Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Alternatif Kişisel Gelişim (http://www.hayatimdegisti.com/forum/alternatif-kisisel-gelisim/)
-   -   Haddini Bilmez'in Annesinin nikahı nerede kıyıldı???? (http://www.hayatimdegisti.com/forum/alternatif-kisisel-gelisim/618168-haddini-bilmezin-annesinin-nikahi-nerede-kiyildi.html)

frezya 21-01-2012 02:11 AM

Cevap: Haddini Bilmez'in Annesinin nikahı nerede kıyıldı????

Alıntı:

Neptün Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 818023)
Norbekov'un 15 dk'da belinizi inceltin meditasyonunu yaptım. 15 dk'da belim 2 cm inceldi :) Şahane bu adam!

Hadi canım!Ciddi misin? Peki bunun basen için olanı da var mı kuzum? girlhaha Denesem işe yarar mı acaba? Bak merak ettim şimdi gece,gece...

Neptün 21-01-2012 02:15 AM

Alıntı:

frezya Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 818030)
Hadi canım!Ciddi misin? Peki bunun basen için olanı da var mı kuzum? girlhaha Denesem işe yarar mı acaba? Bak merak ettim şimdi gece,gece...

Evet basen için de uygulanabilir. :) İlk duyduğumda aynen ben de senin gibi heyecanlanmıştım :)
İşe yarar kesin :) Bende işe yaradı.

frezya 21-01-2012 02:19 AM

Alıntı:

Neptün Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 818031)
Evet basen için de uygulanabilir. :) İlk duyduğumda aynen ben de senin gibi heyecanlanmıştım :)
İşe yarar kesin :) Bende işe yaradı.

Ayyy,cidden heyecan yaptım bak senin yüzünden bu saatte:) İşe yararsa çok güzel olur 956k Detayları sonra alayım senden,sayfaları bile okuyamadım...(Uykum geldi.) Bir de umarım kalıcıdır,bugün gitmiş görünüp,,yarın geri gelmesin.girlhaha Nasıl oluyor ki ya,çok şaşkınım şu an,şok oldum ooo67

Neptün 21-01-2012 02:53 AM

Alıntı:

frezya Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 818032)
Ayyy,cidden heyecan yaptım bak senin yüzünden bu saatte:) İşe yararsa çok güzel olur 956k Detayları sonra alayım senden,sayfaları bile okuyamadım...(Uykum geldi.) Bir de umarım kalıcıdır,bugün gitmiş görünüp,,yarın geri gelmesin.girlhaha Nasıl oluyor ki ya,çok şaşkınım şu an,şok oldum ooo67

:)) Çok tatlısın sen ama yaa O0

Aslında kalıcılığını kontrol etmedim ama hala zayıfım girlhaha girlhaha

Meditasyonda o yağları elinle alıp alıp atıyorsun :) bisiklet

acemisirine 21-01-2012 03:56 AM

bu meditasyonu burada paylasacakmisiniz sevgili Neptün ???

Neptün 21-01-2012 04:12 AM

Alıntı:

acemisirine Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 818036)
bu meditasyonu burada paylasacakmisiniz sevgili Neptün ???

Meditasyonun tamamı elimde şu anda yok. Zaten sesli kaydı da yok. Ama aldığımda burada paylaşabilirim :)
Sevgiyle...

acemisirine 21-01-2012 04:18 AM

benimde aklima sesli version gelmedi dogrusudusun2

gercekten sasilcak durum simdi, düsünüyorumda sanirim forumda sesliden ziyade hep okumaya yönelik alisma olmus bende ondan olsa gerek, simdiden tesekkürler sevgili Neptün
girlhaha

azraist_24 21-01-2012 09:19 AM

Arkadaslar,

House arkadasimizin paylastigi bu yazilari sadece okumak yeterli mi , arti birsey yapmamiz gerekiyor mu????

Neptün 21-01-2012 03:15 PM

Alıntı:

azraist_24 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 818039)
Arkadaslar,

House arkadasimizin paylastigi bu yazilari sadece okumak yeterli mi , arti birsey yapmamiz gerekiyor mu????

Bildiğim kadarıyla bazıları imgeleme bazıları meditasyon olarak yapılıyor. Kitabı okuyabilirsin istersen daha detaylıdır.
Aslında Norbekov'un seminerlerine katılmak çok güzel olurdu. Benim de hayalim girlhaha

frezya 21-01-2012 06:50 PM

Alıntı:

Neptün Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 818035)
:)) Çok tatlısın sen ama yaa O0

Aslında kalıcılığını kontrol etmedim ama hala zayıfım girlhaha girlhaha

Meditasyonda o yağları elinle alıp alıp atıyorsun :) bisiklet

:) Sağol canım,sen de öylesin... ttli3
Nası ya:))) girlhaha Evde yağların fazla olduğu yerlerden alıp alıp atarak gezermişim,evdekiler manyaklaştı bu diye bakarmış bana aa34aa34aa34 Güldüğüme bakma çok hoşuma gitti bu yöntem gerçekten,bir an önce denemek istiyorum.Ayy ayy ben sizlerden daha neler öğreneceğim bakalım:) Seviyorum hepinizi seviyorum:)İyi ki varsınız ...tender45

WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:40 AM.