Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Ağlama Hissi & İsteği (http://www.hayatimdegisti.com/forum/aglama-hissi-amp-istegi/)
-   -   Kendimi çok yalnız hissediyorum. :( (http://www.hayatimdegisti.com/forum/aglama-hissi-amp-istegi/617635-kendimi-cok-yalniz-hissediyorum.html)

carinoo 10-02-2011 04:59 PM

Kendimi çok yalnız hissediyorum. :(

Çok yalnızım..sad456
Ağlamak istiyorum..ağla2
Mutsuzum.. sadanim
Kimse beni sevmiyor..sad456
Sinirliyim..>:(

Telkinleri dinlemeden öncede böyle hissediyordum. Bugün 3. günüm ama ilk iki gün gayet mutluydum..Acaba telkinler etkisini yitirdi mi? :D:D hy789

Bide ben çok saçmaladığımı düşünüyorum da, yani birsey söyleyince çok saçmaladığımı düşünüyorum acaba öyle midir?? :D:D 4897

carinoo 10-02-2011 05:14 PM

Cevap: Kendimi çok yalnız hissediyorum. :(

Bide bu forum çok sessiz bence... :(

schizophren84 10-02-2011 05:42 PM

insn kendini yalniz hissedince icten ice birilerini bekler durur. birisinin ona neyin var demesini bekler, ama o an o dakikada olmuyor. ben bunu hep yasiyorum, ne zaman yalniz hissetsem birisine acayip ihtiyacim olsa ayni sekilde bende birileriyle görüsmek istiyorrum ama ben sansima kime olmuyor. ama sen böyle degilsin bak, su an birisi yalniz olmadigini göstermek amaciyla yaziyor. ama neden kendini yalniz hissediyorsun. yalniz hissetme, zaman gectikce yalniz hissetmeyecegini anlayacaksin burda, cünkü ben kendimi hic yalniz hissetmiyorum burda. daha cok yazmak isterdim ama simdi cikmam gerekiyor. kendine iyi bak. hgösürmek üzre.

carinoo 10-02-2011 06:21 PM

Teşekkür ederimm beni yalnız bırakmadığınız için. Hep yanımda bir arkadaşım bir dostum olsun istemişimdir ama, ben kimseyle arkadaş olamiyorum. Hiç arkadaşım yok.. Uzun süredir hiç dışarı çıkmıyorum.. :( Kendimi eve hapsettim.. :(
Sende kendini yalnız hissetme arkadaşım ben burdayım :D:D ;)

RenaC 10-02-2011 06:27 PM

Telkinler bir kaç gün baş ağrısı,içine kapanıklık,ağlama isteği yaratabilir.Bu bilincin gösterdiği direnç sonucu oluşan bişeydir.Ama geçer merak etme.Ayrıca olurmu hiç. Yalnız bırakmayız seni.Sen ağlama,üzülme boşver.Yaşadığın için şükür et.Sıkıntılarından kurtulmak için sık ve içten şükürler sun Allaha.Herkesin,hepimizin bir derdi problemi var.Önemli olan normal zamanda gülmek değil,zor zamanda gülebilmektir.Hayatın acımasızlıklarına çektiğin bir rest ve baş kaldırış olsun gülümsemelerin.Böylece kendine olan güvenini de daha hızlı kazanabilirsin...Şimdi gülümse :)

carinoo 10-02-2011 07:43 PM

:) Teşekkür ederim.. Ben birşey diyemiyorum. Aslında çok şey demek istiyorum ama kendimi ifade edemediğim için susmayı tercih ediyorum.. :) :D

teoman_ 10-02-2011 10:11 PM

ağlamak istiyorsan ağla buna engel yoktur heralde :)
yalnızlık konusunda birçok insan aynı problemi yaşıyor. üniversite gibi 3 bin kişilik kalabalık içerisinde bende kendimi yalnız hissediyorum :)
sinir hali ve sevilmediğini düşünmen depresyon belirtisi gibi duruyor
hayat devam ediyor birçok şeye rağmen. güzel taraflarından bakmaya çalış olaylara ben öyle yapmaya çalışıyorum çünkü t678

Alexandra 10-02-2011 10:21 PM

Alıntı:

carinoo Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 789718)
Bide bu forum çok sessiz bence... :(

Normalde değildir, herkesin yoğun dönemine denk gelmişsiniz:)))))

Hoşgeldiniz bu arada:))

İçinizden geldiği gibi yaşayın ama bunalıma kapılmayın,

Bir şey sizi mutlu etmiyorsa, onun üzerinde ısrar etmek yerine,

başka bir mutluluk bulabilirsiniz hayatınızda...

Hayat böyle harcanmayacak kadar kısa:))

carinoo 11-02-2011 10:05 AM

Teşekkür ederim, öyle yapmaya çalışırım :D

smyrna1 11-02-2011 10:10 AM

önce kendini sev, sonra göreceksin evrende senle iyi geçinmeye başlayacak, telkinleri devamlı dinle, ayna terapisi yap, bir çocukluk fotoğrafın varsa onu her gün eline alıp ilgi göster sevdiğini söyle, her gün düzenli yap bunu ama, sevgiler..

WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:17 AM.