![]() |
Cevap: Ankara'da buluşsak ne güzel olmaz mı :) Alıntı:
|
Cevap: Ankara'da buluşsak ne güzel olmaz mı :) arkadaşlar tekrarlıyorum=))bakın biz foruma aynı anda imkanı yok giremiyoruz; farklı farklı saatlerde online olup msj yazıyoruz.Demek istediğim: alalım msn ve ya benzeri adreslerimizi, olduğumuz zaman açık,hemen ortağa alıp bir şeyler kararlaştıralım. Ben bunu öneriyorum, gene de siz bilirsiniz.. |
Cevap: Ankara'da buluşsak ne güzel olmaz mı :) Merhaba Günaydın herkese öncelikle girlhaha Şu an Ankara'da olan arkadaşlarımız kimler ve Ankara'ya gelecek olan arkadaşlarımız varsa hangi tarih aralığında burda olacaklar ve böyle bir buluşmayı şereflendirmek isterler mi smil56 Bu şekilde kaç kişi olduğumuzu falan anlamış oluruz die düşündüm. Ben kendim ağustosun üçüncü haftası dışında burdayım. İlginize şimdiden teşekkür ederim. İyi günler |
Cevap: Ankara'da buluşsak ne güzel olmaz mı :) ben hep Ankara'dayım ama bi buluşma ayarlanırsa kesin olarak katılabilirmiyim bilmiyorum |
Cevap: Ankara'da buluşsak ne güzel olmaz mı :) ben de hep ankaradayım ama katılabilir miyim bilmiyorum malum benim dershane işleri var=)) |
iş durumları belli olmuyor yasal06. konu başlığında gelmeden önce haber veririm. sapkal89 |
|
Cevap: Ankara'da buluşsak ne güzel olmaz mı :) Ankara dan dedi biri ben mi çağırdı?Haftasonları olursa neden olmasın. |
Cevap: Ankara'da buluşsak ne güzel olmaz mı :) Ben Ankarada değil Kırşehirdeyim şirin bir yer :) Ama bi buluşma ayarlanıp önceden haber verilirse yakın bir yer sonuçta bende gelirim. |
Cevap: Ankara'da buluşsak ne güzel olmaz mı :) bu arada dalgınlıktan 8'inci ayı 9'uncu ay oalrak görmüşüm :D neyse artık başka buluşma olursa giderim :) |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:49 PM. |