![]() |
Ynt: SEDONA YÖNTEMİYLE DUYGULARI SERBEST BIRAKMAK ben bu sedona yonteminin nasil yapildigini anlamadim hocam bana biraz teknik bilgiler verir misin?? mesela sen nasil yapiyorsun?? simdiden çok tesekkurler!! |
Ynt: SEDONA YÖNTEMİYLE DUYGULARI SERBEST BIRAKMAK sedona duyguyu iyice hissetmek demek yani hangi duyguyu hissedersek hissedelim ondan kaçmamak demek bir duygu hissettiğinizde o duyguyu bastırmak için gidip alışveriş v.b şeyler yapmak yerine o duyguyla beraber oturun kendinize iyi bakın yani KİB K abul İ çine girme B ırakma(serbest bırakma) bir duyguyu kabul edebilirsiniz ya da içine girebilirsiniz ya da serbest bırakabilirsiniz bunun çeşitli şekilleri var bunun yollarını sedona yöntemi adlı kitaptan öğrenebilirsiniz ve bu tekniği ugulayan kurby ya da hayal abladanda bilgi alabilirsiniz duyguyu bırakma işini bazen soru sorarak bazen imgeleyerek bazense sadece hissederek yani size hangisi uygun geliyorsa o şekilde yapabilirsinz bazen yaşadığınız duyguyu iki kat arttırmaya çalışmakta işe yarar çeşitli varyasyonları var... |
Ynt: SEDONA YÖNTEMİYLE DUYGULARI SERBEST BIRAKMAK tesekkur ederim keops degerli bilgilerin için! |
Ynt: SEDONA YÖNTEMİYLE DUYGULARI SERBEST BIRAKMAK Sanırım daha çok bu buz kalıbı mekanizması İd Ego Süper Ego da da geçerli idi |
Ynt: SEDONA YÖNTEMİYLE DUYGULARI SERBEST BIRAKMAK soru sorarak duyguları serbest bırakmayı anlamadım ben. neyi soracağız. istediğimiz şeyimi yoksa hissettiğimiz duygunun sebebinimi? |
Ynt: SEDONA YÖNTEMİYLE DUYGULARI SERBEST BIRAKMAK Alıntı:
|
Ynt: SEDONA YÖNTEMİYLE DUYGULARI SERBEST BIRAKMAK Keops verdiğin bilgiler için teşekkürler.. Sedona'nın kitabını okuyordum. Yarıya bile gelemeden bıraktım, şimdi tekrar okuyacağım. Benim bir iki sorum var: 1) Burda kendime sorular soruyorum diyelim. Mesela; Bu Duyguyu Serbest Bırakabilir miyim? Sordum Kendime Cevam Vermemiz gerekiyor mu illa, yoksa bilinçaltımızdan mı bekliyoruz cevabı, ya da önemli olan soru mu, cevap gelemese de olur mu? 2) Bu Yöntemle Bir inancımızı serbest bırakabilir miyiz? Bırakabilirsek nasıl bırakabiliriz? Sevgiler |
Sorulara fazla düşünmeden cevap veriyoruz tabikide bilincimizle evet ya da hayır diye cevaplamamızın bir önemi yok çünkü sorular tuzak sorular İnançları serbest bırakmakta mümkün ama yeterince duygu boşaltmanız lazım Çalışmalar sonucu negatif egonuz eridikçe varlık gücünü geçmişteki inanışlardan almak yerine anın farkındalığından almaya başlarsınız |
|
Ynt: SEDONA YÖNTEMİYLE DUYGULARI SERBEST BIRAKMAK bence nasıl yapılacağından çok örnekleme anlatırsanız daha ii anlayabiliriz diye düşünüyorum.burda anlatılanları anlıyorum ama kendime dönünce nasıl yapıcam diyorum dunk56 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:19 AM. |