![]() |
ağlama hissi Atakan bey ben yukarda söz edilen sarkiyi bir kez dinledikten sonra her dinlememde ağladım ve buna engel olamiyorum. Minor gamdan kaynaklanan bisey mi , gozyaşlarıma hakim olamıyorum. Acaba bırakmalı mıyım dinlemeyi, ama çok da seviyorum. Bir de 2003 ve 2004 senelerinde olmak üzere iki kez major depresyon geçirdim. 10 gün aralıksız hiç uyumamış, hiçbirşey yememiş, hiçbirşey içmemiş ve 52 kiloya düşmüş idim. Şu an 78 kiloyum. Sizin önerdiğiniz (ilk dinlememiz gerekenleri ) parçaları indirdim ve dinliyorum. Umutsuzluğa düşmemekle ilgili hangi şarkıları indirebilirim? Bana öneri verirseniz çok sevinirim. |
ağlama hissi Merhaba Bunun müzikle ilgili olduğunu düşünmüyorum.Daha öncede telkinleri ilk kez dinlediklerinde ağlayan kişiler olmuştu.Ancak dinledikleri bu müzikler değildi. Bu daha çok telkinlerin etkisidir.Uzunca bir süre kendinizi affetmemişseniz ve bir şeyler birikmişse kendinizle barışma sürecinde ağlama hissi olabilir. Kimisi ilk dinlediğinde ağlar.Kimisi zaman geçtikce bu ağlama hissini hisseder.Ağlama etkisi diye forumda bir bölümümüz vardı.Orayıda inceleyebilirsiniz. |
Ynt: ağlama hissi sormayın hocam bende dün gece o biçim ağlamışım. utananadam ağla.. ilk defa oldu ama şu an sanki içimde bi boşluk var tanımlayamıyorum. sonra da kendimle çok yakınlaştım 44 garip bi olay(dı) ... |
Cevap: ağlama hissi kardeşimle daha demin indirdik ve daha üçüncü dinleyişimiz olmasına rağmen kardeşim hüngür hüngür ağlamaya başladı; öncesinde ise anlamsız bir sırıtma ifadesi vardı. ilginç gerçekten. ilgiyle devam ediyoruz. |
Cevap: ağlama hissi telkinleri dinlemeden önce çok fazla ağlıyodum..bugün aniden ağlamak geldi içimden telkinlerde 4.günüm sürekli dinliyorum.ama bir şeyi çok iyi farkettim.telkinlerden önce ağladığımda o kadar üzgün olurdum ki anlatamam.ağladıkça depresyona girerdim adeta ama bugün ki çok farklıydı.ağladıkça mutlu oldum eski ağlamadan çok farklıydı sanki bişeylerin yükü kalktı üstümden :) diğer sayfalarda da dediğim gibi atakan beye ve bu çalışmalarda emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum :) hepsine duacıyım ilerki günlerde ne olacak bakalım |
Cevap: ağlama hissi Benimde dün dinleyişimin 3.günüydü gece kulaklıktan dinlerken birden ağlamaya başladım ama öyle nedensizce hani niye ağlıyorum ben şimdi diyorum sebep bulamıyorum.Ve sadece gözyaşı akıyor...hıçkırarak ağlamaktan çok farklı ve rahatlatıcı birşeydi.Niye böyle oldu normal bunlar değilmi_ |
Cevap: ağlama hissi Merhaba telkinleri yaklaşık 2 aydır uyurken geceleri kısık bir sesle dinliyorum. Suçluluk ve koruma kalkanı dşında tüm telkinleri listeme aldım. Hoş bir his.. Klasik müziği bu şekilde uyurken dinlemek ninni gibi. Ağlama hissi bende de çok fazla. Yalnız kalabildiğimde ağlayabiliyorum, başkalarının yanında ise gözlerim kolayca yaşarıyor.. Bunu sevmiyorum. Bunun dışında rüyalarım net. Yani daha çok hatırlıyorum. Hoş, keyifli, maceralı çoğu zaman. Bu kısımdan memnunum. Fakat bunlar dışında olumlu bir durum hala tespit edemedim.. 2 ay çok uzun değil mi? |
Cevap: ağlama hissi sizleri ağlatan müzik hangisi acaba.ben 1 aydır çekirdek inanç cd sini dinliyorum.cdleri dinlemeye başladıktan sonra ağlamaktan ziyade kendimi tam depresyondaymış gibi hissettim.ve anti depresana başladım.eskiye nazaran kendimi daha iyi hissediyorum.cd lerden mi ilaçtanmı bilemiyorum. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:21 PM. |