Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Astral Seyahat ve Lucid Rüyalar (http://www.hayatimdegisti.com/forum/astral-seyahat-ve-lucid-ruyalar/)
-   -   MELEKLERİ RÜYAYA ÇAĞIRMA (http://www.hayatimdegisti.com/forum/astral-seyahat-ve-lucid-ruyalar/227348-melekleri-ruyaya-cagirma.html)

vitamin61 16-01-2010 09:53 PM

Cevap: MELEKLERİ RÜYAYA ÇAĞIRMA
 
Alıntı:

sudem8 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 466735)
Sevgili Melodis,dün gece melekleri rüyama ikinci kez davet ettim.ilkinde daha başarılı oldum.lucid rüyalara yazmıştım rüyamı.bu sizin yazdıklarınızı sesli okuyorum.yazıyıda yastığın altına koydum.Sevgili Melekler, hayatımda tam haz almamı engelleyen blokları temizlemek için, bu gece uykumda benimle çalışmanızı istiyorum.lütfen ya blokları dikkatime getirin,ya da gece uykun esnasında zihnimden ve duygularımdan ve bedenimden tamamen uzaklaştırın teşekkür ederim.diye yazdım.iki siyah böcek bana doğru gelip,dar yolun bana göre sağından yukarı tırmanıp, kendilerini aşağıya attılar.ikinci de rüya göremedim ama çok ilginç bir olay oldu. yine melekleri davet yazımı okudum.durumla ilgili rehberlik etmeleri için.fakat odamın kapısını kapatmadan yattığım için huzursuz oldum.sabah namazını kılıp yatmıştım.kapıyı kapatmadım, tam rüyaya konsantre olamayam diye düşündüm.kalkıp kapatmakta zor geldi.epey yatakta sağa sola döndüm.en sonunda huzursuz oldum kalkmaya karar verdğim anda kapı kapalıydı.tam kilit geçmiş değilde hafif aralık kalmıştı.Annem namaza kalktıysa o çekmiştir kapıyı dedim ama annemde daha uyanmamıştı.kahvaltı ederken, aklıma geldi sordum.Ben kapatmadım dedi...o nada anlattım.tabi rüyamı hatırlamıyorum.hala bu olayın etkisindeyim...içimde öyle bir güç oluştu ki artık düşüncelerimle olayların şekli değişiyor.çok zevkli, yalnız değiliz.Bir keresinde yine yatarken başımın okşandığını hissediyorum ve yatağın kenarında oturuyordu.Ya Vedud esmasını çok okumuştum yatmadan önce...yataktan fırladım ve çok korktum. kayboldu...tamam ya vedudun hadimi melek geldi diye dolanıyorum.O0tepki göstermesem belki iletişime geçecektim...paylaşımlarınızın ışığında yol almaya başladık.çok teşekkürler...y789

ben korktm ya geliyorlar mı. deneyelim mi şimdi of...

appetite for destruction 16-01-2010 10:07 PM

Cevap: MELEKLERİ RÜYAYA ÇAĞIRMA
 
hemen bu gece deniyorum.
forumdaki meleklerden gelecek olan var mı ? y789

irem sultan 16-01-2010 11:41 PM

Cevap: MELEKLERİ RÜYAYA ÇAĞIRMA
 
ne güzel melek çağırıyorsunuz öyle ben yeniyim ne yaptığınızı tam olarak anlatırsanız sevinirim.

irem sultan 19-01-2010 08:58 PM

Cevap: MELEKLERİ RÜYAYA ÇAĞIRMA
 
girlhahagirlhahaçok teşekkürler harikaymış mutlaka uygulayacağım

YESHAPPY 23-03-2010 07:17 PM

Cevap: MELEKLERİ RÜYAYA ÇAĞIRMA
 
Bugün mart 23 uygulayanlar neler yaşadı?

sudem8 26-04-2010 02:10 AM

Cevap: MELEKLERİ RÜYAYA ÇAĞIRMA
 
kaç defa niyetlenip yattıysam ilginç rüyalar gördüm çok etkili

provakatör mistik 26-04-2010 02:03 PM

Cevap: MELEKLERİ RÜYAYA ÇAĞIRMA
 
Hatırlıyorumda küçükken bir arkadaşım bana nasıl cin çağırıldığını öğretmişti. Ve çok hasta olduğum bir gece uykuda "ey cinlerin padişahı bana bir cin gönder demiştim". ve aniden "söyle ne istiyorsun, geldim işte". diyen kızgın bir ses işitmiştim. ve korkudan "tamam git, birşey istemiyorum".. diye korkuyla uyandığımı hatırlıyorum :))))

Işıldayan Safir 07-07-2010 11:01 AM

Cevap: MELEKLERİ RÜYAYA ÇAĞIRMA
 
Merhaba melodiss,

Paylaşım için teşekkür ederim. Konuya yazıp deneyimlerini aktaran arkadaşlara da teşekkürler. Bu tür konularda deneyimlerin paylaşılması çok öğretici oluyor. Kurtarıcıya ihtiyacım olan bir zamanda konu karşıma çıktı. Bazen gerçekten sorunları kendim halledebileceğime olan inancımı yitiriyorum. Hele bir de iç sesinizi duyamamaktan yakınıyorsanız bir yol göstericiye ihtiyaç duyabilirsiniz. Bende hep böyle oluyor.

“Sevgili Tanrım ve melekler,
Lütfen bu gece rüyama girin ve bu durum (özel isteğinizi söyleyin) ile ilgili bana rehberlik ve yeni fikirler verin. Uyandığım zaman bu fikirleri berrak olarak hatırlamama yardım edin. Teşekkür ederim ve Amin”

“Sevgili Tanrım ve koruyucu melekler,
Bu gece rüyalarıma girmenizi istiyorum ve beni anlayıştan, güvenmekten ve İlahi rehberliğimi izlemekten uzak tutan korkuları temizleyin. Eğer bana vermek istediğiniz bir mesaj varsa, lütfen onu açık olarak anlamama ve sabah hatırlamama yardım edin. Amin”

“Melekler, lütfen bu gece rüyalarıma girin ve bana kariyerimle ilgili hangi yöne gideceğimi bilmemde yardım etmek için, hatırlayacağım berrak mesajlar verin.”

“Sevgili Melekler, yaşamımdan tam olarak haz almamı engelleyen blokları temizlemek için bu gece uykumda benimle çalışmanızı istiyorum. Lütfen ya bu blokları dikkatime getirin ya da bu geceki uykum esnasında zihnimden, duygularımdan ve bedenimden tamamen uzaklaştırın. Teşekkür ederim.”

Hepsi çokk çoookkk güzel. Diyorum ki ben bunları bir bütün haline getireyim ve hepsini yapayım. Onları oyalamış olmam heralde. girlhaha Çok ihtiyacım var buna.

Ve çok inanıyorum. Daha önceden baş meleklerle iletişim kurmak istemiştim. Onları görmeyi istemiştim ama göremedim. Bu sene olan bir şey aklıma geldi şimdi. Boynumu çok kötü incitmiştim ve hiç oynatamıyordum. Gece yatarken ezan sesine uyanmıştım ve o zaman meleklerden yardım dilemiştim. Boynumun ağrısının geçmesi için dua etmiştim. Çok kısaydı. Ve anında boynumda bir el hissettim. Birisi bana yardıma gelmişti ve beni o anda iyileştirdi. O kadar şaşırdım ki boynumu filan oynatmaya başladım ve acı hissetmiyordum. Ama ben onu Allah'ın eli gibi düşünmüştüm. Hemen şükrettim. Çok mutluluk vericiydi ve korkmadım hiç. Bu tür şeyler beni çok korkutur normalde.

O nedenle melekleri rüyama davet edicem. Umarım başarılı olurum. Bu geceden itibaren denemeye başlıyorum. Uzun zamandan beri hiçbir şey beni böyle heyecanlandırmamıştı. Kendimi çok iyi hissetmemi sağladı bu konu. Tekrar teşekkürler.

Sevgiyle kalın, sağlıkla nefes alın.

bluegirlx 07-07-2010 12:28 PM

Cevap: MELEKLERİ RÜYAYA ÇAĞIRMA
 
hepimizin onlara soracağı ne çok soru var değilmi canım..sanırım aramakla bulamadıklarımızı rüyalarımızda bulacağız..o kadar çok uyuyorum ki..5 saat uykyla yaşayan ben artık saatlerce uyuyorum..rüyamda hala benimleymiş gibi geliyor bebeğim..bazen sabah uyandığımda gittiğini unutuyorum..ama artık bende haber istiycem meleklerden..kaybettiklerim bana hayır olarak dönecek ve ben bunu görecek yetenekte bunu görecek bilgelikte olmak zorundayım..temizleneceğiz wampirallacım..bir sebebi olmalı..

zahiri 07-07-2010 07:03 PM

Cevap: MELEKLERİ RÜYAYA ÇAĞIRMA
 
sahane bi paylasm cok tsklerr


WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:04 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.