![]() |
Cevap: Ankara'da buluşsak ne güzel olmaz mı :) bende ankaradayım eger bulusma olursa gelirim hemde cok isterim böyle bi buluşma olsun |
Cevap: Ankara'da buluşsak ne güzel olmaz mı :) cadı bm ve ben karda yürüyüş yapacağızz....katılmak isteyenler .....hadi kızılaya ..saat 13,00 da dostun önündee.. |
Cevap: Ankara'da buluşsak ne güzel olmaz mı :) Nasıl tanıcaz birbirimizi ? |
Cevap: Ankara'da buluşsak ne güzel olmaz mı :) sevgili arkadaşım çok özür dilerim .ben biraz bekledim kimseden haber çıkmadı. bir dahaki buluşma daha programlı olur sonra birbirimizi tanırız.. en yakın zamanda görüşmek üzere sevgiler.. |
Cevap: Ankara'da buluşsak ne güzel olmaz mı :) bende ankaradayım buluşma ayarlanırsa severek katılırım |
Cevap: Ankara'da buluşsak ne güzel olmaz mı :) Alıntı:
neden olmasın :D |
Cevap: Ankara'da buluşsak ne güzel olmaz mı :) bendee bendee :D |
Cevap: Ankara'da buluşsak ne güzel olmaz mı :) sitenin kendine ait msn grubu var. oradan iletişime geçilebilir.sevgiler.. group1159186@groupsim.com. |
Cevap: Ankara'da buluşsak ne güzel olmaz mı :) Herkese merhaba. Ben Eskişehir'deyim ama Ankara'da buluşma olursa gelirim. :) |
Cevap: Ankara'da buluşsak ne güzel olmaz mı :) arkadaşlar ben de yeni üye oldum,lütfen buluşma ayaralayalım,çünkü bu konularda konuşabileceğim kimseler yok ortada, ankara da buluşma ayarlayalım lütfen |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:58 PM. |