Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Astral Seyahat ve Lucid Rüyalar (http://www.hayatimdegisti.com/forum/astral-seyahat-ve-lucid-ruyalar/)
-   -   Astral Seyahat Teknikleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/astral-seyahat-ve-lucid-ruyalar/135-astral-seyahat-teknikleri.html)

yakamoz 08-02-2007 11:28 AM

Astral Seyahat Teknikleri

Ergun Candan'ın Ruhsal Güçleri Geliştirme Teknikleri kitabında yazıyordu ama sayfa numarasını şu an hatırlamıyorum. dusun

subliminal 08-02-2007 11:50 AM

evet o kitap bende var bu gün bir araştırıp buraya yazarım hismiley hismiley hismiley

forex 08-02-2007 06:30 PM

Alıntı:

yakamoz Nickli Üyeden Alıntı
Ergun Candan'ın Ruhsal Güçleri Geliştirme Teknikleri kitabında yazıyordu ama sayfa numarasını şu an hatırlamıyorum. dusun

o kitapta gümüş kordonun kopabileceği mi yazıyordu?ben de okudum ama hatırlamıyorum...

subliminal 08-02-2007 11:58 PM

ben baktım şimdi iyice kitaba gümüş kordon ile ilgili yazılan bilgiler şunlar ;;

Kendiliğinden ya da belirli metodlarla astral seyahati gerçekleştirmiş olanlar, astral bedenin fiziki bedene bir kordon ile bağlı olduğunu farketmişlerdir.. Bu olağanüstü tecrübeyle karşılaşanlar kordonu genellikle şu şekilde tarif etmişlerdir:
"Elastiki bir ip, elastiki bir kablo, bir ışık sütunu, gümüş ı enginde bir ışık, duman gibi kordon, esrarengiz bir tesir akımı

Genellikle bu kordona Parapsikoloji'de "gümüş kordon" ilenir. Astral Seyehat sırasında ne kadar uzaklara gidilirse
gidilsin bu kordonun kopması mümkün değildir. Bu kordon geniş bir frekans aralığında korkunç bir hızla dönen ve titreşen moleküller kütlesidir.

(((sayfa 81)))

hismiley

super super super super super

yakamoz 09-02-2007 12:41 PM

Tam olarak hatırlamıyorum şu anda ama ilk denemede yanında rehber olması gerektiğini anlatıyordu. Yanımda bir rehber olmadığı için kaygılanıp böyle düşünmüştüm.

subliminal 09-02-2007 01:25 PM

evet olabilir ama gümüş kordonun kopması mümkün değildir diyor kitap
bence kitabın yanında rehber olsun demesi ilk defa bunu deneyecek kişinin başarıya daha çabuk ulaşması içindir..
super

actionsmile

teoman13tr 16-02-2008 07:03 AM

Ynt: Astral Seyahat Teknikleri

merhaba Atakan bey size astral seyahatle ilgili bir kaç sorum olacak şimdi ben bu sitede okuduklarımla ve bwgen programı yardimiyla 2. denememde astral seyahati gerçekleştirdim ancak sonraki 7 denememde yanlizca 1 kez olumlu sonuç aldım. yani istedigim zaman yapamiyorum 9 kez denedim 2 kez başarılı oldum. esas sorun ise vucudumu iyice gevşettikten sonra otohipnoz yontemiyle kendime telkin vererek yapabiliyorum yanlizca, yani uykuya dalinca 'astal seyahat başliyacak' şeklinde.. önce kaslarimi gevşetiyorum, sonra nefes teknikleri, sonra otohipnoz, ama ben kontrolun kendimde olmasini istiyorum yani uykuya dalmadan olsun istiyorum bu noktada bir sorunum var şöyleki: o karıncalanma ani geldiginde vucut ısım arttiğinda bedenimi hissetmedigim anda(10-15 sn suruyor),hani o çıkış zamanı geldini hissettiğimde heyecanlaniyorum çünkü kaçırırsam o periyodu biliyorum bir daha o ambiyansi yakalamak bir 20-25 dakka sürüyor panik yapiyorum nasil nefes alacagimi şaşiriyorum, nefes alip vermem konsantremi bozuyor ne yapmaliyim uyumadan otohipnoz olmadan astral seyahat yapmak istiyorum.
2. sorum ise ilk astral seyahatim 3-4 dakka kadar sürdü. 2. seyahatim se ondan biraz daha fazla neden bu kadar kisa sürüyor uzatmanin bir yolu varmi? teşekkürler

siyah_seytan 06-05-2008 01:15 PM

ben şimdi denedim hatta şu anda gözlerimden yaşlar süzülüyor
yapamadım ama butun vucudumun karıncalastı bedenimi hissedemez hala geldim yani baska bir deyisle tamamen ruh oldugumu hissettim

anlatılanlara pek uymuyor ama gözlerimin neden sulandıgını anlayamadım....

ama pes etmek yok bu ısı cözecem :)

ZzerenN 16-05-2008 05:39 AM

Daha önce bu konuyla ilgilenenlerdenim. Ancak sizler kadar bilgi sahibi değildim açıkçası. Atakan beyin metotlarda bahsettiği olayı ben istemeden yaşıyordum. 'Hangi olay?' diye soracaksınız haliyle. Atakan bey metotları anlatırken yatış yönünüzün ters olduğunu düşünün diyordu. Ben her seferinde ters yattığımı hissediyordum ve beynimi uyarıyordum o kafam o tarafta değil bu tarafta diye. Bu benim kendimi bu konuda motive etmemi sağladı. Biraz yoğunlaşırsam bu işi kolayca başaracağıma inanıyorum artık. Burayı ve sizleri çok seviyorum. super

Clair de Lune 30-04-2009 08:45 PM

Cevap: Ynt: Astral Seyahat Teknikleri

Alıntı:

siyah_seytan Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 47323)
ben şimdi denedim hatta şu anda gözlerimden yaşlar süzülüyor
yapamadım ama butun vucudumun karıncalastı bedenimi hissedemez hala geldim yani baska bir deyisle tamamen ruh oldugumu hissettim

anlatılanlara pek uymuyor ama gözlerimin neden sulandıgını anlayamadım....

ama pes etmek yok bu ısı cözecem :)

Aynı yaşarma bende de oldu?Nasıl çözümleyeceğimi hiç bilimiyorum.dusun2

WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:51 AM.