Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Kişisel Gelişim Klubü > Alternatif Kişisel Gelişim

Uyarılar

Alternatif Kişisel Gelişim kişisel gelişim konuşma, kişisel gelişim, kişisel gelişim ve kişisel başarı, mesleki gelişim kişisel gelişim, kişisel gelişim başarı, kişisel gelişim özgüven, kişisel gelişim makaleler, çocuk kişisel gelişim,

Direnci Serbest Bırakmak

Kişisel Gelişim Klubü ve Alternatif Kişisel Gelişim Direnci Serbest Bırakmak Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Direnci Serbest Bırakmak Tarih: 01/11/12 Meditasyon: Meditasyon, nefesimize veya başka bir objeye odaklanarak (aynı zamanda nefesimizi de takip ederek) zihnimizdeki negatif düşünceleri, dolayısıyla da direnci serbest bırakmamızı sağlar. Tabi meditasyona sadece direnci serbest bırakma yöntemi demek bence biraz eksik kalır. ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Alternatif Kişisel Gelişim telkin cd indir izle İstanbul Alternatif Kişisel Gelişim nerededir kimdir Alternatif Kişisel Gelişim çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Alternatif Kişisel Gelişim hipnoz Alternatif Kişisel Gelişim olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Alternatif Kişisel Gelişim hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Alternatif Kişisel Gelişim kuantum düşünce kitap haberi

Direnci Serbest Bırakmak

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 14-08-2014, 01:10 PM   #1 (permalink)
Administrator
 
sweeet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Apr 2009
Mesajlar: 4,053
Tesekkür: 19,481
3,779 Mesajinıza toplam 10,280 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to behold
Standart Direnci Serbest Bırakmak

Direnci Serbest Bırakmak

Tarih: 01/11/12

Meditasyon: Meditasyon, nefesimize veya başka bir objeye odaklanarak (aynı zamanda nefesimizi de takip ederek) zihnimizdeki negatif düşünceleri, dolayısıyla da direnci serbest bırakmamızı sağlar. Tabi meditasyona sadece direnci serbest bırakma yöntemi demek bence biraz eksik kalır. Evrensel Zeka ile bağlantı kurmanın, içimizdeki sese yani sezgilerimize kendimizi açmanın, Öz’ümüzle bir olmanın harika bir yolu. Ne kadar sıklıkta yapacağınız tamamen size kalmış, her gün yapsanız harika olur tabi ki ama arada bir yapmak da, hiç yapmamaktan iyidir.

Eğer meditasyon yapmakta zorlanan birisiyseniz, tek seferde 15-20 dk. yerine, gün içinde 6-7 kere birer dakika boyunca önünüzdeki bir objeye odaklanmayı ve objeyle bir olma duygusunu deneyimleyebilirsiniz. Örneğin bir çiçeğe, elinizdeki kaleme, bir süs eşyasına odaklanabilirsiniz. Tüm detaylarıyla inceleyin, farkına varın, özümseyin, vs… Sabit oturmaktan hoşlanmayan kişiler için hoş bir alternatif.

Bir de şu ince detayı belirtmek istiyorum.Herkeste, gerek önceden oluşmuş gerekse hayatın akışı içinde oluşan bir direnç olduğu için meditasyon yapmanın gerçekten faydalı olduğuna inanıyorum. Fakat şunu lütfen unutmayın ki; kendinizi keyifli, coşkulu, enerjik hissettiğiniz ve kendi gücünüzün farkında olduğunuz her an zaten ÖZ’ünüzle birsiniz. Bizler her zaman Öz’ümüzle, Evrensel Zeka ile, sezgilerimizle bağlantı halindeyiz. Sadece zaman zaman gösterdiğimiz direnç sebebiyle kendimizi kapatıyoruz. Meditasyon da bu direnci serbest bırakmanın ve frekansımızı ciddi şekilde arttırmanın gerçekten etkili yollarından bir tanesi.

En kötü ihtimali kabul etmek: Bu öyle teknik anlamda bir yöntem değil. Fakat bağımlılıktan dolayı gösterdiğimiz bir direnç varsa, bu direnci başka bir şekilde serbest bırakabileceğimizi düşünmüyorum. Eğer isteğimizin olmasına bağımlılığımız varsa, düşüncelerimiz ‘ya olmazsa’ cümlesinin etrafında döner durur ve isteğimizle uyumsuz düşünceler kendimizi kötü hissetmenize sebep olur. İşte bu noktada başlarız direnç göstermeye.

Eğer isteğimizin olmama ihtimalini gözümüzde canlandırıp, bu durumda hissedeceğimiz negatif duyguları yaşayarak onları okeylediğimiz ve en kötü senaryomuzun da aslında hayatın sonu olmadığını fark ettiğimiz noktada, bir rahatlama hissediyoruz. Bu da isteğimizle uyumsuz düşüncelerin, yani gösterdiğimiz direncin serbest kaldığını gösteriyor. Yayın yaptığımız frekans yükselince de, o frekansla uyumlu deneyimleri çekiyoruz hayatımıza.

İşleri asistanınız Evren’e yüklemek: Bazen hepimiz üzerimizde halledebileceğimizden fazla yük varmış gibi hissederiz ve kafamız karışır. Bu tür durumlar içimizdeki direncin arttığı durumlardır. Size zor gibi gözüken işleri, halletmesi için asistanınız Evren’e bırakırsanız kendinizi daha rahatlamış hissedeceksiniz. Yapmayı tercih ettiğiniz ve size kolay gözüken işleri kendiniz üstlenin, zor gelenleri de asistanınıza bırakın gitsin.

Ayrıca şunu özellikle hatırlatmak istiyorum; yapacağınız eylem size kolay, keyifli ve sanki bir sonraki doğal adımınızmış gibi gelmiyorsa henüz o eylemle uyumlu değilsiniz demektir. O zaman da harcadığınız emek zaten bir işe yaramayacak, moral bozulacak, direnç artacak, vs.. İşleri bu kadar zorlaştırmaya ne gerek. Siz hoşunuza gidenleri yapın, nasıl olacağını bilmediklerinizi asistanınıza paslayın. Tabi burada kritik nokta, pasladığınız işlerin nasılsa yapılacağını bilerek o konuyu takip etmeyi bırakmanız. Ne de olsa, o artık sizin işiniz değil.
Odak Değiştirme: Zaten adından belli, size hizmet etmeyen düşünceleri takip ettiğinizi ve bu yüzden de kendinizi kötü hissettiğiniz noktada, düşüncelerinizi bilinçli bir şekilde farklı bir şeye yönlendirmek. Güzel bir manzara, hayalinizde kendinizi keyifili hissettiğiniz bir yer ya da yaptığınız ne varsa kalkıp farklı bir şey yapmak.

Tüm bunlar gösterdiğiniz direnci o noktada serbest bırakacaktır. Direnç serbest kalınca frekansınız yükselecek ve daha sonra problem olarak nitelendirdiğiniz duruma daha yüksek bir frekansla yaklaştığınız için de, çözümü çok daha rahat fark edebileceksiniz.

Güç Duruşu: Güç Duruşu’nun nasıl yapıldığını anlatmama gerek yok. İsterseniz Egzersizler altındaki Güç Duruşu sekmesini okuyabilirsiniz. Bu egzersizde, farklı aşamalar bir arada. İlk adımı odağımızı değiştirerek direncin serbest kalmasını sağlıyor ve frekansımızı yükseltiyor. İkinci ve üçüncü adımları ise frekansımızın yükseldiği noktada vizyonlama yaparak ve olmuş gibi şükrederek isteğimizi canlı tutuyor ve inancımızın güçlenmesini sağlıyor. Birkaç adımı bir arada barındırdığı için de, güçlü ve etkili bir egzersiz olduğuna inanıyorum.

Şükür Egzersizi: Şükür Egzersizini özellikle sona bıraktım. Sahip olduğumuz şeylere şükretmenin ve hayatımızın güzel yanlarına odaklanmanın direncin serbest kalmasına yardımcı olduğu kesin. Yalnız hepimizin canı zaman zaman çok sıkkın olur, o anlarda diğer serbest bırakma yöntemlerinin daha etkili olduğunu gözlemledim. Şükür Egzersizi ise direnç seviyenizin az olduğu durumlarda daha çok etkili. Hayatınıza pozitif bir bakış açısıyla bakmayı öğrenmenizi sağlıyor

Aslında Şükür Egzersizi, aynı Güç Duruşu gibi, direnci serbest bırakmaktan ziyade isteğinizi canlandırarak o frekansa girmenizi sağlıyor ama bu sırada direnç varsa, onu da serbest bırakmanıza yardımcı olduğu için yine de bu bölümde de bulunmasını istedim. Sonraki haftalarda istekleri canlı tutarak yaratımı güçlendirmek ile ilgili olarak; şükür egzersizi, güç duruşu, vizyonlamak gibi yöntemleri de ayrıca ele almayı düşünüyorum.

Direnci serbest bırakmak için faydalı olabilecek yöntemleri iki yazıya sığdırmayı başardım. Konusu gereği her iki yazının da biraz teknik olduğunun farkındayım ama şimdi gelelim işin felsefi boyutuna.

Bunlar benim kişisel gelişim yolcuğumda kullandığım ve faydalarını gördüğüm yöntemler. Elbette direnci aşmak ve frekansınızı yükseltmek için başka bir çok şeyden yarar sağlayabilirsiniz. Özellikle önerebileceğm bir şey de yoga yapmak. Eğer ilginiz varsa, kesinlikle tavsiye ederim.

Fakat, üzerine basa basa söylemek istediğim şey şu: Size iyi gelen bütün teknikler, yöntemler, egzersizler harika olmakla beraber; bunların hiç birini uygulamadan da her istediğinizi yaratma gücünüz elinizde.

Bunların hiç birini uygulamadan da hayatlarının belli alanlarında istediklerini yaratmış o kadar çok kişi var ki. Yaptıkları tek şey, hayatı keyifle karşılamak ve her deneyime ‘bundan kendim için olumlu ne çıkarabilirim?’ diye bakmak. Hayatta bir sonraki adımınızı yaratan şey, şu anki deneyiminizi nasıl yorumladığınız, nasıl bir bakış açısıyla baktığınız.

Bu yöntemlerin hepsi yaratımlarınızı daha kolay, keyifli ve belki de daha hızlı yapmanızı sağlayacak araçlar. Keyif aldığınız sürece, içinize sindiği sürece uygulayın. Yoksa ‘Kuzenim uyguladı, onda çok işe yaradı, ben de yapayım’ diye değil. Sizin içinize sinmediği sürece, sizde işe yaramayacak çünkü.

Yine de ben, içinize sinenlerden faydalanmanızı öneririm. Hepimizin hayatında değiştirmekte zorlandığı alanlar olabilir. Daha rahat ve keyifli bir değişim için elimizdeki araçları neden kullanmayalım?

Asıl gücün kendi içimizde olduğunu unutmayın.

Özge Çuhadaroğlu

 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

__________________
Benim Kişisel GeliŞim Yolculuğum: http://www.hayatimdegisti.com/forum/...olculugum.html



Hayatın düşüncelerinin aynasıdır.

sweeet isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks


Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Direnci Serbest Bırakmak

Kişisel Gelişim Klubü ve Alternatif Kişisel Gelişim Direnci Serbest Bırakmak Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Direnci Serbest Bırakmak Tarih: 01/11/12 Meditasyon: Meditasyon, nefesimize veya başka bir objeye odaklanarak (aynı zamanda nefesimizi de takip ederek) zihnimizdeki negatif düşünceleri, dolayısıyla da direnci serbest bırakmamızı sağlar. Tabi meditasyona sadece direnci serbest bırakma yöntemi demek bence biraz eksik kalır. ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Alternatif Kişisel Gelişim telkin cd indir izle İstanbul Alternatif Kişisel Gelişim nerededir kimdir Alternatif Kişisel Gelişim çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Alternatif Kişisel Gelişim hipnoz Alternatif Kişisel Gelişim olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Alternatif Kişisel Gelişim hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Alternatif Kişisel Gelişim kuantum düşünce kitap haberi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:07 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.