Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Sağlık Davranış Değişikliği Telkinle Fiziksel Değişim > Anti Aging(Yeniden Gençleşme)

Uyarılar

GÜNDE MUTLAKA 4 BARDAK ÇAY İÇİN

Sağlık Davranış Değişikliği Telkinle Fiziksel Değişim ve Anti Aging(Yeniden Gençleşme) GÜNDE MUTLAKA 4 BARDAK ÇAY İÇİN Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız *Günde 4 bardağı geçmemek şartıyla yemek aralarında içilen çayın, kanseri önlemesinin yanı sıra kolesterolü düşürücü etkisinin bulunduğu bildirildi. *Celal Bayar Üniversitesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Özlem Tokuşoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, dünya üzerinde en fazla tercih edilen sıcak içecek ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Anti Aging(Yeniden Gençleşme) telkin cd indir izle İstanbul Anti Aging(Yeniden Gençleşme) nerededir kimdir Anti Aging(Yeniden Gençleşme) çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Anti Aging(Yeniden Gençleşme) hipnoz Anti Aging(Yeniden Gençleşme) olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Anti Aging(Yeniden Gençleşme) hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Anti Aging(Yeniden Gençleşme) kuantum düşünce kitap haberi

GÜNDE MUTLAKA 4 BARDAK ÇAY İÇİN

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 08-06-2008, 12:03 PM   #1 (permalink)
Binbaşı
 
melodiss - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Apr 2008
Mesajlar: 1,129
Tesekkür: 1,532
469 Mesajinıza toplam 3,122 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
melodiss has much to be proud ofmelodiss has much to be proud ofmelodiss has much to be proud ofmelodiss has much to be proud ofmelodiss has much to be proud ofmelodiss has much to be proud ofmelodiss has much to be proud ofmelodiss has much to be proud ofmelodiss has much to be proud ofmelodiss has much to be proud of
Standart GÜNDE MUTLAKA 4 BARDAK ÇAY İÇİN



*Günde 4 bardağı geçmemek şartıyla yemek aralarında içilen çayın, kanseri önlemesinin yanı sıra kolesterolü düşürücü etkisinin bulunduğu bildirildi.

*Celal Bayar Üniversitesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Özlem Tokuşoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, dünya üzerinde en fazla tercih edilen sıcak içecek türünün çay olduğunu bildirdi.

*Türkiye'de siyah çayın, sık aralıklarla ve fazlaca tüketildiğini belirten Tokuşoğlu, çayın bu kadar çok içilmesinin, insan sağlığı üzerinde ne gibi etkiler yaptığını belirlemek amacıyla bir araştırma yaptığını kaydetti.

*Siyah çayda 'kateşin' adlı bir maddenin bulunduğunu, bu maddenin zamanında ve ölçülü içilmesi durumunda yararlı olabileceğini tespit ettiklerini ifade eden Özlem Tokuşoğlu, şunları söyledi:

*'Çay için en ideali, günde 4 bardaktır. Diğer önemli bir nokta, çay, yemeklerden en az 1 saat sonra içilmelidir. Bu iki konuya dikkat edilerek tüketilen çayın içerdiği kateşin, antikanserojen etki gösterdiğinden kanseri önlüyor, kolesterolü düşürüyor. Bunların yanı sıra antimikrobiyal bir madde olan kateşin, vücuda giren mikropları öldürme özelliğine sahip. Bu nedenle içimine dikkat edildiğinde çay, birçok hastalığa karşı vücut direncini artırdığı için büyük fayda sağlıyor ve hastalıklara karşı koruyor.'

'FAZLA İÇİLDİĞİNDE SİNİRLİLİK YAPABİLİYOR'

Yrd. Doç. Dr. Tokuşoğlu, çayın, yararlı bir madde olan 'kateşin'in yanı sıra 'tanen' ve 'kafein' gibi zararlı maddeleri de içerdiğini bildirdi.

Bu maddelerin, çayın ölçülü içilmesi durumunda zararlı olmadığını ifade eden Tokuşoğlu, 'Tanen, çaya aroma kazandıran ve buruk tadı veren bir maddedir. Sınırlı alındığında vücuda zararlı olmuyor, ancak fazla çay içildiğinde tanenin, zararlı etkisi ortaya çıkıyor' dedi.

Tanenin gıdalarla birlikte alındığında, vücut için gerekli olan proteinlerin emilmesini önlediğine dikkati çeken Tokuşoğlu, şunları anlattı:

'Özellikle vücut için önemli bazı aminoasitler de emilmeden dışarı atılabiliyor. Bu da vücudun işleyişini önemli oranda etkiliyor. Tanen dışında fazla alınan kafein de çay içinde bulunan diğer alkoloid maddeler gibi karaciğerde toksik etki yapabilir. Kafein ayrıca fazla alındığında sinirlilik yapabiliyor.'

habervitrini.com

 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

__________________

melodiss isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 08-06-2008, 01:00 PM   #2 (permalink)
dogan_blade
Guest
 
Mesajlar: n/a
Standart Ynt: GÜNDE MUTLAKA 4 BARDAK ÇAY İÇİN

ÇAYIN FAYDALARI KADAR, FAZLA İÇİLDİĞİNDE ZARARLARI DA VAR

Uzmanlar, çay haddinden fazla içilecek olursa, 'Çarpıntı, göğüs anjini, sinir bozukluğu, baş ağrısı, sıkıntı, mide bulantısı, el titremesi ve uykusuzluğa sebep verir'' diyerek, ''Şişmanlar, kalp, sinir, mide ve karaciğer hastaları, romatizma ve nikristen şikayet edenler, böbreklerinde kum veya taş olanlar, yüksek tansiyondan yakınanlar, üremi veya albüminüri olanlar, mümkün olduğu kadar az çay içmelidirler' uyarısında bulunuyor.

Ülkemizde oldukça fazla tüketilen siyah çay, faydaları ve zararları ile yine gündemde. Son günlerde açıklanan araştırma sonuçlarına göre, günde iki bardak çay tüketmek, kalp krizi ile ölüm riskini oldukça azaltıyor. Araştırmacılar, bu şaşırtıcı sonuç karşısında çayın daha iyi incelenmesi gerektiğini söyleyerek siyah ve yeşil çayda kalbi koruma özelliğine sahip maddeler bulunabileceğini tahmin ettiklerini söylediler. Söz konusu çalışma, 13 Mayıs'ta Amerikan Kalp Birliği Dergisi'nde yayınlandı.

Çalışmayı yöneten Dr. Kenneth Mukamal, sonuçların beklediğinden çok daha şaşırtıcı olduğunu ve çay bitkisinin kalp sağlığı üzerindeki gerçek etkisinin, araştırma sonucundan daha az olması durumunda bile, kalp krizinden kurtulmak için hatırı sayılır bir fayda oluşturabileceğini savundu.

Çalışmada çay içenler ile çay içmeyenler arasında, kalp krizi sonrası ölüm oranları da araştırıldı. Araştırma sonuçlarına göre, çay tüketimi fazla olanlarda (Günde 2 veya daha fazla bardak), çay tüketmeyenlere oranla yüzde 44 daha az kalp krizi nedenli ölüm görülüyor. Bir haftada 14 bardaktan daha az çay tüketenler ise, hiç tüketmeyenlere oranla yüzde 28 daha az kalp krizi sonucunda ölümle karşılaşıyorlar.

Bu geniş kapsamlı araştırmada, araştırmacılar kalp krizinden sonra hayatta kalan bin 900 kişinin, kalp rahatsızlıklarından önceki çay tüketimlerini not alıp bu kişileri 4 yıl boyunca izlemeye devam edecekler. Araştırmaya katılmış olan doktorlar; denek olarak alınan kişilerin yeni bir kalp krizine ya da kalp rahatsızlıklarına daha yatkın olan, yüksek risk grubundaki insanlardan seçildiğini belirtiyorlar.

Araştırmacılar 'Flavonoidler'in (Bitkilerden elde edilen, besinlerde doğal olarak bulunan antidoksidanlar) kan damarlarını genişleterek kanın vücuttaki dolaşımını daha kolay sağladığını ve böylece kalbi doğal yoldan korumanın mümkün olabildiğini söylüyorlar. Ayrıca 'Flavonoidler'in, LDL kolesterolünün daha kötü bir kolesterol haline dönüşmesini önleyebileceğine dair kanıtlar da bulduklarını belirtiyorlar.

Doktorlar araştırmaların henüz bitmediğine dikkati çekerek, fazla çay tüketimini henüz tavsiye etmemekle birlikte, kalp krizi geçirmiş olan ve çaydaki kafeinden endişe edenlerin bu konuda korkmasına gerek olmadığını iddia ediyorlar. Araştırma yapılırken hastalara ne tür çay (Kafeinli, kafeinsiz) tükettikleri ile ilgili soru sorulmadı. Araştırmacılar tüketilen çayın kafeinli ya da kafeinsiz oluşunun, ortaya çıkan bu olumlu sonucu değiştireceğini düşünmüyorlar.

Uzmanlar bütün bitki çaylarının farklı özellikler taşıdığını ve bu önemli etkiyi hepsinin oluşturamayacağını savunuyor. Yeşil ve siyah çaydaki kimyasal bileşimin de birbirinden farklı olduğu ve bu nedenle farklı faydalar sağlayabileceği ileri sürülüyor.
  Alıntı ile Cevapla
Alt 29-12-2013, 12:32 PM   #3 (permalink)
Üsteğmen
 
SOLAK_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Apr 2012
Mesajlar: 170
Tesekkür: 772
119 Mesajinıza toplam 234 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
SOLAK_ is on a distinguished road
Standart Cevap: GÜNDE MUTLAKA 4 BARDAK ÇAY İÇİN

2 çay istedim biri açık / keşke yalnız bunun için sevseydim :)
Çay temiz insanlarla içilir..
İçmeye devam
SOLAK_ isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks

Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


GÜNDE MUTLAKA 4 BARDAK ÇAY İÇİN

Sağlık Davranış Değişikliği Telkinle Fiziksel Değişim ve Anti Aging(Yeniden Gençleşme) GÜNDE MUTLAKA 4 BARDAK ÇAY İÇİN Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız *Günde 4 bardağı geçmemek şartıyla yemek aralarında içilen çayın, kanseri önlemesinin yanı sıra kolesterolü düşürücü etkisinin bulunduğu bildirildi. *Celal Bayar Üniversitesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Özlem Tokuşoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, dünya üzerinde en fazla tercih edilen sıcak içecek ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Anti Aging(Yeniden Gençleşme) telkin cd indir izle İstanbul Anti Aging(Yeniden Gençleşme) nerededir kimdir Anti Aging(Yeniden Gençleşme) çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Anti Aging(Yeniden Gençleşme) hipnoz Anti Aging(Yeniden Gençleşme) olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Anti Aging(Yeniden Gençleşme) hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Anti Aging(Yeniden Gençleşme) kuantum düşünce kitap haberi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:52 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.