![]() |
Ho'oponopono |
Cevap: Ho'oponopono |
Cevap: Ho'oponopono Hayatında her hangi bir şeyi değiştirmek istediğinde bakabileceğin tek bir yer var: senin kendi için. İçine baktığında bunu sevgiyle yap. BİRİYLE SORUN VARSA; Şu an yaşadığım neyse, bu durumun % 100 suçlusu benim. Bilinçaltımdaki hangi hatıradan dolayı bunu yaşadığımı bilmiyorum ama bana bunları yaşattığın için teşekkür ederim ve affını dilerim. ‘Özür dilerim’ , beni affet’ , ’seni seviyorum’ , ‘teşekkür ederim’ (tekrar tekrar söylenir.) Hayatında her hangi bir şeyi değiştirmek istediğinde bakabileceğin tek bir yer var: senin kendi için. İçine baktığında bunu sevgiyle yap. “Üzgünüm ve seni seviyorum”.(her gün kendine söyle) Düşüncelerinden toksik enerjileri iptal etmek için uygulayabileceği bir düşünce temizleme aleti; Zihinsel olarak düşünün; “Işığın Düğmesini benim ve ailemin, akrabalarımın, yakınlarımın ve atalarımın düşüncelerine açıyorum”… “Üzgünüm. Problem olarak tezahür eden içimde süre giden her ne ise lütfen beni bunun için bağışla.”(kendine söyle ) |
Cevap: Ho'oponopono bu Ho'oponopono yu günde ne kadar sıklıkla tekrar etmek gerek , ve ne kadar süremesi gerek belli bir gün var mı ? |
Cevap: Ho'oponopono önemli olan isteyerek yapmak.içinden ne kadar geliyorsa.yürürken bile söyleyebilirsin. ben bulaşık yıkarken bile söylüyorum.yaptıkça zaten alışkanlık haline gelecektir. |
Cevap: Ho'oponopono şiddetel tavsiye ediorum bu yöntemi..bu yöntem sayesinde hayattayım..konuyu açana teşekürler :D |
Cevap: Ho'oponopono Alıntı:
|
Cevap: Ho'oponopono çok iyi yapmışssın..sana da sevgiler :D |
Cevap: Ho'oponopono sarışınım hoponopo ile neler yaptın anlatabilirmisin |
Cevap: Ho'oponopono Alıntı:
|
WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:19 AM. |