Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Alternatif Kişisel Gelişim (http://www.hayatimdegisti.com/forum/alternatif-kisisel-gelisim/)
-   -   Haddini Bilmez'in Annesinin nikahı nerede kıyıldı???? (http://www.hayatimdegisti.com/forum/alternatif-kisisel-gelisim/618168-haddini-bilmezin-annesinin-nikahi-nerede-kiyildi.html)

house 30-03-2011 12:32 AM

Haddini Bilmez'in Annesinin nikahı nerede kıyıldı????

SİZİN OKTAVINIZ
Değerli kardeşlerim! Şu anda kendi simgemizi yaratmalıyız mutlak güce sahip olan insanın simgesini….Kudretli bir iradeye sahip, güçlü düşünceleriyle herşeyi harekete geçiren duyuları keskin insan modeli yaratmalıyız….Ben liderim simgesini, Ben kazananım simgesini,hayatta hep ertelediğiniz, ehh şimdi olmaz dediğiniz insan modelini yaratmalıyız…
Eğer kadınsanız bu çalışmada duygusallığınızı eğer erkekseniz ssebatkarlığınızı seferber edin…
Nasıl bir insan olacağınıza dair bir istek duyun,içsel bir emir verin kendinize.Şu an şu saniyede….Ve bu istekle birlikte bedeninizi heyecan karıncalanması sarsın….Daha! Daha güçleniyoruz…içimizde bunları tamamen gerçekleştiriyoruz…..
Ve tüm bedenimiz rezonansa giriyor.Tüm bedenimizde bunları yaratma çoşkusunu sevinç çoşkusunu onay verme rahatlığını dalga dalga yaratıyoruz içsel kudretin verdiği güveni!
Ruhunuzun gücüyle her hücreniz rezonansa girsin kalbinizin sıcaklığını aydınlığını bahar güneşi gibi her bir hücrenize göndererek destekleyin… Emir ardına emir….seven sevilen bir insanın emri….
Hadi bir kez daha gittikçe büyüyoruzzzzz J
Kafamız dinç, kendimizi tamamen kontrol altında tutuyoruz bu tamamen bilinçli bir emir,güçlü bir ruha sahip bir kişinin emri….
İdealimizi ele alıyoruz ve iyi,taze,parlak,güvenli bir şekilde onaylayarak her bir hücremize dokumuza gönderiyoruz.
Herbir telimize gönderiyoruz
Her bir adelemize gönderiyoruz
Her bir damarımıza gönderiyoruz
Vücudumuzun her bir bölgesine gönderiyoruz. Öyle bir şekilde gönderiyoruzki orada rezonans oluşsun…yeniden şekillendirme ve yeniden doğma rezonansı…..
Güçlendiriyoruz pekiştiriyoruz büyütüyoruz
Yine,yine,yine…..
Şimdi ise etkilenişimizi güçlendirmeyi ve büyütmeyi deneyelim.
KUDRET olduğunuzu onaylıyorsunuz.
GÜÇ sizsiniz.
GÜZELLİK sizsiniz.
SEVGİ sizsiniz.
MÜKEMMELLİK sizsiniz.
SİZ İSTEDİĞİNİZ HER ŞEYSİNİZ!!!!!!!!!
Güçleniyoruz büyüyoruz pekişiyoruz ve içimizdeki gücü kabul ediyoruz.Şimdi daha güçlü ve yükselen bir şekilde deneyelim;
Nasıl bir insan olmak istiyorsanız bu isteği kendinize verin
Nasıl birisi olmak istediğinize dair bir emir verin
Olmak istediğiniz kişi olduğunuza onay verin
İçsel bir bakışla tüm vücudunuzu gözden geçirin.Kendinize o amacı o yaratma gücünü yaratma arzusunu,isteğini emrini kabul ettiriyoruz….
Bunu gittikçe yükselen bir şekilde yapyıoruz.
Şimdi ise o mükemmellik simgesini hatırlıyoruz. Kendimize mükemmellik konusunda emir veriyoruz…
VE ŞİMDİ İDEALİMİZE RAHATLIK VE GÜVEN İÇİNDE YENİDEN BAKTIĞIMIZDA KENDİ GELECEĞİMİZİ GÖRÜYOR VE BUNU KENDİMİZE KABUL ETTİRİYORUZ…
Siz büyük bir insan, büyük bir şahsiyetsiniz EMİR verin…
SAĞLIK, SEVİNÇ,AŞK,MUTLULUK, AİLENİZİN TEK DAYANAĞI olduğunuza dair bir emir verin kendinize.
Yarını kendinize şimdi verin.
İçinizde büyük kudreti Tanrı’yı hissedin.Tüm hücrelerinize kadar hissedin siz zaten olmak istediğiniz yerde olmak istediğiniz kişisiniz bunu bikere bukadar güçlü hissedince…..
İçinizdeki büyük gücü kavrayın.
İçinizdeki büyük yaratıcıyı kavrayın.Kudreti selamlayın.
Bedeninizde baharın rezonansını, yeniden doğmanın rezonansını gönderin….
Her bir bölgenize sevginizi gönderin.her bir hücrenize sevincinizi gönderin,her bir hücrenize GELECEĞİNİZİ gönderin, ve büyük içsel özgürlüğünüzü….

Mirzakarim Norbekov….
Bu oktav yükseltme çalışmasını sık sık yapın kısa süre sonra hiç şüphesiz olmak istediğiniz kişiye dönüşecek, geleceğinizi istediğiniz gibi şekillendireceksiniz, bu kadar yüksek bir motivasyon ile başarı garantidir…Hissederek ve her bir hücrenize göndererek bu duyguları yaşamak istediğiniz duyguları sunide olsa kendinize gönderin çok kısa sürede onlar gerçekten orada olacaklar kendiliklerinden….
Bu konu altında İnci Yasasınıda ve bizleri motive edecek pek çok güzel methodu paylaşmaya devam edeceğim….şimdilik bu kadar sevgilerrrrrr
art56art56

house 30-03-2011 08:14 PM

Cevap: Haddini Bilmez'in Annesinin nikahı nerede kıyıldı????

Süppperrr bu sabah bu oktav egzersizi ile başladım güne ve bomba gibiyim hala....birde şöle bir etkisi oldu meğer bilinçaltımın ısrarla redettiği ruh halleri varmış onlarında farkına vardım...eft koşşşş yardımaaaaaaa...bomba oldum patlamayayım :))))

yelda_k 30-03-2011 09:30 PM

vayy çok güzell ghücreler yenileniorrr .ama bu kadar guzel bi paylaşımaa neden kimse teşekkür etmemiş neden kimse ii varsın dememişler anlamadım gittii 4897sadanim ....
yarın sabah güne bununlaa başlayacağımm sevincli

keops 30-03-2011 09:37 PM

Oktav tekniği gerçektende çok güzel.Bende eskiden hergün yapardım.
Bu güzel paylaşım için teşekkürler house

nlg 31-03-2011 01:10 PM

hıııııımmmmmmmm demekte yarar var güzel teşekkürleryu89

house 31-03-2011 07:46 PM

Alıntı:

yelda_k Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 794804)
vayy çok güzell ghücreler yenileniorrr .ama bu kadar guzel bi paylaşımaa neden kimse teşekkür etmemiş neden kimse ii varsın dememişler anlamadım gittii 4897sadanim ....
yarın sabah güne bununlaa başlayacağımm sevincli

valla bende anlamadım???? çok motive edici olduğunu düşündüğüm bir yazıydı hatta daha paylaşımlarım devam edecek bu sayfada süper egzersizler var daha ama olsun tek bi kişiye bile ulaşsam benim için kardır sevgiler oktavı yüksek günler herkesesevincli

eski 31-03-2011 09:29 PM

vaayyy yapmışsın kitaptan alıntı :) yoktum ortalıkta ancak görebildim bunu okuyup hissetmek yeterlimi yani oktav bumuymuş (böyle diyince tuhaf anlaşılıyo ama kolaymış anlamında :)))
bu sayfanın takipçisiyim artık =) ellerine sağlık :)

house 31-03-2011 09:55 PM

Alıntı:

eski Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 794902)
vaayyy yapmışsın kitaptan alıntı :) yoktum ortalıkta ancak görebildim bunu okuyup hissetmek yeterlimi yani oktav bumuymuş (böyle diyince tuhaf anlaşılıyo ama kolaymış anlamında :)))
bu sayfanın takipçisiyim artık =) ellerine sağlık :)

evet sonunda mirzakarimle barışmayı seçtimsevincliyakında inci yasasını ve daha biçok egzersisi paylaşacam burdan buarada evet süper güçlü hissedecen zorla kendini bi süre sonra gerçekten ruhen yükseliyosun inan banagirlhaha

yelda_k 31-03-2011 10:01 PM

evet gerçekten devamını istiyoruzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz :) yani ben çok isterimm

1 aydır sorunlar vede zor gunler geçiriyorumm .

bu saabh ise gune erken başladım 10 dk erken kalkıpp bunları okuyupp işe öle giittimm sonuçmu?

ŞAHANEYDİİ BUTUN GUN KALBİM KÜT KÜTTÜÜÜ YAŞADIĞIMI DEĞERLİİ OLDUĞUMU ANLADIMM NEFESİM KIYMETLİDİRRRR :)

house 31-03-2011 10:09 PM

Alıntı:

yelda_k Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 794909)
evet gerçekten devamını istiyoruzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz :) yani ben çok isterimm

1 aydır sorunlar vede zor gunler geçiriyorumm .

bu saabh ise gune erken başladım 10 dk erken kalkıpp bunları okuyupp işe öle giittimm sonuçmu?

ŞAHANEYDİİ BUTUN GUN KALBİM KÜT KÜTTÜÜÜ YAŞADIĞIMI DEĞERLİİ OLDUĞUMU ANLADIMM NEFESİM KIYMETLİDİRRRR :)

ayyyyyyy çoook sevindimmmm yaaaaaaa resmen bende hissettim senin enerjini harikasın..... sana yayarım dokunduysa ne mutlu bana....en kısa zamanda bomba gibi yazılarla geri gelcem yeterki herkes mutlu olsun herkesi seviyorum iyki varsınızzzzzsevincli

yelda_k 31-03-2011 10:16 PM

karşılıksızz sevgi duyan herkesii çok seviyorumm :)

benim beynimdeki kendi dunyamdada herkess çokk ii aynı siz gibii insanlarla dolkuu .benim dünyamın adıdaaa renkli bulutlarrr :)

herkese inatt kurdum ben o dünyamıı .şimdi bi kezz daha anladımki doğru yoldayımm

house 31-03-2011 10:27 PM

Alıntı:

yelda_k Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 794913)
karşılıksızz sevgi duyan herkesii çok seviyorumm :)

benim beynimdeki kendi dunyamdada herkess çokk ii aynı siz gibii insanlarla dolkuu .benim dünyamın adıdaaa renkli bulutlarrr :)

herkese inatt kurdum ben o dünyamıı .şimdi bi kezz daha anladımki doğru yoldayımm

ne kadar motivasyonu yüksek ne kadar iyi bir insansınız bu sebeble hep iyi ve güzel şeyleri çekiyorsunuz çekeceksinizde hayatınız şimdiden cennet bahçesine dönmüş başarılarınızı devamını dilerim süpersinizsevincli

minnettar 01-04-2011 11:04 AM

Housa,gerçekten harikasın arkadaşım...Ve paylaşımlarında nasıl geçiriyorsun bizlere o heyecanını, isteğini,sevgini....Sen çok özelsin inan....Ben bunu ilk tanıştığımız zamanlarda fark etmiştim ama sen o günlerden bu günü değerine değer katarak ilerliyorsun ve seni takip etmekten inanılmaz keyif alıyorum...HERŞEY GÜZEL GÖNLÜNCE OLACAK İNŞALLAH....
Sevgiyle kal....

house 01-04-2011 07:09 PM

Alıntı:

minnettar Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 794938)
Housa,gerçekten harikasın arkadaşım...Ve paylaşımlarında nasıl geçiriyorsun bizlere o heyecanını, isteğini,sevgini....Sen çok özelsin inan....Ben bunu ilk tanıştığımız zamanlarda fark etmiştim ama sen o günlerden bu günü değerine değer katarak ilerliyorsun ve seni takip etmekten inanılmaz keyif alıyorum...HERŞEY GÜZEL GÖNLÜNCE OLACAK İNŞALLAH....
Sevgiyle kal....

çok teşekkür ederim arkadaşım bu iltifatlarına layık olduğum için mutluyumy789herşey seninde hepimizde güzel gönlünce olsun inşallahsevincli

house 01-04-2011 08:27 PM

İNCİ YASASI
Tamam…Diyelim kendiniz için beş ya da on yıllık hedefler belirlediniz…Hedef olarak Bahamalarda bir saray inşaa ettireceksiniz…Eee cebinizdeki deliklerden başka neyiniz var????
Neden önceki hedefleriniz gerçekleşmedi? Neden siz onların gerçekleşmesi için bişey yapmadınız?
Karakterinizin hangi niteliği buna engel oldu? Eksiklikleriniz neler? Karakterinizin eksik yönlerini sıralayın ve onlardan bir an önce kurtulunnnnnnn!
Herşey sizin içinizdedir…
Karakterinizdeki olumsuz taraflar başlangıç noktamız, onlar kendimiz geliştirmenin başlangıç noktası….
Onlarla ne yapalım???
Hedefinizden sizi geri tutan olumsuz özellikleri bulun ve şimdi onların tam terslerini düşünün…Yani olumlu olanları…
İNCİ’NİN NASIL DÜNYAYA GELDİĞİNİ BİLİYOR MUSUNUZ? J
Narin vücudunun içine sert kum zerreciği girdiğinde yumuşakcalar kendini savunmak için bu yabancı maddeyi sedef tabakalarıyla örtüyor.Karakterinizin olumsuz yönleri-size çile çektiren kum zerrecikleridir ve siz ONLARI İNCİYE DÖNÜŞTÜREBİLİRSİNİZ….
Şimdi ikinci kalıbınız hedefe ulaşmanızı sağlayacak karakter kalıplarının psikofizyolojik izlerini almaktır. Önceden asla yapmaya bile cesaret edemeyeceğiniz bir şey yapın, fiziksel faaliyetler bilinçaltını cesaretlendirir, görsellik yayarlıdır.
Bunu gerçekten yaşamanız hissetmeniz heyecanlanmanız korkmanız gurur duymanız sevinmeniz gerekir.Ve bunu yapabildiğinizi bundan emin olduğunuzu hissetmeniz gerekiyor.Mutlaka böyle bir eylem yapmanız gerekir.Ve işte bu yeni his bu güven hissi sizin referansınız olacak…Bu hisleri akılda tutmak ve oktavdaki gibi hep yüksek durmak lazım…
Yeni bir arzunun peşinden kendinize saygı duymak için gidin.Sizin kendinize olan sevginiz ve kendinize olan inancınızın yerine gelmesi ve hep sizinle kalması için bu deneyimi yaşayın.
Eğer siz bu malzemeleri izleri sadece bilinçaltınızdan alacak olursanız her defasında başlangış noktanıza geri dönersiniz..Anlıyormusunuz?
Küçük bir isteği gerçekleştirerek ilk adımı atmak en büyük hayalinizi elde etmek için sağlam bir zemin oluşturmaktır.SİZ KENDİNİZİ YENİ BİR ŞEKLE SOKUYORSUNUZ!!!!!!!!!!
Ve kendinizi zorlamanız gerekiyor.Kendinize rüyanızı gerçekleştirebilecek, hedefinize ulaşabilecek bir insan olduğunuzu DEFALARCA DEFALARCA DEFALARCA DEFALARCA TEKRAR ETMELİSİNİZ…
Yeni bir insana dönüşmelisiniz. Demekki İNCİ YASASI çalışmalı . Satır satır yani anayassanızı yazma işi sizi bekliyor üstelik referanduma gerek bile yok ;) sadece siz ne isterseniz o! Davranışınız öz yasasını, eylem anayasanızı, sizi başarıya götürecek anayasayı.Hayatınızın en önemli başarısına!
Şimdi biz sizinle öyle bir sınıra geldikki bundan sonra kendi başınıza yolculuk yapacaksınız.
Nasıl gideceksiniz-bu size baağlı.BU YOLCULUK SADECE SİZE AİT, BİZZAT SİZE-BAŞKASINA DEĞİL.HADİ OZAMAN NE DURUYORSUNUZ ARZULADIĞINIZ HAYAT SİZE SADECE BİR DÜŞÜNCE KADAR UZAKTA……..BİLMEM ANLATABİLDİMMİ??? J

eski 02-04-2011 04:11 PM

:) ben de özzendim yaa :) bunları defterime geçiricem en yakın zamanda :) aptalın deneyimi kitabı içinden alıntılar yapsammı diye düşünmedim değil :) vakit bulursam onu da yaparım çok teşekkürler

house 02-04-2011 10:58 PM

Alıntı:

eski Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 795044)
:) ben de özzendim yaa :) bunları defterime geçiricem en yakın zamanda :) aptalın deneyimi kitabı içinden alıntılar yapsammı diye düşünmedim değil :) vakit bulursam onu da yaparım çok teşekkürler

bence kesinlikle yapmalısın hatta bu forumda yap direk mirzakarim forumu olsunsevincli gerçi ben başka şeylerde paylaşacam vakit buldukça ama olsun sende paylaşırsan süüperrrrr olurgirlhaha

eski 02-04-2011 11:40 PM

ya ben bi paylaşım yapmıştım ama o kitapla ilgili başka sayfa açılmış o paylaşımım silindi :) o sayfadan devam ederim artık :) elime alayım da bi kitabı :) yaparsam haberin olur ama ;)

house 03-04-2011 01:57 AM

Alıntı:

eski Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 795060)
ya ben bi paylaşım yapmıştım ama o kitapla ilgili başka sayfa açılmış o paylaşımım silindi :) o sayfadan devam ederim artık :) elime alayım da bi kitabı :) yaparsam haberin olur ama ;)

kesin haberim olur sevinclimirzakarimle aramda süper bir çekim gücü var956k

arca 03-04-2011 11:33 PM

Ellerine emeğine sağlık House. Çok güzel paylaşımlar......

house 04-04-2011 12:00 AM

TEŞEKKÜR EDERİM TEKNİĞİ
Şükran duyan kalp, her zaman evrenin yaratıcı güçlerine yakınıdır….Kozmik etki ve tepki yasasına bağlı olarak karşılıklı ilişki yasası ile sayısız nimetin kendine doğru akmasını sağlar.Geçenlerde genç bir anne bu tekniği uygulayarak başarı kazandı… “İşsiz ve beş parasızdım, doyurup yedrimem gereken 3 küçük çocuğum vardı, ne yapacağımı bilmiyordum..” Bu kadın 3 hafta boyunca her gece ve her sabah şu sözleri tekrarladı; “ZENGİNLİĞİM İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM” Bunu gevşemiş , huzurlu bir halde yapıyordu ve şükran duygusu zihninde baskın hale gelene dek devam etti.Tinsel algının iç gözüyle görüyor ihtiyaç duyduğu para , konum ve yiyecekle ilgili olarak zenginliğe dair düşünce imgesinin ilk neden olduğunu farkerdiyordu.Düşünce –duygusu zenginliğinin hiçbir öncel koşul tarafından engellenmeyen özüydü…. Sürekli TEŞEKKÜR EDERİM diye tekrarladığında kadının zihni ve yüreği kabul noktasına yükseliyordu.Aklına yoksunluk fakirlik düşünceleri geldiğinde ise yine TEŞEKKÜR EDERİM diyordu.Şükran duyduğu sürece zihnini zenginlik fikrine koşullandıracağını çok iyi biliyordu.
Bu annenin dileği ilginç bir sonuç doğurdu. Buna başladıktan kısa bir süre sonra yolda 5 yıldır görüşmediği eski patronuyla karşılaştı. Patronu ona yüksek bir maaş alacağı iyi bir pozisyon teklif etti.Hatta avans bile verdi. Kadın dedki; “TEŞEKKÜR EDİYORUM SÖZCÜĞÜNÜN ŞAŞIRTICI GÜCÜNÜ HİÇ UNUTMAYACAĞIM, BU BENİM İÇİN MUCİZELER YARATTI…”
JOSEPH MURPHY
Evet arkadaşlar bugün bu tekniği buraya yazmamın sebebi hikayedeki kadın kadar olmasada görece daha küçük bir dilek için bu tekniği uygulayıp başarılı olmuş olmamdır….Bu tekniği her şey için kullanabilirsiniz üstelik oldukça basit ve insan ………ya sahip olduğum için teşekkür ederim dedikçe içine bir huzur doluyor ayrıca şimdiden sahipmiş gibi yapmak önemli bir unsur böylece bunuda korumuş oluyoruz. İstediğiniz şey için şimdiden sahipmiş gibi teşekkür edin bakın neler olacak sizi temin ederim J para, aşk, araba, ev, sağlık vs vs vs ne olursa deneyin. Çünkü sadece diliyorum istiyorum demek biir işe yaramıyor ama yaparken gevşemiş ve gerçekten sahipmiş gibi hissetmeniz çoook önemli…

Nazife_p 04-04-2011 12:17 AM

Tesekkurler guzel paylasimin icin. dediginiz gibi hep icten yapmali ve sukretmeli. Yuce Rabbim cumlemize bol sukurlu gunler nasip etsin insallah. Sevgiyle kalin

house 05-04-2011 08:17 PM

TAKINTILI OLMAMAK SANATI

Tamamen benim takdimimdir....Ne Mirzakarim...Ne Murphy......Tamamen Made in House tekniğidir ;) Uzun zamandır bana çeşitli nedenlerle pek çok insan akıl danışıyor. Bende karınca kararınca bilgim yettiğince onlara tavsiyeler veriyorum, hepsi memnun görünüyor. Ancak ortak paydada çok önemli bir sorun gözüme çarptı hemen hemen herkeste hatta bende de vardı bu...Takıntı....Biz bazen ulaşmak istediğimiz şeylere öylesine kafayı takıyoruz ki....Sanki havamız, suyumuz olmuş....Evet hedefe yürekten bağlı olmak süper bir şey ama sürekli didiklemek, sürekli ya olmazsa, ya şunu da yapmam lazımsa vs vs gibi korkular içinde debelenmek inannınki süreci uzatmaktan ve hedeefimizi bizden uzaklaştırmakdan başka işe yaramıyor..Mesela en başta her ne istiyorsak onu elde etmek için manalı veya manasız hiç farketmez her yola başvurmayacağız...elbette bazı kişisel girişimlerimiz olacak öyle evde oturup gerçekleşmesini bekleyin demiyorum ama bunu artık takıntı haline getirmek insana hem ruhen hem fiziksel zarar vermekte...Kısacası evrene yol göstermek yok...Biz sadece dileyip serbest bırakacağız ve herşey yoluna girecek,evren zaten o şeye sizi en zahmetsiz ve en kısa yoldan ulaştıracak buna inandığınız an bitti....O şey sizindir zaten...Bi arkadaşım bana erkek arkadaşı ile ilgili bir konuda danıştı...Ama öyle didiklemiş öyle üstüne gitmiş ve bu konuyu öyle takıntı haline getirmişki karşı tarafı resmen kaçırmış...O olmadan yaşayamam kıvamına gelmiş...Bir birey olarak bir erkek olmadan yaşayabilmenin hayatını bir erkeğe bağlamadan yaşabilmenin onurlu hissini kaybetmiş bu sadece kişisel gelişim bilmekle alakalıda değil bu işlere inanmayan biride takıntılı olmamalı....Her neyse böyle durumlardan kurtulmak için yani baktım vesvese hat safhada endişe dehşet veya ben olacakmı diye takıntıya başladım hemen derin bir nefes alıyorum ve yaklaşık 1-2 dakika boyunca ona her ne ise sahip olduğumu hissediyorum ve karnımda öyle süper bir karıncalanma oluyorki anlatamam takıntı aniden yok oluyor, çünkü olumlu imge olumsuz vesvese ve takıntıdan bin kat daha güçlü...Hislerinizin farkına varın..Onlarla oyun oynayın ve yenin onları...savaşır gibi değil aama masum bir çocuk oyunu oynar gibi işte bunu başarırsanız sadece hedefinize ulaşmakla kalmaz enerjinizi hep yüksek tutarsınız benden söylemesi...Çünkü ben deneyimlerime dayanarak öğrendimki var olan hemen hemen tüm engelleri aptal takıntılar yaratıyor...Sevgiler takınıtısız rahat günler........... :D

house 10-04-2011 08:34 PM

PRENSİN PANTOLONUNDAKİ YABANARILARI HAKKINDA....
Biz ne zaman oktav halindeyiz? Örnreğin çok iyi bir şeyi, mutluluk anını,başarı ve zafer anını hatırladığımızda...Öyle bir duyguki hatırladığınız an hemen gözleriniz dolar, çoşku her yanınızı sarar..Sizin yaşamınızdaki en parlak anı hatırlamanız gerekiyor. VE öyle bir hatıra olmalıki vücudunuzda tüm tüyleriniz diken diken olmalı..Vücud mutlaka cevap vermeli bu çok önemli, midenizde kelebekler uçuşmalı, gözlerinizden belki mutluluk yaşları akmalı....Bu mutlu anınızı hatırladığınızda işte tüm bu muhteşem duyguları aklınızda tutun, neye nasıl tepki verdiğinizi bulun...
HATIRLAMA - BU OKTAVIN BİR VERSİYONU.....
DİĞER BİR VERSİYONUDA - İMGELEME.....
İmgelemeyi hayalinizi gerçekleştirme aracı yapın, yenilemenizin anahtarı yapın....
HAYAL EDİN! Tabii böyle bir şey size hiç bir zaman olmamıştır fakat biz role girelim ve şöyle bir oyun oynamaya başlayalım..
Sabah sürüne sürüne kalktınız, cebinizde nicedir para yok, işyerinde, evde tartışmalar...Hayat nicedir iyi gitmiyor, hedefleriniz çoooooook uzakta....Hayatınız bu iğrenç girdaplar içinde dönüyor...Birdenbire....
Burnunuzda hafif bir gıdıklanma....Ne oluyor? Meğer güneş çıkmış...Kuşlar birbirleriyle oynaşarak ötüşüyor, geçen yılın yabanarısı yuvasından çıkmış uçuşuyor...
Hey! Bu ilkbahar! Çıldırtan,dayanılmaz,sızlatan...
Bu sizden izin almadan,ıstıraplarınıza aldırmadan var olan ve var olmaya devam edecek ve sürekli yenilenen hayatın taa kendisidir...Her zamanki gibi...Asırlar boyu süre geldiği gibi....
Siz bunları biliyormuydunuz? Kendi küçük problemlerinize gömülerek,aptalca bahtsızlıklarınızın inine büzülerek bunları unuttunuz....
Derin derin nefes alıp verin defalarca....Sizin problemlerinizle kara çaldığınız gün, hayat aslında pırıl pırıl...
Tekrar derinnnnnnn bir nefes alın....
Neden yanaklar nemlendi? Nasıl katıla katıla ağlıyorsunuz???
Tüm vücuduzda şahane, cezbedici,büyülü bir ilkbahar dolaşıyor..
TEBRİKLER İŞTE SİZİN OKTAVINIZ!
Bu hissi aklınızda tutun, kutlarım artık suni olarak da bu hissi yarattığınız an gitgide o sizin gerçeğiniz olacak....
Sadece deneyin bunca zaman sizin sımsıkı tutunduğunuz gerçek ne sonuç verdi? Ya bu sıradan gerçek dışı şey size bir sonuç kazandırırsa?
Yaşamınızın, düşünceleriniz,gerçeklik duyumunun nasıl değişmeye başladığını göreceksiniz..Ve siz bu yeni halinizin etrafınızda bulunan herşeye yansıdığını göreceksiniz! Evet aynen böyle..UYARIYORUM BU AYNEN BÖYLE OLACAK..VE BURDA MİSTİK HİÇ BİR ŞEY YOKTUR..bU SİZDE ZATEN OLAN BİR ŞEY...SADECE ÇOK DERİNE İTTİNİZ PROBLEM VE TAKINTILARINIZLA BOĞDUNUZ ONU....
MİRZAKARİM NORBEKOV...
Arkadaşlar yukarıdaki oktav haline geçiş bi nevi Eft etkisi yapıyor, ağlama hissi kötü değil aksine arındırıcı, ve gerçekten anlatıldığı gibi suni bir his yaratıp bunu devamlı hale soktuğunuz anda gerçekten değişimler ve mucizeler baş gösteriyorlar..
"Faziletin maskesini takıni bu maske yüzüne aşı gibi tutacak, yerleşecek ve yüzünüzle bir olacaktır" Prens Hamlet - William Sheaskepeare....

nevin aydoğmuş 10-04-2011 08:58 PM

ellerine sağlık

Bilge İnan 22-05-2011 12:39 PM

Tek kelimeyle muhteşem bir kitap. Soluksuz okudum baştan sona ve satır aralarını incelemek adına bir kaç kere daha okumayı düşünüyorum. Okurken ufak alıştırmalar yaptım ve sonuç anında inanılmaz. Çok eğlendim otobüsteki sesleri durdururken, mola verdirirken filan :D Şiddetle tavsiye ediyorum ve Mümin' e de şiddetle teşekkür ediyorum :)

kuzzen 23-05-2011 01:58 AM

çoooook güzelO0

gunesim 24-05-2011 10:08 AM

çok güzel ve yararlı bir paylaşım olmuş teşekkür ederim.

acemisirine 20-01-2012 01:21 PM

ellerine yüregine ve paylasimlarina saglik sevgili house.. devami gelecek mi yoksa alintilar ve bilggiler bu kadarmi ??? simdiden tesekkürler

Neptün 21-01-2012 01:15 AM

Norbekov'un 15 dk'da belinizi inceltin meditasyonunu yaptım. 15 dk'da belim 2 cm inceldi :) Şahane bu adam!

frezya 21-01-2012 02:11 AM

Alıntı:

Neptün Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 818023)
Norbekov'un 15 dk'da belinizi inceltin meditasyonunu yaptım. 15 dk'da belim 2 cm inceldi :) Şahane bu adam!

Hadi canım!Ciddi misin? Peki bunun basen için olanı da var mı kuzum? girlhaha Denesem işe yarar mı acaba? Bak merak ettim şimdi gece,gece...

Neptün 21-01-2012 02:15 AM

Alıntı:

frezya Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 818030)
Hadi canım!Ciddi misin? Peki bunun basen için olanı da var mı kuzum? girlhaha Denesem işe yarar mı acaba? Bak merak ettim şimdi gece,gece...

Evet basen için de uygulanabilir. :) İlk duyduğumda aynen ben de senin gibi heyecanlanmıştım :)
İşe yarar kesin :) Bende işe yaradı.

frezya 21-01-2012 02:19 AM

Alıntı:

Neptün Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 818031)
Evet basen için de uygulanabilir. :) İlk duyduğumda aynen ben de senin gibi heyecanlanmıştım :)
İşe yarar kesin :) Bende işe yaradı.

Ayyy,cidden heyecan yaptım bak senin yüzünden bu saatte:) İşe yararsa çok güzel olur 956k Detayları sonra alayım senden,sayfaları bile okuyamadım...(Uykum geldi.) Bir de umarım kalıcıdır,bugün gitmiş görünüp,,yarın geri gelmesin.girlhaha Nasıl oluyor ki ya,çok şaşkınım şu an,şok oldum ooo67

Neptün 21-01-2012 02:53 AM

Alıntı:

frezya Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 818032)
Ayyy,cidden heyecan yaptım bak senin yüzünden bu saatte:) İşe yararsa çok güzel olur 956k Detayları sonra alayım senden,sayfaları bile okuyamadım...(Uykum geldi.) Bir de umarım kalıcıdır,bugün gitmiş görünüp,,yarın geri gelmesin.girlhaha Nasıl oluyor ki ya,çok şaşkınım şu an,şok oldum ooo67

:)) Çok tatlısın sen ama yaa O0

Aslında kalıcılığını kontrol etmedim ama hala zayıfım girlhaha girlhaha

Meditasyonda o yağları elinle alıp alıp atıyorsun :) bisiklet

acemisirine 21-01-2012 03:56 AM

bu meditasyonu burada paylasacakmisiniz sevgili Neptün ???

Neptün 21-01-2012 04:12 AM

Alıntı:

acemisirine Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 818036)
bu meditasyonu burada paylasacakmisiniz sevgili Neptün ???

Meditasyonun tamamı elimde şu anda yok. Zaten sesli kaydı da yok. Ama aldığımda burada paylaşabilirim :)
Sevgiyle...

acemisirine 21-01-2012 04:18 AM

benimde aklima sesli version gelmedi dogrusudusun2

gercekten sasilcak durum simdi, düsünüyorumda sanirim forumda sesliden ziyade hep okumaya yönelik alisma olmus bende ondan olsa gerek, simdiden tesekkürler sevgili Neptün
girlhaha

azraist_24 21-01-2012 09:19 AM

Arkadaslar,

House arkadasimizin paylastigi bu yazilari sadece okumak yeterli mi , arti birsey yapmamiz gerekiyor mu????

Neptün 21-01-2012 03:15 PM

Alıntı:

azraist_24 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 818039)
Arkadaslar,

House arkadasimizin paylastigi bu yazilari sadece okumak yeterli mi , arti birsey yapmamiz gerekiyor mu????

Bildiğim kadarıyla bazıları imgeleme bazıları meditasyon olarak yapılıyor. Kitabı okuyabilirsin istersen daha detaylıdır.
Aslında Norbekov'un seminerlerine katılmak çok güzel olurdu. Benim de hayalim girlhaha

frezya 21-01-2012 06:50 PM

Alıntı:

Neptün Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 818035)
:)) Çok tatlısın sen ama yaa O0

Aslında kalıcılığını kontrol etmedim ama hala zayıfım girlhaha girlhaha

Meditasyonda o yağları elinle alıp alıp atıyorsun :) bisiklet

:) Sağol canım,sen de öylesin... ttli3
Nası ya:))) girlhaha Evde yağların fazla olduğu yerlerden alıp alıp atarak gezermişim,evdekiler manyaklaştı bu diye bakarmış bana aa34aa34aa34 Güldüğüme bakma çok hoşuma gitti bu yöntem gerçekten,bir an önce denemek istiyorum.Ayy ayy ben sizlerden daha neler öğreneceğim bakalım:) Seviyorum hepinizi seviyorum:)İyi ki varsınız ...tender45

WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:16 AM.