Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Ankara Buluşmaları (http://www.hayatimdegisti.com/forum/ankara-bulusmalari/)
-   -   Ankara'da buluşsak ne güzel olmaz mı :) (http://www.hayatimdegisti.com/forum/ankara-bulusmalari/372357-ankarada-bulussak-ne-guzel-olmaz-mi.html)

yasal06 31-07-2009 10:50 PM

Cevap: Ankara'da buluşsak ne güzel olmaz mı :)

Alıntı:

MuminOKAN Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 472950)
geçtiğimiz cuma ankaradaydım. iş için gitmiştim. hatta cumartesi antalya daydım utananadam

merhabalar mümin bey. keşke geleceğiniz bilseydik, güzel bilgi paylaşımlarımız olurdu.. neyse inşallah bir dahaki sefere artık.. sevgilerle..

hakem1 02-08-2009 12:18 AM

arkadaşlar tekrarlıyorum=))bakın biz foruma aynı anda imkanı yok giremiyoruz; farklı farklı saatlerde online olup msj yazıyoruz.Demek istediğim: alalım msn ve ya benzeri adreslerimizi, olduğumuz zaman açık,hemen ortağa alıp bir şeyler kararlaştıralım. Ben bunu öneriyorum, gene de siz bilirsiniz..

cadi_bm 04-08-2009 10:46 AM

Merhaba Günaydın herkese öncelikle girlhaha
Şu an Ankara'da olan arkadaşlarımız kimler ve Ankara'ya gelecek olan arkadaşlarımız varsa hangi tarih aralığında burda olacaklar ve böyle bir buluşmayı şereflendirmek isterler mi smil56
Bu şekilde kaç kişi olduğumuzu falan anlamış oluruz die düşündüm. Ben kendim ağustosun üçüncü haftası dışında burdayım. İlginize şimdiden teşekkür ederim. İyi günler

Işıldayan Safir 04-08-2009 11:51 AM

ben hep Ankara'dayım ama bi buluşma ayarlanırsa kesin olarak katılabilirmiyim bilmiyorum

hakem1 07-08-2009 09:15 PM

ben de hep ankaradayım ama katılabilir miyim bilmiyorum malum benim dershane işleri var=))

MuminOKAN 10-08-2009 10:13 AM

Alıntı:

yasal06 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 472996)
merhabalar mümin bey. keşke geleceğiniz bilseydik, güzel bilgi paylaşımlarımız olurdu.. neyse inşallah bir dahaki sefere artık.. sevgilerle..

iş durumları belli olmuyor yasal06. konu başlığında gelmeden önce haber veririm.

sapkal89

yasal06 10-08-2009 12:04 PM

Alıntı:

MuminOKAN Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 473914)

iş durumları belli olmuyor yasal06. konu başlığında gelmeden önce haber veririm.

sapkal89

teşekkürler Mümin Okan.. bir dahaki gelişinizde görüşürüz inşallah..

Nefti_ 14-08-2009 11:52 AM

Ankara dan dedi biri ben mi çağırdı?Haftasonları olursa neden olmasın.

epiktetos87 07-09-2009 02:56 AM

Ben Ankarada değil Kırşehirdeyim şirin bir yer :) Ama bi buluşma ayarlanıp önceden haber verilirse yakın bir yer sonuçta bende gelirim.

epiktetos87 07-09-2009 02:58 AM

bu arada dalgınlıktan 8'inci ayı 9'uncu ay oalrak görmüşüm :D neyse artık başka buluşma olursa giderim :)

WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:49 PM.