![]() |
Cevap: Haddini Bilmez'in Annesinin nikahı nerede kıyıldı???? Alıntı:
|
İşe yarar kesin :) Bende işe yaradı. |
|
Aslında kalıcılığını kontrol etmedim ama hala zayıfım girlhaha girlhaha Meditasyonda o yağları elinle alıp alıp atıyorsun :) bisiklet |
Cevap: Haddini Bilmez'in Annesinin nikahı nerede kıyıldı???? bu meditasyonu burada paylasacakmisiniz sevgili Neptün ??? |
Sevgiyle... |
Cevap: Haddini Bilmez'in Annesinin nikahı nerede kıyıldı???? benimde aklima sesli version gelmedi dogrusudusun2 gercekten sasilcak durum simdi, düsünüyorumda sanirim forumda sesliden ziyade hep okumaya yönelik alisma olmus bende ondan olsa gerek, simdiden tesekkürler sevgili Neptün girlhaha |
Cevap: Haddini Bilmez'in Annesinin nikahı nerede kıyıldı???? Arkadaslar, House arkadasimizin paylastigi bu yazilari sadece okumak yeterli mi , arti birsey yapmamiz gerekiyor mu???? |
Aslında Norbekov'un seminerlerine katılmak çok güzel olurdu. Benim de hayalim girlhaha |
Nası ya:))) girlhaha Evde yağların fazla olduğu yerlerden alıp alıp atarak gezermişim,evdekiler manyaklaştı bu diye bakarmış bana aa34aa34aa34 Güldüğüme bakma çok hoşuma gitti bu yöntem gerçekten,bir an önce denemek istiyorum.Ayy ayy ben sizlerden daha neler öğreneceğim bakalım:) Seviyorum hepinizi seviyorum:)İyi ki varsınız ...tender45 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:40 AM. |