Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Kişisel Gelişim Klubü > Alternatif Kişisel Gelişim

Uyarılar

Alternatif Kişisel Gelişim kişisel gelişim konuşma, kişisel gelişim, kişisel gelişim ve kişisel başarı, mesleki gelişim kişisel gelişim, kişisel gelişim başarı, kişisel gelişim özgüven, kişisel gelişim makaleler, çocuk kişisel gelişim,

HAYALLERİ GERÇEĞE ÇEKMEK

Kişisel Gelişim Klubü ve Alternatif Kişisel Gelişim HAYALLERİ GERÇEĞE ÇEKMEK Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Beş duyu arcılığı ile algıladığımız dünyayı gerçekliğimiz olarak kabul ediyoruz, aramızda bazılarının elbette ki başka duyu, sezi,algılama yöntemleri ve özellikleri vardır fakat bunları kullanan sınırlı sayıdaki insan kendine özel bir gerçekliği yaşamaktadır. İstisnasız her durumda mistik öğretileri betimleyebilmek, başkalarına aktarabilmek ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Alternatif Kişisel Gelişim telkin cd indir izle İstanbul Alternatif Kişisel Gelişim nerededir kimdir Alternatif Kişisel Gelişim çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Alternatif Kişisel Gelişim hipnoz Alternatif Kişisel Gelişim olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Alternatif Kişisel Gelişim hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Alternatif Kişisel Gelişim kuantum düşünce kitap haberi

HAYALLERİ GERÇEĞE ÇEKMEK

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 11-05-2009, 05:57 PM   #1 (permalink)
Yüzbaşı
 
serpil22 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Apr 2008
Mesajlar: 820
Tesekkür: 8,267
708 Mesajinıza toplam 7,105 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
serpil22 has a reputation beyond reputeserpil22 has a reputation beyond reputeserpil22 has a reputation beyond reputeserpil22 has a reputation beyond reputeserpil22 has a reputation beyond reputeserpil22 has a reputation beyond reputeserpil22 has a reputation beyond reputeserpil22 has a reputation beyond reputeserpil22 has a reputation beyond reputeserpil22 has a reputation beyond reputeserpil22 has a reputation beyond repute
Standart HAYALLERİ GERÇEĞE ÇEKMEK

Beş duyu arcılığı ile algıladığımız dünyayı gerçekliğimiz olarak kabul ediyoruz, aramızda bazılarının elbette ki başka duyu, sezi,algılama yöntemleri ve özellikleri vardır

fakat bunları kullanan sınırlı sayıdaki insan kendine özel bir gerçekliği yaşamaktadır. İstisnasız her durumda mistik öğretileri betimleyebilmek, başkalarına aktarabilmek çok zordur.

Ne kadar doğru bir anlatım yolu benimsesek de hep bir şeyler eksik kalacaktır. Bir masayı tam olarak anlatabilirsiniz veya bir bardağ,ı çünkü diğerleri de bunu görmekte ve deneyimlemektedir.

Fakat korkuyu, aşkı, öngörüyü anlatmanın ne yazık ki bu kadar net bir yolu yoktur, herkes bunları kendi iç dünyasına göre yargılayıp alınması gereken mesajı ve bilgiyi farklı yorumlayacaktır.

Hayalleri gerçeğe çekmenin ön hazırlığı düşünmektir.


Yaptığınız ve başardığınız şeyleri kendinize model olarak almanız gerekir, böylelikle ilk adımda düşüncenin nasıl olup da fiziki plana aksettiğini daha rahat göreceksiniz.

Yaratıcı eylem diye isimlendireceğimiz bu eylem serbest bir anlatımla; enerji halinde idealar(modeller ve düşünce kalıpları) aleminde bulunan gücün fiziksel olarak algılanması ile başlar.

Algıladığınız veya bir şekilde bağlantı kurduğunuz bu düşünce enerjisi önce zihninizde belirir ve değerlendirilir.

Bu serbest enerjiyi belli bir kalıba sokmak veya gitmesine izin vermek yapılacak ilk seçimdir.

Devam etmek isterseniz bu düşünceyi bir kalıba sokmalı ve göz önünde canlandırma dediğimiz yol ile onu fiziki plana uygun hale getirirsiniz.

Bu düşünce her ne ise onu elle tutulur, gözle görülür bir şekle indirgemek için onu dünyevi nesnelerle ilişkilendirirsiniz, böylelikle saf enerji formu şekillenmiş olur.

Devamında yapacağınız şey bu tasavvur halini eylem sürecine sokup onun ile ilgili diğer nesneleri ve aracıları hayatınıza çekmek olacaktır.

Bu cümleden anlayacağınız gibi yaratıcı düşünce bir çığ gibidir; başladığında bir anlık zihin pırıltısı gibi, işlevselleştiğinde ise tüm süreci içine alır.

Düşünce eylemini diğer fiziksel eylemlere bağladıktan sonra uygun ortam oluşmuştur artık hareket enerjisi tek gereken şeydir.

Ortaya çıkan ve fiziksel planda formunu gerçekleştiren düşünce enerjisi yaradılışın ve var oluşun tüm düğer aşamaları gibi diğer her şey ile bağlantı halindedir.

Sonu olmayan evren gibi düşüncelerin de bir sonu yoktur.

Yaratıcı düşünce bir kere başladığında kapı açılmıştır, birbirini takip eden düşünce formları sizinle bütünleşir ve bunlar siz gerçekleştirebilme erkini kazandıkça daha da güçlenecektir.

Gerçekleştirme erki eylemlerinize inancın gücünü de katacaktır ve bunun yarattığı çekim alanı sizlerin her şey ile iletişim kurmanızı ve gereken tüm araçları olabilecek en verimli bir şekilde kullanmanızı sağlayacaktır.

Hayalleriniz gerçeğe çevirebilmek ve onu bu dünyaya uyulmayabilmek için onun bulunduğu kaynağın sizlerin ulaşabileceği bir yer olduğunu,

onu ne kadar çok isteyip hakkında ne kadar fazla tasavvur(göz önünde canlandırma) yetinizi kullanırsanız o kadar çabuk sonuç alacağınızı unutmayın.

Kendinize hayallerinizin kaynağı ile bu fiziki plan arasında bir aracı bulun. Bu aracı yüksek benliğiniz, bir ışık huzmesi veya astral bedeniniz olabilir.

Aracınız ve siz tamamen bir olmalısınız onu sizden ayrı bir şey olarak düşünmeyin. O sizin görünmeyen ve sadece algılanan boyutta gezen yanınızdır.

Amacı sizin enerji eliniz olmak, sizin için bu dünyada gerekenleri ve isteklerinizi o koskoca verimli enerji aleminden çekip size getirmektir.

Düşüncelerinizi sadece aklınızla sınırlamayın, siz koskoca bir sinyal yayıcısınız bu gerçekliği kabul edin ve düşüncelerin olmasını isteğiniz şekli ile atomlarınıza, DNA sarmallarınıza, ve hücrelerinize dek işlediğini hissedin.

Her nefes aldığınızda olmasını istediğiniz şeyin hayatınıza girdiğini düşünün ve bu şekilde davranın.

Bu bile sizin bu düşünceleri hayata geçirmeniz için yeterli enerjiyi sağlamanıza olana tanıyacaktır.

Yapabilme erkini(gücünü) bir kez kazandığınızda kazandığınız bu yeti otomatikleşecektir. Eskiden sizleri için sadece hayal olan düşünce formları artık realiteniz olacaktır.

Unutmayın hayalleriniz kadar yaşayacak, düşünceleriniz ve kararlarınız doğrultusunda bir hayat süreceksiniz.

alıntı...

 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

__________________
Bulutlar ağlamasa yeşillikler nasıl güler?
serpil22 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks

Etiketler
cekmek, gercege, hayalleri


Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


HAYALLERİ GERÇEĞE ÇEKMEK

Kişisel Gelişim Klubü ve Alternatif Kişisel Gelişim HAYALLERİ GERÇEĞE ÇEKMEK Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Beş duyu arcılığı ile algıladığımız dünyayı gerçekliğimiz olarak kabul ediyoruz, aramızda bazılarının elbette ki başka duyu, sezi,algılama yöntemleri ve özellikleri vardır fakat bunları kullanan sınırlı sayıdaki insan kendine özel bir gerçekliği yaşamaktadır. İstisnasız her durumda mistik öğretileri betimleyebilmek, başkalarına aktarabilmek ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Alternatif Kişisel Gelişim telkin cd indir izle İstanbul Alternatif Kişisel Gelişim nerededir kimdir Alternatif Kişisel Gelişim çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Alternatif Kişisel Gelişim hipnoz Alternatif Kişisel Gelişim olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Alternatif Kişisel Gelişim hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Alternatif Kişisel Gelişim kuantum düşünce kitap haberi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:48 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.