Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Alternatif Kişisel Gelişim (http://www.hayatimdegisti.com/forum/alternatif-kisisel-gelisim/)
-   -   DEEP PEAT (http://www.hayatimdegisti.com/forum/alternatif-kisisel-gelisim/5164-deep-peat.html)

hayalayaz 09-04-2008 09:59 PM

Ynt: DEEP PEAT

ah be gülüm bizde deneme yanılma yöntemiyle gidiyoruz..seslendirmeyi zor yaptık..oda eksik gedik olmuş..bu gece yenilenecek..nerde kaldı video..inşallah çekim yasasını devreye sokmuştur senin bu mesajın, hakikatten görüntülü bir sistem işimize yarardı..

Resureksiyon 09-04-2008 10:08 PM

Alıntı:

hayalayaz Nickli Üyeden Alıntı
ah be gülüm bizde deneme yanılma yöntemiyle gidiyoruz..seslendirmeyi zor yaptık..oda eksik gedik olmuş..bu gece yenilenecek..nerde kaldı video..inşallah çekim yasasını devreye sokmuştur senin bu mesajın, hakikatten görüntülü bir sistem işimize yarardı..

İnşallaaaaaaaaaah ablacımmmm ttli3

MuminOKAN 09-04-2008 10:31 PM

öncelikle selamlar.
1 defa okudum ama anlayamadım. birazdan yine okuyacağım. anlayana kadar :)

okuduklarımdan merak ettiğim bişey var.

PEAT
Ben noktası: Göğüs arası
1.nokta: Kaşın başı
2. nokta: Kaşın sonu,
3. nokta: Gözün altı

göğüs arasına: ok
1. nokta olan kaşın başı, 2.nokta olan kaşın sonu ve 3. nokta olan gözün altı
neresi?
sağ göz? sol göz? yada herikisi??

yada bu noktalara her iki elimizle simetrik bi şekilde olup dokunmalımı?

hayalayaz 09-04-2008 10:40 PM

1=BEN NOKTASI...GÖĞSÜN ORTASI
2= KAŞIN BAŞI...KAŞIN ALNIMIZIN ORTASINA GELEN BAŞLANGIÇ NOKTASI
3= KAŞIN SONU...KAŞIN ŞAKAKLARDA BİTEN NOKTASI
4= GÖZÜN ALTI...GÖZÜMÜZÜN ALTINDAKİ TAM ORTA NOKTA ..
hangi gözün olursa olsun tek tarafı kullan.. umarım açıklayıcı olmuştur

http://www.stuffbusters.co.za/wp-con...ing_points.png

mümin bu resim bit gibi oldu ama gözün etrafındaki noktalar gözüküyor..en azından ben yakın gözlüğü ile bile görüyorum..bunların tümü eft hareketleri, yukarıda sıraladığımız noktalar deep peat noktaları..zaten deep peat eft nin süper hızlandırılmışı..bu resimden daha iyisini bulamadım

( Ablacım, biti fil yaptım gulensmiley-Yakamoz music45)

MuminOKAN 09-04-2008 10:45 PM

çoook teşekkür ederim. birazdan uygulamaya geçeceğim.

led 21-07-2008 07:37 PM

Selam Spy Game hismiley şu imzanda bulunan matrix 2 nokta videosunu indirip izledim vakat ingilice olması ve detay içerdiğinden yardımcı olabnilirmisin??...kısaca nasıl yapıldığından bahsedersen çok sevinirim s456

medusa 14-08-2008 09:12 PM

Alıntı:

hayalayaz Nickli Üyeden Alıntı
DEEP PEAT: Kronik olan, köklü olan her problem için kullanılabilir. Kutupsallıkları nötrler.

Yüzeyden başlayarak yapmak: Belirli bir durum belirlenir ve onunla başlanır. (Ör: Suçluluk duygusu)

1- Göğüs noktasına 2 parmak konularak “_korku________ hissediyorum buna rağmen kendimi seviyor ve kabul ediyorum. Vücudumu, kişiliğimi ve bu korku__________ duygusunu…
2- 1.noktaya gelinir olumsuz duygu iyice yoğunlaştırılarak hissedilir ve en yoğun anında derin nefes alıp verilir ve 2.noktaya geçilir.

Burada 1. noktaya geldiğimizde yine göğüs noktasında 2 parmağımızı tutuyor muyuz?

Birde ben hissettiğim duyguları tanımlayamıyorum. Hep vücudumda genelde göğüs ve boğaz arasında huzursuz edici bir his olur. Bunun adını koyamıyorum. Korku suçluluk duygusu veya ne olabilir diye kestiremiyorum. Nasıl duygunun ne olduğuna kara verebilirim?

Belgin ∞ 14-08-2008 10:04 PM

Medusa'cım göğüs noktasına iki parmağını koyup ve onaylama cümlesini söylüyorsun ve ardından göz çevresine başlıyorsun.Tekrar onaylama cümlesini söylüyorsun ve nefesle duyguyu dışarı bırakıyorsun.Sonra duygu bitene kadar göz çevresinde rutuna devam ediyorsun.

Eğer bir duyguya yaparken ikinci başka bir duygu gelirse tekrar göğüs noktasına geliyorsun ve baştan alıyorsun.

Eğer göğüs bölgesinde ve boğaz bölgesinde huzursuz edici hislerin oluyorsa ifade zorluğun olabilir.Bunun için çalışma yapabilirsin.İçine doğan his doğrudur her zaman.İçine doğmuyorsa bile o duyguyu nerede hissettiğine bak ve duyguyu ona göre adlandır.

dürüstt 19-05-2010 08:03 PM

Cevap: DEEP PEAT

deep peat yöntemi burada anlatının aynısıdır eğitim almaya gerek yoktur
eft olsun deep peat olsun eğitim almaya kesinlikle gerek yoktur zaten hepsi ayrıntılı şekillerde internette anlatılmaktadır

dürüstt 19-05-2010 08:04 PM

Cevap: DEEP PEAT

deep peat burada anlatılan gibidir eğitime cd ye gerek yok

WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:31 AM.