Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Kişisel Gelişim Klubü > Alternatif Kişisel Gelişim

Uyarılar

Alternatif Kişisel Gelişim kişisel gelişim konuşma, kişisel gelişim, kişisel gelişim ve kişisel başarı, mesleki gelişim kişisel gelişim, kişisel gelişim başarı, kişisel gelişim özgüven, kişisel gelişim makaleler, çocuk kişisel gelişim,

DEEP PEAT

Kişisel Gelişim Klubü ve Alternatif Kişisel Gelişim DEEP PEAT Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız DEEP PEAT: Kronik olan, köklü olan her problem için kullanılabilir. Kutupsallıkları nötrler. Yüzeyden başlayarak yapmak: Belirli bir durum belirlenir ve onunla başlanır. (Ör: Suçluluk duygusu) 1- Göğüs noktasına 2 parmak konularak “_korku________ hissediyorum buna rağmen kendimi seviyor ve kabul ediyorum. ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Alternatif Kişisel Gelişim telkin cd indir izle İstanbul Alternatif Kişisel Gelişim nerededir kimdir Alternatif Kişisel Gelişim çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Alternatif Kişisel Gelişim hipnoz Alternatif Kişisel Gelişim olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Alternatif Kişisel Gelişim hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Alternatif Kişisel Gelişim kuantum düşünce kitap haberi

DEEP PEAT

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 17-03-2008, 09:31 PM   #1 (permalink)
hayalayaz
Guest
 
Mesajlar: n/a
Standart DEEP PEAT

DEEP PEAT: Kronik olan, köklü olan her problem için kullanılabilir. Kutupsallıkları nötrler.

Yüzeyden başlayarak yapmak: Belirli bir durum belirlenir ve onunla başlanır. (Ör: Suçluluk duygusu)

1- Göğüs noktasına 2 parmak konularak “_korku________ hissediyorum buna rağmen kendimi seviyor ve kabul ediyorum. Vücudumu, kişiliğimi ve bu korku__________ duygusunu…
2- 1.noktaya gelinir olumsuz duygu iyice yoğunlaştırılarak hissedilir ve en yoğun anında derin nefes alıp verilir ve 2.noktaya geçilir.
3- 2.noktaya geçildiğinde, ilk duygu devam ediyormu yoksa ortaya yeni bir şey çıktımı diye sorulur (yani; duygu, düşünce, görüntü ve vücut hissi olarak) eğer sürekli vücut hissi ortaya çıkıyorsa, kişi ikaz edilerek duygularını bastırmayıp serbest bırakması bildiriminde bulunulur… eğer görüntü çıkıyorsa; bu görüntünün o kişi için ne ifade ettiği yada ona ne hissettirdiği sorulur. Bu öğrenildikten sonra göğüs noktasında görüntü ile duygu ifadeleri birlikte kullanılır.
4- a) Eğer ilk duygu devam ediyorsa o duyguyu hissedip yoğunlaştırmaya 2.noktadan devam edilir. Yeni bir şey çıkmamaya devam ediyorsa gözün etrafındaki noktalarda tur atmaya devam edilir.
b) Eğer yeni bir durum ortaya çıktıysa tekrar göğüs noktasına gelinerek kurulum cümlesi yenilenir ve yeni çıkan durum için 1.noktadan başlanarak uygulamaya devam edilir.
5- Oluşabilecek sonuçlar: a) Pleroma durumu: kişi huzur, mutluluk, sonsuzluk gibi duygular hisseder ve bu aşamaya ulaştığında sorunu çözülmüş olur. Bu aşamaya ulaştıktan sonra uygulama gözün 3 noktası için 1 tur daha attırılır ve olumlu durum sabitlenir.

2 soru sorulur:

1) Bu değişime itiraz eden bir duygu yada taraf var mı?
2) Gelecekte bu durumun tekrarlayacağı endişesi, korkusu yada şüphesi taşıyormusun?

Eğer bunlardan birine “Evet cevabı veriliyorsa. O durum yukarıdaki uygulama yapılarak temizlenir.

Daha sonra, göğüs noktasına parmaklar konarak affetme cümleleri söylenir:

1) Böyle sorunlarla dolu bir dünya yarattığı için Allah’ı affediyorum.
2) Bu sorunun oluşmasına sebep olan herkesi ve herşeyi affediyorum.
3) Bu sorunu bu kadar süredir devam ettirdiğim için kendimi affediyorum.

Daha sonra 4 nefes alınarak vücuda beyaz ışık doldurulur.
1. nefeste vücudun üst kısmına (kasıklara kadar)
2. nefeste bacaklara beyaz ışık doldurulu
3. nefeste, beyaz ışık vücuttan taşarak etrafa yayılır ve bir küre gibi vücudu kuşatıp korumasına alır
4. nefeste, çalışılan sorunu ilk hissettiği vücut bölgesine ışık doldurulur: Ör: korku sorununu karnında hissettiyse, karnına ışık doldurur.



Direk Kutupsallıklardan başlayarak uygulama yapmak: Ör: Aşk ve Özgürlük

1- Kutupsallıklar belirlenir. Göğüs noktasına 2 parmak konularak “ Hem _________ Hemde ________ hissediyorum buna rağmen kendimi seviyor ve kabul ediyorum. Vücudumu, kişiliğimi ve bu __________ ve ___________ duygusunu…
2- 1.noktaya gelinir, önce olumsuz kutup hissedilip yoğunlaştırılır daha sonra olumlu kutup hissedilip yoğunlaştırılır. En sonunda ise 2’si aynı anda hissedilirken derin nefes alıp verilir ve 2.noktaya geçilir.
3- 2. noktadayken, hafifde olsa bu kutuplar arasında bir karışma olup olmadığı sorulur. Eğer karışma yoksa ilk yapıldığı gibi önce ayrı ayrı sonra ise ikisi aynı anda hissettirilerek bir karışma başlatmaya çalışılır. Eğer kişi bunda zorlanıyorsa imajinasyon kullandırılarak karışma başlatmaya çalışılabilir. Ör: 2 enerji topunun üst üste koyulup ikisine aynı anda bakıp hissedilirken nefes alınıp verilmesi gibi.. Üstteki top negatif kutbu temsil edecektir.
Eğer hafifde olsa bir karışma varsa direk olarak o karışma duygusuna yoğunlaşılır ve en yoğun hissedildiği anda derin nefes alınıp verilir ve karışmanın dahada yoğunlaşması sağlanır ve bu şekilde 3 nokta üstünde kutupsallıklar tamamen nötrlenip, yayılana kadar devam edilir.

Not: Eğer en son aşamalarda boşluk, hiçbirşey, ışık, karanlık gibi durumlar ortaya çıkarsa kutupsallık bulunmaya çalışılır. Ör: boşluk hissettiğinde, bu boşluk senin içinde mi dışında mı diye sorulabilir. Eğer dışımda diyorsa içinde ne var denilebilir? Veya bir şey farketmeni istiyorum burada bir sen varsın birde boşluk var denilerek. “Ben ve Boşluk” kutupsallığı oluşturulur.

DEEP PEAT – 3: Kendinize yeni karakter entegrasyonu.

1- Entegre edilmek istenilen model belirlenir. Bu model çizgi film kahramanından kişinin tamamen uydurduğu hayali bir görüntüye kadar herşey olabilir.
2- Bu modelde istenilen davranışın zirve noktasını temsil eden görüntü bir resim karesi olarak hayal edilir. Kişi bütün çalışma boyunca bu karede durmalıdır. Odağını bozmamalıdır.
3- Kişiye önce “O’nu (modeli) hisset” denilir ve 4 element sorulur (duygu, düşünce, görüntü ve vücud hissi). Kişi bunlar varsa var der, yoksa zorlayıpta bulmaya çalışmasın. Fazla düşünmesine fırsat verilmez, hızlı cevap vermesi istenir.
4- Daha sonra kişiye “Kendisini” hissetmesi söylenir ve yine 4 element sorulur.
5- Bu döngü 2 taraftada bütün elementler yok olana kadar devam ettirilir. Yok olduğunda 1 ilave tur daha attırılıp tamamen yok olup olmadığı kontrol edilir ve kişiye gözlerini aç denilip. “Seninle o kişi arasında fark varmı? Veyahut Bu durumu şu anda kendinde hissediyormusun?” diye sorulur.

2 Farklı durumun birleştirilip nötralize edilmesi. Ör: Annemi seviyorum, babamı sevmiyorum.

1- Önce Annesi’nin ona olan sevgisini hissettiği zirve görüntü oluşturtulur ve “Anneni hisset” denilir ve 4 element sorulur.
2- Daha sonra kişi babasını sevmediği zirve noktadaki görüntüye bakarken “Babanı hisset” denilir ve 4 element sorulur.
3- Bu döngü yine bütün elementler kaybolana kadar devam ettirilir.
4- Bu uygulama sonuçta ya babasına karşıda sevgi duymasına yada babasıyla arasında olan sevgisizlikten kurtulmasına sebep olur.

 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

  Alıntı ile Cevapla
Alt 17-03-2008, 09:40 PM   #2 (permalink)
hayalayaz
Guest
 
Mesajlar: n/a
Standart Ynt: DEEP PEAT

SEDONA TEKNİĞİ
Bu tekniğin temeli, Öz benlik olarak adlandırabileceğimiz "Gözlemcinin", duygulardan ayrışmasıdır. Yani özne olan Gözlemci, Nesne olan Duygulardan ayrışmakta ve bu ayrışma sonucunda duygu otomatik olarak dönüşmektedir. Buna bir örnek vermek gerekirse, Gözlemci olan Şuurumuzu, elimiz olarak düşünelim ve
duyguları da bir kalem gibi düşünelim. Elimize bu kalemi alıp sımsıkı tutmak, duygularımızla özdeşleşmenin sembolü olsun. Duygularımızla böyle bir özdeşleşme gerçekleştirdiğimiz anda, biz tamamen duygu haline geliriz ve bu durumdayken çözüm üretemeyiz ve kısır bir döngü içine gireriz. Oysa duygu ve öz benliğin ayrı olduğunu farkettiğimiz anda, örneğimizden misalle; elimiz açılır ve kalem yere düşer. Özdeşleşme kırılır. Bu bildiğiniz gibi Meditasyon denilen çalışmanın yapmak istediği şeydir. Buna tasavvuf çalışmalarında da Murakabe ismini vermişlerdir.

Sedona methodu denilen bu çalışma, bu öğretilerin içeriklerini boşaltıp sadece tekniği geride bırakmıştır. Böylece olayı basitleştirip herkesin kullanabileceği bir şekle sokmuştur.

1- Rahatsız olduğunuz bir durumu hayal edin, bu duygunun ortaya çıkmasını sağlayacaktır. Örnek olarak kıskançlık" duygusunu ele alalım. Sevgilinize birisinin ilgi gösterdiğini hayal ettiğinizde kıskançlık duygusu ortaya çıkacaktır. Duygu ortaya çıktığında bunu vücudunuzun neresinde hissettiğinize dikkat edin.

2- Duyguya dikkat ettikten sonra kendinize arka arkaya şu soruları sorun ve bir kaç saniye bekleyip her sorduğunuz soruya "evet" yada "hayır" şeklinde cevap verin
:a) Kıskançlık duygusunu gitmesi için bırakabilir miyim?
b) Buna istekli miyim?
c) Bu duyguyu "Ne Zaman" bırakabilirim?

Bu sorulara "evet" yada "hayır" diye cevap vermeniz sonucu değiştirmeyecektir. Bunlar kişinin duyguyu farketmesini sağlamak için hazırlanmış tuzak sorulardır. Siz bu soruları sormaya başladığınızda ister istemez duygu ile gözlemci(yani siz) arasında bir ayrışma meydana gelir ve duygu çözülmeye başlar. En son
sorulan "Ne zaman?" sorusu da bunu ancak "Şimdi" yapabileceğinize işaret eder. Bu 3 soruyu belirlediğiniz bir duygu için arka arkaya 9 tur tekrar edin ve sonra duyguyu tekrar kontrol edin. İlk baştaki
yoğunluğa sahip olmadığını ve hatta tamamen kaybolduğunu görebilirsiniz.-Bülent Altınkaya-

İnsanlar olumsuz ya da olumlu duygularını kabullenme, içinde yaşama ya da bırakma yoluyla özgürleşirler.Sedona tekniğinde amaç duygunun oluştuğu anda zihinde meydana gelen iç konuşma ve görselliğe izin vermeden bu duyguya farkındalık geliştirmek ve tarafsızca duyguyu direk olarak algılamak ve bırakmaktır.
a) Bu duyguyu gitmesi ile bırakabilir miyim?
b) Bu duyguya iyice tutunabilir miyim?
c) Bu duyguyu burada hissetmeme izin verebilir miyim?
Şeklindeki sorularla duyguya olan farkındalığı arttırmak ve duyguyu bırakmayı gerçekleştirmektir.

Duygunun oluşumundan sonra bu duygunun temel isteklerden hangi gruba girdiğinin belirlenmesi ve bırakılması olaya ya da duyguya karşı farkındalığın şiddetini arttıracaktır.
Temel istekler:
1. Kontrol etme- etmeme isteği
2. Onay alma /almama isteği
3. Güvence( hayatta kalma –kalmama isteği)
Oluşan duygunun hangi istek kalıplarına uygun olduğunu bilerek soruyu sorulduğunda, oluşan duygunun farkında olarak bırakmak daha da basitleşecektir.

PEAT
Ben noktası: Göğüs arası
1.nokta: Kaşın başı
2. nokta: Kaşın sonu,
3. nokta: Gözün altı

Sahip olduğumuz olumlu ya da olumsuz duygular gün içinde içimizde dolaşır.Olumsuz duygular adım atmamızı engellerken, olumlu duygular bizi hayata karşı besler.Olumsuz duygular ve bunların altında yatan sebeplere ulaşmak amacıyla kullanılan peat yöntemi, vücuttaki ben noktasına dokunarak ve o duyguya ait “…. e rağmen kendimi olduğum gibi kabul ediyorum/kendimi seviyorum/kendimi sevmeyi seçiyorum.” Olumlama cümlemesini söyleyerek başlanır.Daha sonra 1. noktaya dokunarak bu duygu hissedilir, his en üst noktaya geldiğinde derin bir nefes alınıp bırakılır.2. noktaya dokunulduğunda hissin oluşturduğu başka bir his var ise tekrar ben noktasına gelinir ve yeni oluşan duygu ile ilgili olumlama cümlesi söylenerek yeniden 1. noktaya gelinir.Duygu en üst düzeyde hissedilince derin nefes alınıp verilir.2. noktaya gelindiğinde yeni oluşan duygu var is yeniden ben noktasına dönülüp çalışma bu yeni oluşan duygu ile devam eder.Eğer yeni oluşan duygu yok ise, 2. noktaya dokunulduğunda en son oluşan duygu üzerinde çalışmaya devam edilir.2. noktaya dokunulur, duygu en üst seviyede hissedilir ve derin nefes alınıp bırakılır.Daha sonra 3. noktaya dokunulup duygu en üst seviyede hissedilir ve derin nefes alınıp bırakılır.Çalışılan olumsuz duygunun yerini olumlu bir duygu alana kadar bu çalışma devam eder.Olumlu duygu oluştuğunda bu kez olumlu duyguya peat yapılmaya başlanır.Ben noktasına dokunulur.”…..bundan dolayı kendimi olduğu gibi kabul ediyorum” olumlama cümlesi ile 1.,2., 3. noktalara dokunularak duygu en üst seviyede hissedilir ve bırakılır.Daha sonra bu olumlu duyguyu 1. noktaya dokunarak tüm vücudumuzda, 2. noktaya dokunarak tüm dünyada, 3. noktaya dokunarak tüm evrende var olduğunu imgeleyerek devam edilir.
Affetme bölümünde 1. noktaya dokunularak “Böyle sorunlarla dolu bir dünya yarattığı için Allahı affediyorum”, 2. noktaya dokunarak “ Bu sorunumun oluşmasına sebep olan kişileri affediyorum, 3. noktaya dokunarak bu duyguyu / sorunu bu kadar uzattığım için kendimi affediyorum” denilerek ve hissederek affetme kısmı tamamlanır.Son olarak, 1. noktaya dokunarak, vücudun baştan kasığa olan kısmına ışık ile doldurulma imgelemesi ile devam edilir.2. noktaya dokunarak, bu ışığın kasıktan ayak ucuna kadar dolduğu imgelenir, 3. nokta da ise bu ışığın tüm aurayı sardığı imgelenir ve son olarak duyguyu hissetiğin nokta ışıkla doldurulur.

KUTUPLAŞMA
Eğer peat sırasında birbirine zıt duygular oluştuğu ise, öfke-sevinç, mutluluk- hüzün gibi.
Bu duygulara da peat uygularnır.Ben noktasına dokunarak “ Hem…….. hem ……. Hissetmeme rağmen kendimi olduğum gibi kabul ediyorum.” Olumlama cümlesi ile başlanır.1. noktaya dokunarak duygular hissedilir ve birlikte imgelenir.2. noktaya dokunulduğunda bu duygularda karışma var mı, eğer yoksa peate devam edilir, bu iki duygunun bir birine karışması sağlanır.




  Alıntı ile Cevapla
Alt 17-03-2008, 09:44 PM   #3 (permalink)
hayalayaz
Guest
 
Mesajlar: n/a
Standart Ynt: DEEP PEAT

arkadaşlar benim eklediğim, bu dosya, deep peat'ın özetinin özeti bile değil..biz keops adlı üyemizden uygulamalı seminer aldığımız için bu kadarı bana yetti..siz eft bilgileriyle deep peat notlarınıda okuyun.. uygularken oluşan sorularınızı sorun..keops veya bilgisi olan başka bir arkadaşımız varsa, destekleyeceğinden eminim , saygılı sevgiler
  Alıntı ile Cevapla
Alt 17-03-2008, 09:56 PM   #4 (permalink)
Teğmen
 
Üyelik tarihi: Mar 2008
Mesajlar: 63
Tesekkür: 0
8 Mesajinıza toplam 22 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
ersinttL is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: DEEP PEAT

biricik ablacm.uygulamaya hemen başlıyorumm.burada verdiğin bütün emekler için nekadr teşekkür etsek azdır.
ersinttL isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 17-03-2008, 11:33 PM   #5 (permalink)
Teğmen
 
Üyelik tarihi: May 2007
Mesajlar: 131
Tesekkür: 3
56 Mesajinıza toplam 251 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sonbahar is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: DEEP PEAT


cok tesekkür hayal ablacim ellerine emegine saglik
sonbahar isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 18-03-2008, 08:42 AM   #6 (permalink)
Moderator
Abdullah Canıtez
 
keops - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Jan 2007
Mesajlar: 401
Tesekkür: 154
290 Mesajinıza toplam 2,351 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
keops is a glorious beacon of lightkeops is a glorious beacon of lightkeops is a glorious beacon of lightkeops is a glorious beacon of lightkeops is a glorious beacon of lightkeops is a glorious beacon of light
Standart Ynt: DEEP PEAT

Hayal abla sağolsun peat konusunda bir özet yapmış eklemek istediklerim var..kutuplaşmaları çözerken önce negatif duygu sonra onun olumlu kutpu yani pozitif olan duygu hisedilir.. daha sonra bu iki duyguyu aynı anda karıştırarak hissetmeye çalışırken karışan hissin doruk noktasında derin nefes alınır ve ağızdan verilir..
olumlu duygu sabitlenirkende yapılacak olan olumlu duyguyu önce bedene sonra dünyaya sonrada evrene yaymak o duyguyu kalıcılaştırmaktır
uygulama yaparken her aku noktası değiştirdiğinizde bir iç kontrol yapın ve his devam ediyor mu ve iç konuşmalar ve yeni itiraz ve yorumlar var mı varsa tekrar ben noktasına dönüp bu iç itirazdan kululum ifadesi oluşturun
mesela bu sorunla başedemeceğimi düşünmeme rağmen kendimi seviyor ve onaylıyorum gibi..
tüm itirazlar bizim için kurulum cümlesinin bir parçasıdır ve hiç itiraz kalmayıncaya kadar kurulum cümlemize iç itirazlarımızı ekleriz...
keyifli uygulamalar
keops isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-04-2008, 01:16 PM   #7 (permalink)
 
Üyelik tarihi: Feb 2008
Mesajlar: 1
Tesekkür: 0
1 Mesajina 4 kez İyi ki varsın denildi
KAMİL ARDA is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: DEEP PEAT

izmirde deep peat yöntemini uygulayan varmı? Yardımcı olursanız sevinirim.
KAMİL ARDA isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-04-2008, 01:25 PM   #8 (permalink)
hayalayaz
Guest
 
Mesajlar: n/a
Standart Ynt: DEEP PEAT

noble star biz keopstan seminer aldık ama başkasına uygulayacak kadar deneyimli değiliz...sitede bu konuya ait özet bilgiler var onları okuyup uygulayabilirsin..saygılı sevgiler
  Alıntı ile Cevapla
Alt 09-04-2008, 01:49 PM   #9 (permalink)
Üsteğmen
 
Üyelik tarihi: Oct 2007
Mesajlar: 289
Tesekkür: 0
93 Mesajinıza toplam 302 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
izmirli035 is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: DEEP PEAT

sedona ve derin peat konusundaki kiymetli bilgiler için hayal abla ya ve keops a sonsuz tesekkurler!!

paylasmayi seven insanlar da varmis!
haydi herkese iyi gunler
izmirli035 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-04-2008, 05:58 PM   #10 (permalink)
Teğmen
 
Üyelik tarihi: Mar 2008
Mesajlar: 67
Tesekkür: 0
24 Mesajinıza toplam 111 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Resureksiyon is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: DEEP PEAT

Şimdi okurken evet yapabiliyorum diyorum da,"deep peat" yöntemiyle ilgili yazılanların, video şeklınde bir görüntüsü var mıdır sanki izleyince bir deneyimi, daha iyi algılayacağımı sanıyorum? Yöntemi uygularken birini görebilmek isterdim.
__________________
Her gün güneş doğar yeter ki açık olsun perdeler...
Resureksiyon isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks


Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


DEEP PEAT

Kişisel Gelişim Klubü ve Alternatif Kişisel Gelişim DEEP PEAT Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız DEEP PEAT: Kronik olan, köklü olan her problem için kullanılabilir. Kutupsallıkları nötrler. Yüzeyden başlayarak yapmak: Belirli bir durum belirlenir ve onunla başlanır. (Ör: Suçluluk duygusu) 1- Göğüs noktasına 2 parmak konularak “_korku________ hissediyorum buna rağmen kendimi seviyor ve kabul ediyorum. ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Alternatif Kişisel Gelişim telkin cd indir izle İstanbul Alternatif Kişisel Gelişim nerededir kimdir Alternatif Kişisel Gelişim çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Alternatif Kişisel Gelişim hipnoz Alternatif Kişisel Gelişim olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Alternatif Kişisel Gelişim hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Alternatif Kişisel Gelişim kuantum düşünce kitap haberi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:19 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.