Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Astral Seyahat ve Lucid Rüyalar (http://www.hayatimdegisti.com/forum/astral-seyahat-ve-lucid-ruyalar/)
-   -   MELEKLERİ RÜYAYA ÇAĞIRMA (http://www.hayatimdegisti.com/forum/astral-seyahat-ve-lucid-ruyalar/227348-melekleri-ruyaya-cagirma.html)

melodiss 10-03-2009 01:51 PM

MELEKLERİ RÜYAYA ÇAĞIRMA
 
MELEKLERİ RÜYAYA ÇAĞIRMA

Rüya zamanımız çoğu zaman, yeni spiritüel büyüme ve anlayış kazanmak için en üretici zamandır. Bir çok insan geleceği haber veren veya kariyer, ev ve aile ile ilgili rehberlik veren psişik rüyalar görür. http://img2.blogcu.com/images/a/n/g/...eam/angel3.jpg

Melekleri rüyalarınıza davet ederek uyurken tutarlı ve berrak rehberlik alabilirsiniz. Gündüz zamanı düşünceniz siyah – beyaz bakış açılarına kilitlenmişken, bu özellikle, yeni anlayışlar ve yaratıcı fikirler kazanmak için iyi bir yoldur. Uyurken, katı düşünce kalıplarını bırakırız. Uyurken olduğu gibi açık – zihinli olduğumuzda, Tanrı ve melekler İlahi fikirleri kolayca bize aktarabilirler. Uykuya dalmadan önce, meditasyon yapmak için biraz zaman ayırın. Sonra zihinsel olarak veya yüksek sesle onaylayın :

“Sevgili Tanrım ve melekler,
Lütfen bu gece rüyama girin ve bu durum (özel isteğinizi söyleyin) ile ilgili bana rehberlik ve yeni fikirler verin. Uyandığım zaman bu fikirleri berrak olarak hatırlamama yardım edin. Teşekkür ederim ve Amin”

Normalde rüyalarınızı hatırlamasanız bile, bu güçlü onaylama, uyanmadan hemen önceki saatte güçlü şekilde canlı – ve unutulmaz – rüyalar görmeniz için bilinçliliğinizi değiştirir. Bu rüyaları “lüsid” rüyalar olarak adlandırıyoruz. Bunlar bir sinemada olmaya benzer, burada kendinizi hem izlersiniz hem de katılımcı olursunuz. Bu rüyaları unutmak çok zor olur. “Lüsid rüyaların konusunu ve mesajını hatırlamam” diyen insanlar bile, bu rüyaları hatırlar.

Bir çok büyük icat, kitaplar, ve çözümler rüyalardan çıkarılmıştır. Muhtemelen bir fikrin ışığı ile uyanan yazarlar, iş adamları ve mucitlerin hikayelerini duymuşsunuzdur. Herkes bu bilgi havuzuna erişir, çünkü herkesin zihni ebedi olarak Tanrı’nın sonsuz bilgeliğine katılır. Siz de, uyumadan önce niyetlerinizi belirterek uykunuzda yaratabilirsiniz.

Melekler ayrıca uyurken sınırlayıcı düşünceleri, inançları ve duyguları iyileştirebilirler. Çoğu zaman imanın tezahürün ve mucizelerin maddesi olduğunu okuduk. “Mucizeler Kursu”nda, “Herhangi bir durumda, imanın çözemeyeceği bir problem yoktur”. Ve yeni bir bilimsel çalışma, psişik fenomene inanan insanların, şüphecilerle karşılaştırıldığında, doğru psişik rehberlik deneyimledikleri bulunmuştur.

Rüya zamanı evrenin şaşmaz düzeninde imanımızı artırmak için mükemmel bir platformdur. İman seviyesini artırmanın en kolay yollarından biri, Tanrı’dan ve meleklerden yardım istemektir. En şüpheci pragmatist bile, bu yöntemin güçlü etkileyici deneyim yarattığını görecektir. Bunu yapmanın kolay bir yolu tam gece uykuya dalmadan öncedir. Şu onaylamayı zihinsel olarak veya yüksek sesle söyleyin ;

“Sevgili Tanrım ve koruyucu melekler,
Bu gece rüyalarıma girmenizi istiyorum ve beni anlayıştan, güvenmekten ve İlahi rehberliğimi izlemekten uzak tutan korkuları temizleyin. Eğer bana vermek istediğiniz bir mesaj varsa, lütfen onu açık olarak anlamama ve sabah hatırlamama yardım edin. Amin”

Cennet, güvensizliğinizi iman ile değiştirir ve bilgililiğinizi izlemekle ilgili daha emin hissedersiniz. Rüyalarımız esnasında melek krallığı ile çok etkileşiriz. Melekleri rüyalarınıza çağırarak melek mesajlarınızın sayısı artar ve temizlik çalışmanız hızlanır.
Örneğin, eğer kariyerinizin gidişatı ile ilgili kararsız iseniz, başınızı yastığa koyduğunuz zaman, zihinsel olarak buna benzer bir dua okuyun :

“Melekler, lütfen bu gece rüyalarıma girin ve bana kariyerimle ilgili hangi yöne gideceğimi bilmemde yardım etmek için, hatırlayacağım berrak mesajlar verin.”

Melekler her zaman bu isteği karşılar, ve muhtemelen uyanmadan önceki saatte kolayca hatırlayacağınız lüsid bir rüya görürsünüz. Veya, melekler rüyanızda size öyle bir şekilde yardım edebilirler ki, rüyanızın içeriğini hatırlamazsınız. Yine de, uyanırsınız ve gece boyunca içinizde bir şeylerin değiştiğini bilirsiniz. Hangi yöne gideceğiniz ile ilgili daha mutlu, daha pozitif ve daha berrak hissedersiniz. Bu, kariyeriniz ile ilgili sizi kararsız kılan korkuları salıvermenize yardımcı olmak için, meleklerin düşüncelerinizi ve inançlarınızı yeniden düzenlediğinin bir işaretidir.

Eğer yaşamınızın herhangi bir alanında bloke olmuş hissediyorsanız, bir parça kağıda şu mesajı yazın ve yastığınızın altına koyun. Uykuya dalarken cümleyi zihinsel olarak üç kere tekrarlayın : “Sevgili Melekler, yaşamımdan tam olarak haz almamı engelleyen blokları temizlemek için bu gece uykumda benimle çalışmanızı istiyorum. Lütfen ya bu blokları dikkatime getirin ya da bu geceki uykum esnasında zihnimden, duygularımdan ve bedenimden tamamen uzaklaştırın. Teşekkür ederim.”

Sabahleyin, tazelenmiş ancak gece boyunca çalışmış olduğunuzun farkındalığı ile uyanırsınız. Meleklerin gece çalışmasının ayrıntılarını hatırlayamayabilirsiniz, ama bunu derinden hissedersiniz. Başınızı gece gerçekleşen yeniden yapılandırma nedeni ile biraz garip hissedebilirsiniz. Bununla birlikte, meleklerin taşıyıp götürdüğü bloklar yaşamınızın amacını ve yaşam planınızı engelleyen ağır yüklerdi. Bu temizliği istediğiniz için şükran hissedersiniz ve melekleri rüyalarınıza her gece çağırmak isteyebilirsiniz.

sudem8 15-06-2009 11:02 AM

Cevap: MELEKLERİ RÜYAYA ÇAĞIRMA
 
Sevgili Melodis,dün gece melekleri rüyama ikinci kez davet ettim.ilkinde daha başarılı oldum.lucid rüyalara yazmıştım rüyamı.bu sizin yazdıklarınızı sesli okuyorum.yazıyıda yastığın altına koydum.Sevgili Melekler, hayatımda tam haz almamı engelleyen blokları temizlemek için, bu gece uykumda benimle çalışmanızı istiyorum.lütfen ya blokları dikkatime getirin,ya da gece uykun esnasında zihnimden ve duygularımdan ve bedenimden tamamen uzaklaştırın teşekkür ederim.diye yazdım.iki siyah böcek bana doğru gelip,dar yolun bana göre sağından yukarı tırmanıp, kendilerini aşağıya attılar.ikinci de rüya göremedim ama çok ilginç bir olay oldu. yine melekleri davet yazımı okudum.durumla ilgili rehberlik etmeleri için.fakat odamın kapısını kapatmadan yattığım için huzursuz oldum.sabah namazını kılıp yatmıştım.kapıyı kapatmadım, tam rüyaya konsantre olamayam diye düşündüm.kalkıp kapatmakta zor geldi.epey yatakta sağa sola döndüm.en sonunda huzursuz oldum kalkmaya karar verdğim anda kapı kapalıydı.tam kilit geçmiş değilde hafif aralık kalmıştı.Annem namaza kalktıysa o çekmiştir kapıyı dedim ama annemde daha uyanmamıştı.kahvaltı ederken, aklıma geldi sordum.Ben kapatmadım dedi...o nada anlattım.tabi rüyamı hatırlamıyorum.hala bu olayın etkisindeyim...içimde öyle bir güç oluştu ki artık düşüncelerimle olayların şekli değişiyor.çok zevkli, yalnız değiliz.Bir keresinde yine yatarken başımın okşandığını hissediyorum ve yatağın kenarında oturuyordu.Ya Vedud esmasını çok okumuştum yatmadan önce...yataktan fırladım ve çok korktum. kayboldu...tamam ya vedudun hadimi melek geldi diye dolanıyorum.O0tepki göstermesem belki iletişime geçecektim...paylaşımlarınızın ışığında yol almaya başladık.çok teşekkürler...y789

alestason 15-06-2009 03:28 PM

Cevap: MELEKLERİ RÜYAYA ÇAĞIRMA
 
sevgili sudem8 bu uygulamaya bende denedim bir hafta boyunca okuyarak uyudum geldiklerine ve blokajları temizlediklerine kesinlikle inanıyorum bunu hissedebiliyorum.
ama bir kaç gün sonra okumaya devam ettikçe uyumakta zorlandığımı fark ettim ve malesef rüyalarımıda hatırlayamıyorum.

sudem8 15-06-2009 03:42 PM

Cevap: MELEKLERİ RÜYAYA ÇAĞIRMA
 
Alıntı:

alestason Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 466763)
sevgili sudem8 bu uygulamaya bende denedim bir hafta boyunca okuyarak uyudum geldiklerine ve blokajları temizlediklerine kesinlikle inanıyorum bunu hissedebiliyorum.
ama bir kaç gün sonra okumaya devam ettikçe uyumakta zorlandığımı fark ettim ve malesef rüyalarımıda hatırlayamıyorum.

Canım senin yorumların az ve öz oluyor ben de pür dikkat okuyorum bu konularda hiç boş değilsin her yorumun kayda değer...kendini kastığın için uyumuyor olabilirsin.biraz rahat esnek olunca bu işlerde başarılı oluyor...görüntü gözümünönünde tv izler gibi korkma diyorum devamını merak ediyorum...böcek gözümün içine girecek diye korktum.o anda yukarı tırmandı.bugün bir astral seyat siteye girdim galiba başlangıcıymış bu.içimdeki düşünce ve korkularmış.evet iki tane problem olarak gördğüm olay var.onlarda sanırım siyah böcek olarak göründü.ilki başarılı oldu.çok zevkli korkuyla birlikte rüyada değil sanki film gibi...

alestason 15-06-2009 04:27 PM

Cevap: MELEKLERİ RÜYAYA ÇAĞIRMA
 
güzel yorumların için çok teşekkür ederim.
aslında bu gibi deneyimler beni korkutmuyor ama sanırım ben uykusuzluk yaşayacağım yine diye şartlandırıyorum kendimi.
aslında bu gibi deneyimlerde herkesin kişisel yorumunun çok daha önemli olduğunu düşünüyorum tıpkı senin yorumun gibi, böcekleri problemin olarak ifade etmişsin.
ben melekleri davet ettiğimde başucumda mutlaka kağıt kalem bulunduruyorum gerçi pek hatırlamıyorum ama hatırladıklarımıda ayrıntılı olarak yazıyorum.
bu notlarımıda saklıyorum ve mutlaka yol gösterici olduklarına inanıyorum.
astarl seyahat hiç denemedim (aklımdan bile geçirmedim) bu beni hep korkutuyor neden bilmiyorum :)

sudem8 15-06-2009 07:24 PM

Cevap: MELEKLERİ RÜYAYA ÇAĞIRMA
 
Benim normalde rüya günlüğüm var yazıyorum, fakat bu çok farklıydı.uyanıkken görmek çok enteresan.astral seyahat için biraz cesaret lazım, henüz hazır değilim.ama başaracağıma da eminim daha zamanı var diye düşünüyorum...

alestason 15-06-2009 08:27 PM

Cevap: MELEKLERİ RÜYAYA ÇAĞIRMA
 
eminim öyle astral çok farklı bir şey.umarım başarırsın ve güzel bir deneyim yaşamış olursun ve buna en uygun zamanıda en iyi sen bilebilirsin.
içimizdeki ses hep doğruyu söyler :)

serpil22 15-06-2009 09:17 PM

Cevap: MELEKLERİ RÜYAYA ÇAĞIRMA
 
Alıntı:

alestason Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 466763)
sevgili sudem8 bu uygulamaya bende denedim bir hafta boyunca okuyarak uyudum geldiklerine ve blokajları temizlediklerine kesinlikle inanıyorum bunu hissedebiliyorum.

Alıntı:

alestason Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 466763)
ama bir kaç gün sonra okumaya devam ettikçe uyumakta zorlandığımı fark ettim ve malesef rüyalarımıda hatırlayamıyorum.



merhaba sevgili alestasonactionsmile

Bir kaç gün sonra uyumakta zorluk çekmenin nedeninin bilnçaltına verdiğin telkin doğrultusunda bilinçaltının tepkiye geçmesi olarak değerlendiriyorum yani ego devreye giriyor değişimi kabul etmek istemiyor.Çünkü uyku şifalanma sürecidirbu süreçte istediğimiz değişimleri rehber ve meleklerimiz biz uykudayken gerçekleştirirler.

Ego değişimi kabul etmediği için uykusuzluk olarak tepki veriyor.Hatırlayamamana gelince demekki şuanda hazır olmadığından göremeyebilirsin hazır olduğunda alman gereken mesajları zaten alacaksın çaba sarfetmen gerekmeyecek.

Israrla hatırlamaya çalışıyorsan bilinç altı onu tam tersi olarak algılayıp hatırlamana engel olabilir diye düşünüyorum.

sevgiler..

sudem8 21-07-2009 12:32 AM

Cevap: MELEKLERİ RÜYAYA ÇAĞIRMA
 
smil56Melodiscim rüyama melekleri davet etme deneyimim ikincisi yine superdi.bugün çok etkisinde kaldım.ayrıntıları anlatmıcam geçen anlattım bir daha başarılı olamadım.ama dün gece ki çok güzeldi.tekrar o rüyaya dönebilsem.iyi ki paylaşmışsın bu bilgileri hayatımın her alanında sıkıştığım da dahi meleklerimi yardıma çağırıyorum.tekrar teşekkürler.sevgi ve ışıkla kalkiss3

cibelce 21-07-2009 01:13 AM

Cevap: MELEKLERİ RÜYAYA ÇAĞIRMA
 
Ben uzun zamandır bişey sormak istiyorum. bugün bu konuyu burda görünce tam zamanı diye düşündüm. Rüyalar konusunda hiç bişey bilmiyorum ama. Son zamanlarda bende şu oluşmaya başladı. Tam uykuya dalma esnasında tanımadığım bilmediğim insanların konuşmalarını duyuyorum hatta görüyorum. Tartışmalar, bişey alıp vermeler ve hatırlayamadığım bir sürü şey. Bazen hemen ayılıyorum. o anda hatırlıyorum konuşmaları ve konuları. kendime anlatıyorum sabah hatırlayacağım diye. sabah maalesef hiç bir şey hatırlamıyorum. tanımadığım insanların olayların benim rüyalarımda ne işi var diye düşünüyorum ve bunun ne olduğunu gerçekten çok merak ediyorum. Eğer anlattıklarım hakkında bilgisi olan biri varsa lütfen bana ne olduğunu söyleyebilirmi.

Çok teşekkür ederim. Sevgiyle kalın


WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:14 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.