Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Kişisel Gelişim Klubü > Alternatif Kişisel Gelişim

Uyarılar

Alternatif Kişisel Gelişim kişisel gelişim konuşma, kişisel gelişim, kişisel gelişim ve kişisel başarı, mesleki gelişim kişisel gelişim, kişisel gelişim başarı, kişisel gelişim özgüven, kişisel gelişim makaleler, çocuk kişisel gelişim,

Yeni Bir Hayat İçin 10 Egzersiz

Kişisel Gelişim Klubü ve Alternatif Kişisel Gelişim Yeni Bir Hayat İçin 10 Egzersiz Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Yeni Bir Hayat İçin 10 Egzersiz Kim istemez ki, mutlu, huzurlu neşeli ve çevresini de sürekli mutlu eden bir ruh haline sahip olmayı değil mi? Bazen mutluluğu koşullara bağlarız. Eğer biri beni severse, eğer istediğim terfiyi alırsam, eğer maaşıma istediğim ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Alternatif Kişisel Gelişim telkin cd indir izle İstanbul Alternatif Kişisel Gelişim nerededir kimdir Alternatif Kişisel Gelişim çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Alternatif Kişisel Gelişim hipnoz Alternatif Kişisel Gelişim olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Alternatif Kişisel Gelişim hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Alternatif Kişisel Gelişim kuantum düşünce kitap haberi

Yeni Bir Hayat İçin 10 Egzersiz

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 14-08-2014, 01:16 PM   #1 (permalink)
Administrator
 
sweeet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Apr 2009
Mesajlar: 4,053
Tesekkür: 19,481
3,779 Mesajinıza toplam 10,280 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to behold
Standart Yeni Bir Hayat İçin 10 Egzersiz

Yeni Bir Hayat İçin 10 Egzersiz

Kim istemez ki, mutlu, huzurlu neşeli ve çevresini de sürekli mutlu eden bir ruh haline sahip olmayı değil mi? Bazen mutluluğu koşullara bağlarız. Eğer biri beni severse, eğer istediğim terfiyi alırsam, eğer maaşıma istediğim zammı alırsam, eğer beğendiğim arabayı alırsam… Oysa özde mutlu ve huzurlu olamayan kişi, tüm bu isteklerine sahip olduğunda da mutlu olamayacak ve hemen başka bir beklentinin kendisini mutlu etmesini bekleyecektir.

Beyin ve ruh olarak içimizde mutluluğu ve huzuru yaratabilirsek, çevremiz de bizden etkilenecek ve mutluluğa, huzura katalizör olacağız.

Mutluluk, dışarıda bizi etkileyen şartlar her ne olursa olsun, herhangi bir koşula bağlı olmaksızın içimizde yükselen bir coşku ve huzurdan ibarettir. Daha önemlisi mutluluk modellenebilir bir kavramdır. Mutsuz olmayı ve acı çekmeyi öğrenen beyin, mutlu ve neşeli olmayı da öğrenir. Bu güzel bilgiyi biraz daha açalım isterseniz:

Düzenli olarak tekrarlayacağımız egzersizler (en az bir ay) huzura, neşeye ve mutluluğa davetiye çıkartabilir.

Hadi gelin göz atalım şimdi birlikte bu egzersizlere:

1


Mutlu bir ruh haline sahip olmak istiyorsak, kullandığımız kelimeleri değiştirmemiz gerekir.

Çünkü bilinçaltı zihnimiz işlevi itibariyle, kullandığımız kelimeleri, kendi gerçekliği haline getirmeye çalışır. Bu yüzden, kullandığımız kelimeleri özenle seçmeliyiz. Kötüyüm, hastayım, şanssızım, mutsuzum, kadersizim, aptalım, cahilim, v.b. kötü çağrışım yaratan kelimeleri acele olarak kelime haznemizden çıkartalım. Yerine mutluyum, huzurluyum, neşeliyim, sevgi doluyum, çok akıllıyım, sevinç ve neşe içindeyim. Günden güne daha huzurlu, mutlu ve neşeli oluyorum. Huzur daima benimle beraber gibi cümleler kurmayı ve mutluluk veren kelimeleri söylemeyi alışkanlık haline getirelim. Bilinçaltımız tüm bunları bir süre sonra gerçekliği haline getirecektir.

2


Zihin ve beden birbiriyle paralel çalışır.

Fiziksel olarak kendimizi iyi hissetmezsek, zihinsel olarak da iyi hissetmeyiz. Zihinsel olarak çok gevşek, mutlu ve huzurlu olursak, bedenimizde de bu gevşekliği ve huzuru hissederiz. O halde mutlu ve huzurlu olabilmek için hem bedenimizi hem de zihnimizi sürekli gevşetmemiz gerekir.

3


Zihnimizi gevşetmek için meditasyon mükemmel bir yoldur.

Meditasyon denilince bazı insanların gözü korkabilir. Meditasyon, zihni sessizleştirmektir ve her gün 10-15 dakika sessizliğe zaman ayırırsak zihnimizi sakinleştirebiliriz. İlk zamanlar zihni sessizleştirmek zor olabilir. Nefesimize odaklanır ve sadece nefes alış verişlerimizi birden ona kadar sayarsak, zihnimiz yavaş yavaş sakinleşecektir. On kere saydıktan sonra, tekrar birden başlayarak yine ona kadar sayalım, sonra tekrar sayalım. Eğer bu süre içinde zihnimize düşünceler gelirse bu düşüncelere direnmeyelim, sadece gözlemci olalım. Düşüncelerin gelip gitmesine sakince izin verelim. Direnmezsek kısa sürede çekip gittiklerini görürüz.

4

Güne mutlaka tebessüm ederek başlayalım.

Sabahleyin yüzümüzü yıkadıktan sonra, aynanın karşısına geçip uzun uzun gözlerimizin içine bakıp, kendimizi ne kadar çok sevdiğimizi sesli olarak ifade edip, gülümseyelim.


5

Gün içinde şimdide kalmaya fazlasıyla özen gösterelim.

Geçmişi ve henüz yaşanmamış geleceği düşünmek, bizi mutsuz ve huzursuz etmekten başka hiç bir işe yaramaz. Bu yüzden her anı dolu dolu yaşayıp hakkını verelim. Zihnimizi sürekli gözlemleyelim. Geçmişe gittiğimizi veya geleceği düşündüğümüzü fark ettiğimizde hemen şunu söyleyelim: “Benim adım ……….. ve bugün 01.02.2013 (Bulunduğunuz günün tarihini söyleyin siz…) Ve ben şimdi, şu anda buradayım.” Bu işe yarayan bir egzersizdir. (Anda yaşamakta zorlananlar için, “Farkındalık Maceraları” adlı kitabı tavsiye ederim. Yazarı: Jan Chozen Bays)

6

Kendimiz dâhil, hiç kimseyi ve hiçbir olayı yargılamayalım.

Her ne oluyorsa sevgiyle kabul edelim. Zira yargıladıkça, yargıladığımız olayların içinde buluruz kendimizi (Evren yasalarından biri). Bu sık sık başımıza gelmiştir. Kendimizi sevgiye odaklayalım. Olana, olduğu haliyle ve sevgiyle kabul verelim ki aynı olayı tekrar yaşamayalım.

7
Şükretmek çok güçlü bir egzersizdir.

Gün içinde programlı olarak şükretmeye özen gösterelim. Kendinize sorduğunuz on soru ile günlük şükür egzersizleri yapmanızı tavsiye ederim. Bu soruları her gün kendinize sorarsanız, günden güne mutluluğunuzun, içsel huzurunuzun ve farkındalığınızın arttığını göreceksiniz. Önerim, her gün sabah ve akşam bu sorulara cevap vermeniz.

1. Şu anda hayatımın nesinden memnunum?

2. Şu anda hayatımda beni neler heyecanlandırıyor?

3. Şu anda hayatımda nelerden gurur duyuyorum?

4. Şu anda hayatımda nelere minnet duyuyorum?

5. En çok ne yapmaktan zevk alıyorum?

6. Hayatımda benim için en önemli durum ne?

7. Daha olumlu nasıl düşünürüm?

8. Problemim var mı? Bu problemin harika yanı nedir?

9. Hayatımı daha mükemmel bir hale nasıl getirebilirim?

10. Bugün beni mutlu edecek neler oldu?

11. Bugün küçük de olsa kimlere iyilik yaptım?

12. Şu anda bana kendimi iyi hissettiren şeyler neler?

8

Yediğimiz, içtiğimiz besinlere dikkat edelim.

Sağlıksız beslenmenin depresyona ve mutsuzluğa yol açtığını unutmayalım. Her gün olmasa da, haftada birkaç kez, tam tahıllı gıdalar, muz, kuruyemiş (özellikle, badem ve ceviz) tüketelim ve protein ağırlıklı (yumurta, peynir, süt, et veya tavuk eti) beslenmeye özen gösterelim. Mutluluğumuz için B vitamini almamız şart. Eğer vücudumuzun ihtiyaç duyduğu gerekli B vitaminini günlük olarak alamıyorsak, B vitamini tabletleri bu görevi yerine getirecektir.

9

Gün içinde, yarım saat de olsa, rutinden çıkıp bize keyif veren şeyler yapmaya özen gösterelim.

Bu, motive edici bir kitap veya makale okumak olabilir, keyifli bir müzik dinlemek olabilir, yürüyüş yapmak veya dans etmek olabilir, hatta size mutluluk veren bir hayal bile olabilir.

10


Sağlımıza özen gösterelim.

Her gün düzenli olarak yarım saat de olsa yürüyelim. İmkânımız varsa spor yapalım. Derin diyafram nefesleri alıp, kanımızdaki oksijen miktarını artırmaya gayret edelim.

Bazen de ne yapsak mutsuz oluruz.Bırakın o zaman, mutsuzluğunuzu yaşayın bir süre, onu gözlemleyin ve “Evet, şu anda ben mutsuzum bunu görüyorum, ancak bir süre sonra geçecek!” deyin. Mutsuzluğun içinden kolayca geçeceksiniz o zaman.

mutlu-bir-hayat

*

A.Nilgün Aktaş

www.nilgunaktas.com

 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

__________________
Benim Kişisel GeliŞim Yolculuğum: http://www.hayatimdegisti.com/forum/...olculugum.html



Hayatın düşüncelerinin aynasıdır.

sweeet isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-07-2015, 12:19 AM   #2 (permalink)
Yüzbaşı
 
firdevsi ala - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Apr 2012
Mesajlar: 605
Tesekkür: 143
249 Mesajinıza toplam 320 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
firdevsi ala is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Yeni Bir Hayat İçin 10 Egzersiz

Tesekkurler canim not alalim
firdevsi ala isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-07-2015, 11:03 PM   #3 (permalink)
Teğmen
 
Şanaa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Jul 2015
Mesajlar: 47
Tesekkür: 102
25 Mesajinıza toplam 41 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Şanaa is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Yeni Bir Hayat İçin 10 Egzersiz

Güzel bir paylaşım.elinize sağlık.Ben her gün 75 tane şeye şükrediyorum.beni daha pozitif yapıyor..
__________________
Allah' bana aşkı nasip etmedi diyorsun'Kulağınla değil yüreğinle dinle.Aşk kapını çalıyor da sen duymuyorsun..



.
Şanaa isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-07-2015, 11:35 PM   #4 (permalink)
 
Üyelik tarihi: May 2008
Mesajlar: 16
Tesekkür: 1
10 Mesajinıza toplam 26 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
ylmzky is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Yeni Bir Hayat İçin 10 Egzersiz

Teşekkürler güzel egzersizler
ylmzky isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks


Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Yeni Bir Hayat İçin 10 Egzersiz

Kişisel Gelişim Klubü ve Alternatif Kişisel Gelişim Yeni Bir Hayat İçin 10 Egzersiz Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Yeni Bir Hayat İçin 10 Egzersiz Kim istemez ki, mutlu, huzurlu neşeli ve çevresini de sürekli mutlu eden bir ruh haline sahip olmayı değil mi? Bazen mutluluğu koşullara bağlarız. Eğer biri beni severse, eğer istediğim terfiyi alırsam, eğer maaşıma istediğim ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Alternatif Kişisel Gelişim telkin cd indir izle İstanbul Alternatif Kişisel Gelişim nerededir kimdir Alternatif Kişisel Gelişim çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Alternatif Kişisel Gelişim hipnoz Alternatif Kişisel Gelişim olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Alternatif Kişisel Gelişim hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Alternatif Kişisel Gelişim kuantum düşünce kitap haberi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:10 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.