![]() |
Ynt: Astral Boyuta Çıkış Olayın kökünde mistik bir durum olduğu için haklı olarak insan korkuyor,fakat farklı psişik alanlara yönelebilirsin telepati,durugözü,telekinizi gibi.... Bunlarda başarılı olursan astral seyahate de bakış açın değişecektir çok normal gelecektir sana ve daha rahat yapabilirsin hismiley |
Ynt: Astral Boyuta Çıkış Alıntı:
Ben gerçekten yapmayı çok istiyorum sevgili Cem bu konuda bana yardımcı olursan sana minnettar kalırım. Mesela hangi saatler astral seyehat için uygundur gün boyu neler yapmalıyım ki bedenden çıkışım kolaylaşsın duruşum nasıl olmalı bunu yaparken 'önemli olan beyin dalgalarımızı düşürebilmek' demişsin bu nedemek yani nasıl yapılır aydınlatırsan sevinirim. ttli3 |
Ynt: Astral Boyuta Çıkış Merhaba; Astral seyahat teknikleri çok fazla bunları netten araştırarak kendinize en uygun olanı belirleyebilirsiniz,ben 2 tekniği kullanıyorum biricisi frekans sesleri(alfa,theta)diğeri ise ayna ve mum tekniği(forumda paylaşılmıştı) http://www.hayatimdegisti.com/forum/...-t13071.0.html ilk teknikten bahsedecek olursam;ne zaman yaparsanız yapın zaman dilimi farketmiyor(kendinizi rahat hissettinizde)kulaklığı takatak yatağa uzanın gözlerinizi kapatın ve theta veya alfa sesine konsantre olmalısınız ve beyninizdeki tüm düşünceleri silmelisiniz atrı zihin sesinizi susturmalısınız ,burada en önemli nokta konsantrasyondur sese ne kadar konsantre olabilirseniz yani kendinizi o dalgaya düşürebilirseniz bir süre sonra fiziksel bedeniniz astral bedeninizden ayrılacaktır benim önerimce gece uygulamanızı öneririm(kimse rahatsız etmemeli ve hiç ses olmamalı)... Diğer tekniği ise anlatıldığı gibi harfi harfine uygularsanız(fakat hiç bir detay kaçmamalı)çıkış yapmanız mümkün,2. tekniğin püf noktasında gözlerinizi hiç kırpmamanız ve mum ışığı hariç hiç ışık olmaması gerekmektedir(zifiri karanlık olsun oda) tabii mumu filanda doğru yerleştirmeniz gerekiyor,normal olarak ikinci tekniği gece denemeniz gerekiyor mümkünse gece yarısı (böyle öneriliyor) ..... Olayın temelinde konsantrasyonu sağlamak,zihninizdeki sesleri susturmak ve tüm düşünceleri silmek gerekmektedir... Sevgiler... hismiley |
Ynt: Astral Boyuta Çıkış Teşekkür ederim Cem tavsiyelerine uyup gelişmeleri paylaşırım sizlerle hismiley |
|
Ynt: Astral Boyuta Çıkış bunu başarmak için kimse birşey dinlemek zorunda değil aslında. mühim olan sadece konsantrasyon. kafanızdan tüm düşünceleri soruları merakları silip hiçbişey düşünmeden durmak gerek. ben daha evelinde denemelerimde hep kulağımın çınlama sesini dinleyerek konsantre olurdum. bilirsiniz kulağınız aslında hep çınlar bir vızıltı gibi hiç durmaz. ancak her zaman bunun farkında olmayız. benim kullandığım teknik budur. |
Karabasan diye bir şey yoktur bunun için endişelenmeyeniz,bilimsel olarak kanıtlanmış(fiziksel bir durum olduğu) dini olarakta böyle bir şeyin olduğu hiç bir şekilde belirtilmemiştir...Tam açıklamasını bilmiyorum ama düz yattığızda vücudunuz kilitleniyor,tutuluyor,konuşmak isteyip konuşamaya biliyorsunuz vb. Sonunda karabasan demişsiniz ama pek anlamadım yani ne oluyor sonrasında? Ben astral boyuta geçiş yaptığımda karıncalanma vb. bişey görmüyorum fakat herkezde farklıdır bu,normal bişey... Bi de frekans seslerinden bahsetmişsiniz çoğu kişi yüksek konsantrasyonu sağladığında çıkabiliyor fakat bu frekans sesleri astral seyahat yapmaya çalışıpta yapamayan on binlerce insanın astral seyahat yapmasını sağlamıştır... Sevgiler... |
Ynt: Astral Boyuta Çıkış Ya ben yapamıyorum işte! zaten hayatım iğrenç bir de yapamıyorum bunu!! 88a 88a 88a |
Ynt: Astral Boyuta Çıkış Bence kararlılık derecenizi arttırmanız gerekiyor çünkü isteyince herşey olur :) |
|
WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:16 AM. |