| ||||||||||
|
Kişisel Gelişim Klubü ve Alternatif Kişisel Gelişim TAT : TAPAS AKUPRESUR TEKNİĞİ Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Tablo formatında yönergeler : Travma için TAT Adımları Niyet Az sonra uygulayacağım şifa, tüm atalarım, ailem, konu ile ilgili herkes, benim tüm parçalarım ve şimdiye kadar sahip olduğum tüm bakış açıları ve bundan fayda sağlamayı dileyen herkes adınadır. Problem (Adım ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Alternatif Kişisel Gelişim telkin cd indir izle İstanbul Alternatif Kişisel Gelişim nerededir kimdir Alternatif Kişisel Gelişim çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Alternatif Kişisel Gelişim hipnoz Alternatif Kişisel Gelişim olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Alternatif Kişisel Gelişim hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Alternatif Kişisel Gelişim kuantum düşünce kitap haberi
![]() |
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
![]() | #1 (permalink) |
Teğmen ![]() Üyelik tarihi: Sep 2008
Tesekkür: 376
31 Mesajinıza toplam 234 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() | ![]() Tablo formatında yönergeler : Travma için TAT Adımları Niyet Az sonra uygulayacağım şifa, tüm atalarım, ailem, konu ile ilgili herkes, benim tüm parçalarım ve şimdiye kadar sahip olduğum tüm bakış açıları ve bundan fayda sağlamayı dileyen herkes adınadır. Problem (Adım 1) Bu oldu. Problemin tersi (Adım 2) Bu oldu, şimdi geçti, iyiyim, artık rahatlayabilirim. Yerleri (Adım 3) Ve/Veya Zihnimde, vücudumda, yaşamımda bunun yerleştiği tüm yerler şimdi iyileşiyor. Problemin yerleştiği yerleri bilmenize gerek yoktur, sadece TAT uygularken onların şifa bulmasını niyet etmeniz yeterlidir. Tanrım (veya hangi ismi kullanıyorsanız), zihnimdeki, vücudumdaki, yaşamımdaki bunun yerleştiği tüm yerleri iyileştirdiğin için sana teşekkür ederim. Kökenleri (Adım 4) Ve/Veya Bunun tüm kökenleri şimdi şifa buluyor. Problemin tüm kökenlerini bilmenize gerek yoktur, sadece TAT uygularken onların şifa bulmasını niyet etmeniz yeterlidir. Tanrım, bunun kökenlerini iyileştirdiğin için sana teşekkür ederim. Bağışlama (Adım 5) Bu olayla ilgili incittiğim herkesten özür diliyor ve onlara sevgi, mutluluk ve barış diliyorum. Bu olayla ilgili beni inciten herkesi affediyorum ve onlara sevgi, mutluluk ve barış diliyorum. Bunun için suçladığım herkesi Tanrı ve kendimde dahil olmak üzere affediyorum. Parçalar (Adım 6) Bundan bazı şeyler alan tüm parçalarım şimdi şifa buluyor. Geriye Kalanlar (Adım 7) Bundan geri kalanlar şimdi şifa buluyor. Orjinal problemi hâlâ üzerinizde duygusal yük yaratan bir yönü olup olmadığını görmek için gözden geçirin. Eğer varsa, devam etmeden önce o konuda TAT uygulayın. Seçim (Adım · …..yı (bununla ilgili istediğiniz pozitif getiri) seçiyorum. Bütünleşme (Adım 9) ve/veya · Şimdi bu şifa tamamıyla bütünleşti. Tanrım, (veya Tanrı için hangi ismi kullanıyorsanız), şimdi bu şifayı tamamıyla bütünleştirdiğin için sana teşekkür ederim. · Ellerinizin pozisyonunu arkadaki el öne, öndeki el arkaya gelecek şekilde yer değiştirin. Dikkatinizi: Şimdi bu şifa tamamıyla bütünleşti cümlesine yoğunlaştırın. · Sağ el parmaklarınızı sağ kulağın, sol el parmaklarınızı sol kulağın etrafına yerleştirin. Dikkatinizi : Şimdi bu şifa tamamıyla bütünleşti cümlesine yoğunlaştırın Tavsiye: Şifayı size getirdiğini hissettiğiniz –Tanrı, tabiat ana, kutsal ruh, sonsuz sevgi vb.her kim veya her ne ise teşekkür edin Kendi kendinize uyguladığınız ilk birkaç seansta, başlamadan önce problemin yoğunluğunu 0-10 arasında derecelendirebilirsiniz. Bu derecelendirmede, problem adımında (adım 1) ifade edilen negatif düşünce veya geçmiş olayı düşündüğünüzde, 0 hiç stres olmadığını, 10 olabilecek en kötü durumu ifade etsin. Seansın sonunda, aynı derecelendirmeyi tekrar yapın. Önceki ve sonraki yoğunluk derecelerini karşılaştırın. Elbetteki, TAT’ın ne kadar etkili olduğunun göstergesi, hayatınızda göreceğiniz değişiklikler olacaktır. Bazı seanslarda, ani büyük değişimler-omuzlarınızdan bir yükün aniden kalktığını, bir gerilim veya ağrının birden hafiflediğini, hissedebilirsiniz. Diğer zamanlarda değişimler çok daha ince ve zor farkedilir olabilir. Bir gün, her gün aklınızda olmasına alışık olduğunuz bir problemi, haftalardır düşünmemiş olduğunuzu farkedebilirsiniz. Kendinizi, bir gün önce gerçekleşmesini hayal bile edemiyeceğiniz ve şu an kolayca yapmakta olduğunuz, bir şey yaparken bulabilirsiniz. Tüm bu değişiklikler daha mutlu bir hayat sürmenize katkıda bulunur. Küçük Hatırlatmalar: · İlk kez TAT yapıyorsanız, TAT pozisyonunda dikkatinizi şunlara yoğunlaştırın : TAT uygulaması çok kolay ve bu her değerde olabilir. TAT çok kolay ve işe yarayabilir ve büyük bir değerde olabilir. Yaşamayı hak ediyorum ve sevgiyi, yardımı ve şifayı kabul ediyorum. · Her bir adımı yaklaşık 1 dk veya yeterli gördüğünüz bir süre (hangisi sizin için uygunsa) uygulayınız. · TAT yaptığınız günler 6-8 bardak su içiniz. · Sizin için uygun olan cümle veya ifadeleri kullanın. Yaratıcı olun. · TAT pozisyonunda geçireceğiniz günlük süreyi 15-20 dk. ile sınırlandırın. · Kollarınızı herhangi bir noktada– bir adım sırasında bile dinlendirebilirsiniz. · Elinizin herhangi biri önde; gözleriniz açık veya kapalı, olabilir. · Nadir olarak, TAT yaparken herhangi bir noktada duygularınızın daha da güçlenmeye ve dikkatinizin odağı haline gelmeye başladığını hissedebilirsiniz. Bu durumda TAT pozisyonunda kalmaya devam ederek usulca dikkatinizi çalıştığınız adımdaki cümleye geri yönlendirin. · Şifa bulmak için geçmiş olayların hatırlanması veya zihinde yeniden yaşanması gerekmez ve bu durum ayrıca tavsiye de edilmez. Daha fazla bilgi için www.tatlife.com u ziyaret ediniz.
Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.
__________________ Seni Seviyorum Özür Dilerim Lütfen Beni Affet Teşekkür Ederim |
![]() | ![]() |
![]() | #2 (permalink) |
31 Mesajinıza toplam 234 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() | ![]() Merhaba Arkadaşlar Eft benzeri bi yöntem.Özellikle allerjilerde cok etkiliymiş.Eftye aşina iseniz rahatca uygulayabilirsiniz. Tat yönteminin başlıca uygulama alanlar Duygusal travma, özgüven eksikliği, affedememe, allerjiler, fobiler, olumsuz düşünce ve inançlardan kalıcı olarak kurtulmak, kilo verme, gevşeme, Olumsuz duygular, olumsuz inançlar, Öfke, üzüntü, nefret, kıskançlık, acı, korku, endişe gibi olumsuz duygulardan kurtulmak Sevgiler ALINTI
__________________ Seni Seviyorum Özür Dilerim Lütfen Beni Affet Teşekkür Ederim |
![]() | ![]() |
![]() | #3 (permalink) | |
Moderator Sultan Oğuz ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007
Tesekkür: 9,492
518 Mesajinıza toplam 4,080 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() Alıntı:
birazdaha inceleyip bende uygulamalara başlıycam...baya etkili bir yöntem olduğunu duydum... sevgiler.. ![]()
__________________ ![]() Şimdi tüm ihtiyaçlarımın karşılığını yerküre ve gökkürenin sonsuz bereketinden çekip alıyorum.Bütün kanallar serbest Bütün kapılar açık! | |
![]() | ![]() |
![]() | #4 (permalink) |
![]() ![]() | ![]() ![]() . . Selam Fidancım Galiba cekim yasasına güzel bi örnek olmuşuz. ![]()
![]() | ![]() |
![]() | #5 (permalink) |
Teğmen ![]() Üyelik tarihi: Jul 2008
Tesekkür: 18
27 Mesajinıza toplam 178 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() günaydın. gerçekten de çekim yasası adına süper bir gelişme olmuş bizim için. bu arada dün ilk uygulamamı yaptım.bu sabah süper keyifli haberleraldım yaptığım konuyla ilgili...bu uğurda bana yardımcı olan herkese ve her şeye çokkkkkkkkkkkk teşekkür ediyorum. |
![]() | ![]() |
![]() | #6 (permalink) |
Teğmen ![]() Üyelik tarihi: Jun 2008
Tesekkür: 0
2 Mesajinıza toplam 15 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() www.tatlife.com sitesindeki tat klavuzunu güncellemisler yeni kılavuz da bagislama bolumu 4 asamadan olusuyor |
![]() | ![]() |
![]() | #7 (permalink) |
Teğmen ![]() Üyelik tarihi: Mar 2009
Tesekkür: 18
69 Mesajinıza toplam 264 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() H.e.m.r.a.z bilgiler icin cok tesekkürler bende eft ile ugrasıyorum uygulamaya calısıyorum.tat icin türkce videolu anlatımı bulabilirmiyim biryerlerden tam anlamıyla ögrenmek icin |
![]() | ![]() |
![]() |
Bookmarks |
| |
Kişisel Gelişim Klubü ve Alternatif Kişisel Gelişim TAT : TAPAS AKUPRESUR TEKNİĞİ Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Tablo formatında yönergeler : Travma için TAT Adımları Niyet Az sonra uygulayacağım şifa, tüm atalarım, ailem, konu ile ilgili herkes, benim tüm parçalarım ve şimdiye kadar sahip olduğum tüm bakış açıları ve bundan fayda sağlamayı dileyen herkes adınadır. Problem (Adım ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Alternatif Kişisel Gelişim telkin cd indir izle İstanbul Alternatif Kişisel Gelişim nerededir kimdir Alternatif Kişisel Gelişim çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Alternatif Kişisel Gelişim hipnoz Alternatif Kişisel Gelişim olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Alternatif Kişisel Gelişim hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Alternatif Kişisel Gelişim kuantum düşünce kitap haberi