![]() |
Cevap: Ynt: Astral Seyahat Teknikleri Aynı yaşarma bende de oluyor.Genelde kendimi çok sakin bir yerde düşünürken oluyor |
Cevap: Astral Seyahat Teknikleri ben hep rüyalarımda kendimi bursa'daki metroda buluyorum ama tam da paralel evrenler bölgesinde anlatıldığı gibi gördüklerim gerçeklerine benzer ama farklı. ama uykuda sadece düşler bölgesine gidilebiliyor diye biliyorum acaba oraya mı gidiyorum yoksa paralel zamanlar evrenine gitme şansım da var mı? normalde rüyalarımı çok belirgin hatırlamam ama ne zaman metrolu bir rüya görsem mutlaka hatırlıyorum. |
Cevap: Astral Seyahat Teknikleri bunu bende denemek istiyorum yalnız bir şey merak ettim astral seyahat yaptığımız zaman gideceğimiz yerleri kendimiz mi belirliyoruz |
Cevap: Astral Seyahat Teknikleri ya bende neredeyse her gece o rüya metodunu deniyorum her defasında rüyanın farkına varıyorum ama bu rüya dediğim anda hemen uyanıyorum neden böyle oluyo gerisi neden gelmiyor bilir kişi yardım edebilir mi ? |
Cevap: Astral Seyahat Teknikleri hatta bir kaç defa rüyayı kontrol ettim istediğimi yaptm örnek bizim mahallede ferrari sürmek gibi ama gerçek yaşamla paralel değildi o boyuta geçemiyorum acil yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler ... |
Cevap: Astral Seyahat Teknikleri Lucid rüyanın İlerleyen aşamasının astral seyahat olduğu söyleniyor. HEr ne kadar sana yardım etmek istesemde hiçbir deneyimim yok sadece okuduklarımdan. Ama benimde ilgimi çekiyor. Bazıları çıkışını kolaylaştırmak için tütsülü odada yatıyor. Kimisi sesleri kullanıyor. Bende deneyimli biriyle denemek isterim. Varsa deneyimli biri 0 dan ne yapmalı söyleyebilir mi? |
Cevap: Astral Seyahat Teknikleri ya dün gecede denedim bişiler oldu sanki yani şöyle diiim sanki kalktım odada dolastım uzaga gitmedim ama ellerim buz gibi oldu tuglerim diken diken ağayım biraz karıncalandı galiba yavaş yavaş oluyo mu ne :) ama belkide sadece bi rüyaydı tam emin değilim . sabır sabır ... |
Cevap: Astral Seyahat Teknikleri Teşekkür Ederim.Benimde AstraL deneyimLerim Var Birazcık.Telkinler Çok İşe Yarıyor. |
Cevap: Astral Seyahat Teknikleri ben bir rüyamda eski okuluma gitmiştim tabii bilinçsiz olarak. rüyamda kantinin ordaydım ve bir an için bir şeyin beni kovaladığını sandım var gücümle kaçtım merdivenlerden çıktım. sanki bi şey beni kovalıyodu ve ben rüya gördüğümün farkına vardım ben rüyadayım dedim uyan uyan uyan!! dedim ve uyandım ama uyanmadan önce beni kovalayan şeyin sadece eski öğretmenim olduğunu gördüm ama sanırım bu bir astral seyahatti... olmayadabilir... |
Cevap: Astral Seyahat Teknikleri insan bilinçsizce istemeden astral seyhat yapabilr mi.. bikaçkere tanık oldum korku hikayeleri falan anlatırken kendi bedenimi yukardan gördüm falan dienler oldu . korkulcak bişimi bu :) |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:51 AM. |