![]() |
Cevap: ankara da buluşmak isteyenler gelsin Yaaa Lütfen artık Ankara’da bir buluşma ayarlansın. Bu hafta sonu nasıl (27 Aralık 2009 mesela)956k Buluşmaları kim düzenliyorsa bu feryada bir el uzansın dl67dl67s45apk |
Cevap: ankara da buluşmak isteyenler gelsin buluşma olursa ben varım. |
Cevap: ankara da buluşmak isteyenler gelsin mail atılarak da bilgi verilirse memnun oluruz.. şimdiden teşekürler. |
Cevap: ankara da buluşmak isteyenler gelsin vee..... bende varım ;) |
Cevap: ankara da buluşmak isteyenler gelsin ben de ben deblissy |
Cevap: ankara da buluşmak isteyenler gelsin bu konu bir hayli eski buluşmak isteyenler yeni bir başlık açsın... |
Cevap: ankara da buluşmak isteyenler gelsin ankarada buluşmak isteyenler......neredesiniz.. |
Cevap: ankara da buluşmak isteyenler gelsin Bence biz bu gidişle buluşamıcaz:) |
Cevap: ankara da buluşmak isteyenler gelsin nn 16 sında ankara ya geliyoruuuuumm sevincli buluşaılmm :P:P |
Cevap: ankara da buluşmak isteyenler gelsin 17 nisan c.tesi yada 18 nisan pazar olur muu??? |
Cevap: ankara da buluşmak isteyenler gelsin Ben kısmetse Haziran'da geliyorum sevincli Şöööyle bir keyif kahvesi içeriz artık Ankara'da y789 |
Cevap: ankara da buluşmak isteyenler gelsin 16 güzel tarihh..hadi nerede buluşalım.. |
Cevap: ankara da buluşmak isteyenler gelsin Alıntı:
|
Cevap: ankara da buluşmak isteyenler gelsin 17 nisan saat 2 nerede isterseniz orada buluşalım..gelmek isteyenler özlelime mail adresimi atın oradan daha net haberleşelim.. |
Cevap: ankara da buluşmak isteyenler gelsin ben varım, cadi_bm var, günesim vardı. . başka kimler vardıı?? Şimdilik 4 müyüz?? |
Cevap: ankara da buluşmak isteyenler gelsin hanii yokmu bişeeeeeyy :D:D kwgsaevşğevökn pşsdbr |
Cevap: ankara da buluşmak isteyenler gelsin şimdilik 4 kişiyoz..ama bir hafta içinde her akşam konuyu gündemde tutup bekleyelim ..belki artarız.. |
Cevap: ankara da buluşmak isteyenler gelsin 16 nisan saat 15 e bilet aldımm sevincli |
Cevap: ankara da buluşmak isteyenler gelsin Ayyy çok mutlu oldum ben yokken Ankara buluşmasıyla ilgili gelişmeler olmuşş ;)) Bana 17 Nisan uyar ;)) |
Cevap: ankara da buluşmak isteyenler gelsin banadaaa ::) sevincli |
Cevap: ankara da buluşmak isteyenler gelsin Alıntı:
|
Cevap: ankara da buluşmak isteyenler gelsin Zaahaa :D:D Kötü amacım yok yaa sevincli ::) Ben beklerim olsunn :) İşyerinizden de alabilirim, sizi madamé :D |
Cevap: ankara da buluşmak isteyenler gelsin :D Teşekkürler Mösyö çok incesiniz. ;)Haftasonu olsa daha iyi olur benim için ;)) |
Cevap: ankara da buluşmak isteyenler gelsin Hımm, sanırım bi kopukluk olduu sevincli 17 nisann Cumartesii sevincli saat 14.00 nasııııll ::) |
Cevap: ankara da buluşmak isteyenler gelsin İyi ;)) Kaç kişiyiz şu an?? |
Cevap: ankara da buluşmak isteyenler gelsin sen ben bluegirlx :D:D sanırım üç. . Birileri daha vardı sankii?? Bir bakayım diğer konudan. |
Cevap: ankara da buluşmak isteyenler gelsin nsmr, cadi_bm, gunesim, songulakpinar, asi_mavi, yüsra, bluegirlx, hayallerimgerçekleşiyor höh yaa :D:D evet böyleyiz :) |
Cevap: ankara da buluşmak isteyenler gelsin Wawwwwwwwww iyimiş herkes gelecekse süper ;)) Mekan neresi peki :P Kahveyi nerede içcezz ;)) |
Cevap: ankara da buluşmak isteyenler gelsin ee, herkesin geleceği şüpheli :D:D |
Cevap: ankara da buluşmak isteyenler gelsin canım yüsra ,le blugirlx aynı kişi..:) |
Cevap: ankara da buluşmak isteyenler gelsin gelecek herkes ..merak etme.. msn gruba katılın arkadaşlar orada haberleşelimm |
Cevap: ankara da buluşmak isteyenler gelsin iyi fikirr ::) |
Cevap: ankara da buluşmak isteyenler gelsin Msn grubuna nasıl katılıyoruz :D |
Cevap: ankara da buluşmak isteyenler gelsin group1159186@groupsim.com bu adreesi arkadaş olarak msn kısmına ekle |
Cevap: ankara da buluşmak isteyenler gelsin ankara buluşmasına çok az kaldı.. gelmek isteyenler ..bu fırsatı kaçırmayın.. |
Cevap: ankara da buluşmak isteyenler gelsin 17 NİSAN SAAT 14.00 sevincli nerede olacak tam olarak :D:D |
Cevap: ankara da buluşmak isteyenler gelsin eryaman göksu olabilir gibi ..ama hava önemli..isterseniz daha merkezde bir yer olsun.. |
Cevap: ankara da buluşmak isteyenler gelsin geçen seferde Plaklı Figüran Cafe diye sözleşmiştikk :) Bilmem ki :) Ben her yere gelirimm sevincli |
Cevap: ankara da buluşmak isteyenler gelsin orasıda güzell..ama hava güzel olursa maviş cadı orayı istedi.. |
Cevap: ankara da buluşmak isteyenler gelsin :D:D O maviş cadı değil ::) Cadı_bm :) Maviş Cadı İzmir de =) ben heryere giderim :D fark yapmaazzzz sevincli o zamann Göksu mu diyoruzz?? Ama hava da önemlii?? Şey var, Dikmen Vadisi olur mu? Eryamana göre daha merkezde?? Gerçi daha vakit var; konuşalım yine de :) hava güzel olursa açık bi yer gerçekten daha iyi olur ::) |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:58 PM. |