![]() |
Cevap: ankara da buluşmak isteyenler gelsin pardonn..haklısın kişi sayısı belirlensin ..ortak karar alalım.. |
Cevap: ankara da buluşmak isteyenler gelsin ankara buluşmasına çok az kaldı...ilgilenenler bildirsin lütfen.. |
Cevap: ankara da buluşmak isteyenler gelsin 17 NİSAN CUMARTESİ GÜNÜ ANKARA BULUŞMAMIZ YAPILACAKTIR. . BURAYA KATILACAĞINIZI YAZARSANIIIZZ İYİ OLUUURR sevincli yaa gelin sanki bi cumartesi :D nolacaaakkk ::) |
Cevap: ankara da buluşmak isteyenler gelsin Günaydıııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnn; Canlarım ya çok özür dilerim ben gelemiyorum. Arkadaşımla bu ctesi için sözleşmişiz ama unutmuşum. Sabah hatırlattı. Çok afedersiniz yaaa. Nasıl telafi edebilirim ?? |
Cevap: ankara da buluşmak isteyenler gelsin pazara atalımmı?? benim için farketmez. |
Cevap: ankara da buluşmak isteyenler gelsin Pazar da dolu :((( Siz bensiz buluşun isterseniz. Gerçekten üzgünüm bozduğum için. |
Cevap: ankara da buluşmak isteyenler gelsin Öff buluşun artık yoksa ben kafayı yiycem hasevincli Almayın şu nsmr'yi buluşma yerinegirlhaha ( bu arada Enes'çim istediğin kadar nickni değiştir sana yine NSMR diycem. Görürsün sen...blook) |
Cevap: ankara da buluşmak isteyenler gelsin Alıntı:
Alıntı:
|
|
Cevap: ankara da buluşmak isteyenler gelsin no nobody no problem :) |
Cevap: ankara da buluşmak isteyenler gelsin ben üzüldüm....... |
Cevap: ankara da buluşmak isteyenler gelsin öteki hafta cumartesi olsuuunn sevincli |
kimsin sen artık karıştırır oldum enes mi, maviinci mi , nsmr mi spestnaz mi kimsin sen..... bide çok güzel düşündün belgin ankarada hepimizi bir toplasın bunu gündeme alalım lütfen.. sevgili belgine iletelim ne dersinizzzzz... ankarada buluşmak isteyen arkadaşlar daha da kalabalık oluruz |
Cevap: ankara da buluşmak isteyenler gelsin Ben toplarım hepinizi sevincli Haziran'a ne kaldı şunun şurasında y789 |
Cevap: ankara da buluşmak isteyenler gelsin biz tuba ile atakulede 17 nisan saat 3 te buluşuyoruz..ankara manzaralı çay içeceğiz..katılmak isteyen arkadaşları bekleriz..,çünkü ben üşenme erteleme vazgeçme diyorum.. |
|
Cevap: ankara da buluşmak isteyenler gelsin evett....hala haber yok ama ben ümitliyim..isteyenler bana özelden dönsün msn ye gelsiinn..amaç sohbet etmek..paylaşılacak bir ilkbahar günü.. |
Cevap: ankara da buluşmak isteyenler gelsin ben geliyorum sevincli ama nereyee ::) Atakule saat 15.00 mı :) |
Cevap: ankara da buluşmak isteyenler gelsin Arkadaşlar biz 2 hafta kadar sonra buluşlım diyoruz.2 mayıs iyi igibi sanki siz ne dersiniz?bu arada nisbet gibi olmasın ama yüsraylada gezcez bis:))) |
Cevap: ankara da buluşmak isteyenler gelsin Ankara buluşması Pazar gününe enk gelirse çok iyi olur benim için, memnuniyetle katılmak isterim. |
Cevap: ankara da buluşmak isteyenler gelsin bende varım çok isterim katılmak |
Cevap: ankara da buluşmak isteyenler gelsin selam s456bende istiyorum ANKARADA en kısa sürede sizlerle buluşmak... bi gün bi sitenin bu kadar takipçisi olmayı aklımdan bile geçirmezdim....smil56 |
Cevap: ankara da buluşmak isteyenler gelsin Haziran bitmek üzere buluştunuz mu? |
Cevap: ankara da buluşmak isteyenler gelsin Yorum yazan olmadığına göre buluşma gerçekleşmedi sanırım. |
Cevap: ankara da buluşmak isteyenler gelsin heyyyyyyy Ankara...cadı bm ve ben buluşuyoruz..hepinizi bekliyoruz..hadi tarih belirleyip şu buluşmayı gerçekleştirelim artık.. |
Cevap: ankara da buluşmak isteyenler gelsin ben de gelirim kızlar =) agustosun 14üne kadar ankaradayım ve inanın bommboşum yapacağınız her türlü programa uyarım =) |
Cevap: ankara da buluşmak isteyenler gelsin Bende ,bende, bende956k Haftasonuna ayarlarsanız çok iyi olur benim için. |
Cevap: ankara da buluşmak isteyenler gelsin 14 ya da 15 Ağustos'a ne dersiniz?? |
Cevap: ankara da buluşmak isteyenler gelsin roxie 14 üne kadar Ankarada'yım demiş.Hem onun için daha erken buluşalım derim(Ramazan'da gelmeden) uygunsak eğer. |
Cevap: ankara da buluşmak isteyenler gelsin Ben bu haftasonu şehir dışında olacağım da o yüzden. Şöyle de olabilir. Bu haftasonu buluşulur gelemeyenler de diğer hafta ;))) |
Cevap: ankara da buluşmak isteyenler gelsin Olur tabi:) |
Cevap: ankara da buluşmak isteyenler gelsin Ben de gelmeye çalışırım ama ufaklıkla zor oluyor :( |
|
Gelmeye çalışırız o zaman öyle söyleyim :) |
Cevap: ankara da buluşmak isteyenler gelsin bu haftasonu olursa ben de seve seve, koşa koşa gelirimmm =) |
Cevap: ankara da buluşmak isteyenler gelsin Günler çuvala mı girdi bu haftasonu da buluşalım haftaya haftasonu da buluşalımy789 Galiba Ankara için az kişiyiz olsun gönlümüz geniş olsun.Cumartesi benim için uygundur,cuma günü tekrar en son kararlaştıralım:) |
Cevap: ankara da buluşmak isteyenler gelsin Ne oldu şimdi buluşma olayı? Nerde ? Ne zaman? |
Cevap: ankara da buluşmak isteyenler gelsin Haftasonuna toplantı koydular:(.Eğer ayarlarsanız toplantım erken biterse gelmeyi isterim. |
Cadı_bm de gelemiyormuş , başka zamana diyelim mmi? |
Cevap: ankara da buluşmak isteyenler gelsin Ben biliyorum cadımın ahı tuttu en de güzel heveslenmiştimy789Başka bir zamana artık. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:33 PM. |