyimlerde herkesin kişisel yorumunun çok daha önemli olduğunu düşünüyorum tıpkı senin yorumun gibi, böcekleri problemin olarak ifade etmişsin.
ben melekleri davet ettiğimde başucumda mutlaka kağıt kalem bulunduruyorum gerçi pek hatırlamıyorum ama hatırladıklarımıda ayrıntılı olarak yazıyorum.
bu notlarımıda saklıyorum ve mutlaka yol gösterici olduklarına inanıyorum.
astarl seyahat hiç denemedim (aklımdan bile geçirmedim) bu beni hep korkutuyor neden bilmiyorum :)
alestason isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 15-06-2009, 07:24 PM   #6 (permalink)
Binbaşı
 
sudem8 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: May 2009
Mesajlar: 1,186
Tesekkür: 9,872
1,280 Mesajinıza toplam 11,607 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to behold
Standart Cevap: MELEKLERİ RÜYAYA ÇAĞIRMA

Benim normalde rüya günlüğüm var yazıyorum, fakat bu çok farklıydı.uyanıkken görmek çok enteresan.astral seyahat için biraz cesaret lazım, henüz hazır değilim.ama başaracağıma da eminim daha zamanı var diye düşünüyorum...
__________________
olanı olduğu gibi olduğu haliyle kabul ediyorum.şimdi şu anda... mucize olumlama...http://mutfaktamutlu.blogspot.com/
sudem8 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 15-06-2009, 08:27 PM   #7 (permalink)
Üsteğmen
 
alestason - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Nov 2008
Mesajlar: 242
Tesekkür: 191
243 Mesajinıza toplam 2,405 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
alestason is a jewel in the roughalestason is a jewel in the roughalestason is a jewel in the roughalestason is a jewel in the rough
Standart Cevap: MELEKLERİ RÜYAYA ÇAĞIRMA

eminim öyle astral çok farklı bir şey.umarım başarırsın ve güzel bir deneyim yaşamış olursun ve buna en uygun zamanıda en iyi sen bilebilirsin.
içimizdeki ses hep doğruyu söyler :)
alestason isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 15-06-2009, 09:17 PM   #8 (permalink)
Yüzbaşı
 
serpil22 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Apr 2008
Mesajlar: 820
Tesekkür: 8,267
708 Mesajinıza toplam 7,105 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
serpil22 has a reputation beyond reputeserpil22 has a reputation beyond reputeserpil22 has a reputation beyond reputeserpil22 has a reputation beyond reputeserpil22 has a reputation beyond reputeserpil22 has a reputation beyond reputeserpil22 has a reputation beyond reputeserpil22 has a reputation beyond reputeserpil22 has a reputation beyond reputeserpil22 has a reputation beyond reputeserpil22 has a reputation beyond repute
Standart Cevap: MELEKLERİ RÜYAYA ÇAĞIRMA

Alıntı:
alestason Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
sevgili sudem8 bu uygulamaya bende denedim bir hafta boyunca okuyarak uyudum geldiklerine ve blokajları temizlediklerine kesinlikle inanıyorum bunu hissedebiliyorum.
Alıntı:
alestason Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
ama bir kaç gün sonra okumaya devam ettikçe uyumakta zorlandığımı fark ettim ve malesef rüyalarımıda hatırlayamıyorum.


merhaba sevgili alestason

Bir kaç gün sonra uyumakta zorluk çekmenin nedeninin bilnçaltına verdiğin telkin doğrultusunda bilinçaltının tepkiye geçmesi olarak değerlendiriyorum yani ego devreye giriyor değişimi kabul etmek istemiyor.Çünkü uyku şifalanma sürecidirbu süreçte istediğimiz değişimleri rehber ve meleklerimiz biz uykudayken gerçekleştirirler.

Ego değişimi kabul etmediği için uykusuzluk olarak tepki veriyor.Hatırlayamamana gelince demekki şuanda hazır olmadığından göremeyebilirsin hazır olduğunda alman gereken mesajları zaten alacaksın çaba sarfetmen gerekmeyecek.

Israrla hatırlamaya çalışıyorsan bilinç altı onu tam tersi olarak algılayıp hatırlamana engel olabilir diye düşünüyorum.

sevgiler..
__________________
Bulutlar ağlamasa yeşillikler nasıl güler?
serpil22 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 21-07-2009, 12:32 AM   #9 (permalink)
Binbaşı
 
sudem8 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: May 2009
Mesajlar: 1,186
Tesekkür: 9,872
1,280 Mesajinıza toplam 11,607 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to behold
Standart Cevap: MELEKLERİ RÜYAYA ÇAĞIRMA

Melodiscim rüyama melekleri davet etme deneyimim ikincisi yine superdi.bugün çok etkisinde kaldım.ayrıntıları anlatmıcam geçen anlattım bir daha başarılı olamadım.ama dün gece ki çok güzeldi.tekrar o rüyaya dönebilsem.iyi ki paylaşmışsın bu bilgileri hayatımın her alanında sıkıştığım da dahi meleklerimi yardıma çağırıyorum.tekrar teşekkürler.sevgi ve ışıkla kal
__________________
olanı olduğu gibi olduğu haliyle kabul ediyorum.şimdi şu anda... mucize olumlama...http://mutfaktamutlu.blogspot.com/
sudem8 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 21-07-2009, 01:13 AM   #10 (permalink)
Teğmen
 
cibelce - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Jul 2008
Bulunduğu yer: istanbul
Mesajlar: 123
Tesekkür: 2,032
127 Mesajinıza toplam 1,220 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
cibelce will become famous soon enoughcibelce will become famous soon enough
Standart Cevap: MELEKLERİ RÜYAYA ÇAĞIRMA

Ben uzun zamandır bişey sormak istiyorum. bugün bu konuyu burda görünce tam zamanı diye düşündüm. Rüyalar konusunda hiç bişey bilmiyorum ama. Son zamanlarda bende şu oluşmaya başladı. Tam uykuya dalma esnasında tanımadığım bilmediğim insanların konuşmalarını duyuyorum hatta görüyorum. Tartışmalar, bişey alıp vermeler ve hatırlayamadığım bir sürü şey. Bazen hemen ayılıyorum. o anda hatırlıyorum konuşmaları ve konuları. kendime anlatıyorum sabah hatırlayacağım diye. sabah maalesef hiç bir şey hatırlamıyorum. tanımadığım insanların olayların benim rüyalarımda ne işi var diye düşünüyorum ve bunun ne olduğunu gerçekten çok merak ediyorum. Eğer anlattıklarım hakkında bilgisi olan biri varsa lütfen bana ne olduğunu söyleyebilirmi.

Çok teşekkür ederim. Sevgiyle kalın
__________________
Özür Dilerim, Lütfen beni affet, Seni seviyorum, Teşekkür ederim
cibelce isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks

Etiketler
cagirma, melekleri, ruyaya

Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


MELEKLERİ RÜYAYA ÇAĞIRMA

Gizemli Konular ve Astral Seyahat ve Lucid Rüyalar MELEKLERİ RÜYAYA ÇAĞIRMA Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız MELEKLERİ RÜYAYA ÇAĞIRMA Rüya zamanımız çoğu zaman, yeni spiritüel büyüme ve anlayış kazanmak için en üretici zamandır. Bir çok insan geleceği haber veren veya kariyer, ev ve aile ile ilgili rehberlik veren psişik rüyalar görür. Melekleri rüyalarınıza davet ederek uyurken ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Astral Seyahat ve Lucid Rüyalar telkin cd indir izle İstanbul Astral Seyahat ve Lucid Rüyalar nerededir kimdir Astral Seyahat ve Lucid Rüyalar çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Astral Seyahat ve Lucid Rüyalar hipnoz Astral Seyahat ve Lucid Rüyalar olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Astral Seyahat ve Lucid Rüyalar hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Astral Seyahat ve Lucid Rüyalar kuantum düşünce kitap haberi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:02 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.