Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Ağlama Hissi & İsteği (http://www.hayatimdegisti.com/forum/aglama-hissi-amp-istegi/)
-   -   Kendimi çok yalnız hissediyorum. :( (http://www.hayatimdegisti.com/forum/aglama-hissi-amp-istegi/617635-kendimi-cok-yalniz-hissediyorum.html)

carinoo 10-02-2011 04:59 PM

Kendimi çok yalnız hissediyorum. :(

Çok yalnızım..sad456
Ağlamak istiyorum..ağla2
Mutsuzum.. sadanim
Kimse beni sevmiyor..sad456
Sinirliyim..>:(

Telkinleri dinlemeden öncede böyle hissediyordum. Bugün 3. günüm ama ilk iki gün gayet mutluydum..Acaba telkinler etkisini yitirdi mi? :D:D hy789

Bide ben çok saçmaladığımı düşünüyorum da, yani birsey söyleyince çok saçmaladığımı düşünüyorum acaba öyle midir?? :D:D 4897

carinoo 10-02-2011 05:14 PM

Cevap: Kendimi çok yalnız hissediyorum. :(

Bide bu forum çok sessiz bence... :(

schizophren84 10-02-2011 05:42 PM

insn kendini yalniz hissedince icten ice birilerini bekler durur. birisinin ona neyin var demesini bekler, ama o an o dakikada olmuyor. ben bunu hep yasiyorum, ne zaman yalniz hissetsem birisine acayip ihtiyacim olsa ayni sekilde bende birileriyle görüsmek istiyorrum ama ben sansima kime olmuyor. ama sen böyle degilsin bak, su an birisi yalniz olmadigini göstermek amaciyla yaziyor. ama neden kendini yalniz hissediyorsun. yalniz hissetme, zaman gectikce yalniz hissetmeyecegini anlayacaksin burda, cünkü ben kendimi hic yalniz hissetmiyorum burda. daha cok yazmak isterdim ama simdi cikmam gerekiyor. kendine iyi bak. hgösürmek üzre.

carinoo 10-02-2011 06:21 PM

Teşekkür ederimm beni yalnız bırakmadığınız için. Hep yanımda bir arkadaşım bir dostum olsun istemişimdir ama, ben kimseyle arkadaş olamiyorum. Hiç arkadaşım yok.. Uzun süredir hiç dışarı çıkmıyorum.. :( Kendimi eve hapsettim.. :(
Sende kendini yalnız hissetme arkadaşım ben burdayım :D:D ;)

RenaC 10-02-2011 06:27 PM

Telkinler bir kaç gün baş ağrısı,içine kapanıklık,ağlama isteği yaratabilir.Bu bilincin gösterdiği direnç sonucu oluşan bişeydir.Ama geçer merak etme.Ayrıca olurmu hiç. Yalnız bırakmayız seni.Sen ağlama,üzülme boşver.Yaşadığın için şükür et.Sıkıntılarından kurtulmak için sık ve içten şükürler sun Allaha.Herkesin,hepimizin bir derdi problemi var.Önemli olan normal zamanda gülmek değil,zor zamanda gülebilmektir.Hayatın acımasızlıklarına çektiğin bir rest ve baş kaldırış olsun gülümsemelerin.Böylece kendine olan güvenini de daha hızlı kazanabilirsin...Şimdi gülümse :)

carinoo 10-02-2011 07:43 PM

:) Teşekkür ederim.. Ben birşey diyemiyorum. Aslında çok şey demek istiyorum ama kendimi ifade edemediğim için susmayı tercih ediyorum.. :) :D

teoman_ 10-02-2011 10:11 PM

ağlamak istiyorsan ağla buna engel yoktur heralde :)
yalnızlık konusunda birçok insan aynı problemi yaşıyor. üniversite gibi 3 bin kişilik kalabalık içerisinde bende kendimi yalnız hissediyorum :)
sinir hali ve sevilmediğini düşünmen depresyon belirtisi gibi duruyor
hayat devam ediyor birçok şeye rağmen. güzel taraflarından bakmaya çalış olaylara ben öyle yapmaya çalışıyorum çünkü t678

Alexandra 10-02-2011 10:21 PM

Alıntı:

carinoo Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 789718)
Bide bu forum çok sessiz bence... :(

Normalde değildir, herkesin yoğun dönemine denk gelmişsiniz:)))))

Hoşgeldiniz bu arada:))

İçinizden geldiği gibi yaşayın ama bunalıma kapılmayın,

Bir şey sizi mutlu etmiyorsa, onun üzerinde ısrar etmek yerine,

başka bir mutluluk bulabilirsiniz hayatınızda...

Hayat böyle harcanmayacak kadar kısa:))

carinoo 11-02-2011 10:05 AM

Teşekkür ederim, öyle yapmaya çalışırım :D

smyrna1 11-02-2011 10:10 AM

önce kendini sev, sonra göreceksin evrende senle iyi geçinmeye başlayacak, telkinleri devamlı dinle, ayna terapisi yap, bir çocukluk fotoğrafın varsa onu her gün eline alıp ilgi göster sevdiğini söyle, her gün düzenli yap bunu ama, sevgiler..

carinoo 11-02-2011 10:47 AM

Teşekkürler..Kendimi sevmesemde seviyormuş gibi yapacağım..:D:D Telkinleri dinlememin 4. günündeyim, aynaya bakmayı sevmeye başladım.:D Kendimi bugün biraz daha iyi hissediyorum..

cadi_bm 11-02-2011 10:56 AM

Heyyyy burda kendini sevmediğini sanan biri mi varr, bu hissettiğin duyguların seninle, görüntünle ilgisi yok die düşünüyorum. Bu kalıplaşmışş kaygılarımızla ilgili. Kopyala- yapıştır yapılmış gibi çok insanda var. Bu insanların tek ortak noktası zihinlerindeki yanlış düşünceler. Birbirleriyle arkadaş olan çoğu insan kusursuz mu dersin? Arkadaşı saçmaladı die terk eden kaç kişi tanıyoruz? Bizi sürekli yargılayan iç sesin işleri bunlarr. Amaa senn hissediyorum ki çok tatlı, sempatik ve kaygısız konuşunca çevresindekileri eğlendirecek bir insansınn. Kendimizi olduğumuz gibi, çok çok sevelim yeter. İçimizdeki küçük çocuğu hep eleştirerek üzüp, kırmayalım. Biz olmazsak kimse olmazz, o halde bizden kıymetlisi var mı :zpzp::zpzp::zpzp::zpzp:Sevgilerrr dertydertyderty

carinoo 11-02-2011 11:10 AM

Bu düşüncelerimin tek sebebi çevremde bulunan bütün insanlar.. Bugün hiçbirinin yüzünü görmek istemiyorum..:D

Alice in Wonderland 11-02-2011 11:20 AM

bence sabırlı ol. telkinlerini düzgün bir şekilde ve düzenli olark dinle. bende senin geçtiğin dönemlerden geçtim ve inan düzeliyor :)

carinoo 11-02-2011 11:22 AM

İnşallah öyle olur.. :D

Alice in Wonderland 11-02-2011 11:23 AM

olur olur oldukca sen bile şaşıracaksın :)

carinoo 11-02-2011 11:29 AM

Sabırsızlıkla bekliyorum.:D

schizophren84 11-02-2011 01:41 PM

artik yalniz degilsin bak, sana yardimci olmaya calisan bir sürü iyilik melegi var, tekrardan hosgeldin aileye :))

carinoo 11-02-2011 01:45 PM

Çok teşekkürr ederim.. Bu siteye girdiğim zaman yalnız olmadığımı anlıyorum. Bu yüzden vaktimin çoğunu burada geçirmeye başladım.. :D

perpendicularis 12-02-2011 07:24 PM

insan kendisyle aynı sorunlara sahip olan diğer insanları gördkçe daha iyi hissediyor. bu sorun yalnzlk bile olsa yalnz hissetmemeye başlıyorsun ve bence bu da bu forumun getirdiği avantajlardn biri:)

Roader 12-02-2011 09:54 PM

Ben de bugünlerde kendini yalnız hissedenlerdenimrt67

vefalıdost 23-02-2011 04:07 PM

yanlız değilsin kardeşim..=)

Neptün 24-02-2011 03:47 AM

İnsan kendini neden yalnız hisseder?

Neptün 24-02-2011 03:48 AM

http://www.hayatimdegisti.com/forum/...tml burda cevap varmış utananadam

asideniz 24-02-2011 11:05 AM

bu aralar hatta uzun bi zamandan beri bende öyleyim geçecek inş :)

meeting 25-02-2011 01:54 PM

vücudunuzun duruşu duygularınıza yön verecektir. Önce bir dik durun tüm eklemlerinizi birbirinden aırıyormuşçasına uzanın , yüzünüzede inanmasanızda bir gülücük kondurun vücudunuzun duruşuyla birlikte duygularınızda değişecektir.Pozitif olduğunuzu göreceksiniz. Lütfen bu şekilde iken bir mesaj yazın.

seldan 17-04-2012 08:33 PM

anlıyorum seni.

nurbanu25 16-06-2012 11:58 PM

Son zamanlarda yanızlık hıssı,sınırlılık,degersızlık,boguluyomus hıssı..anlıcanız depresıf hallerın hepsı uzerımdeydı.buna bır de aıle sorunları,kpss calısmam, telkın olumlama calısmalarım eklenınce ıyıce kendımden uzaklastım,sankı benlıgımı kaybettım.ama sabredıyorum Rabbım feraha cıkaracak...

cansuyu 17-06-2012 03:18 PM

yalnızlığımızı sevmeliyiz belki de...

ben sevenlerdenim :))

bir tek yalnızlığı düşleyemez kuşatamaz ve tutsak edemezsin

Kadir Serarslan 17-06-2012 06:17 PM

Hepimiz yalnızız. Nurbanu sizi duyuyor ve anlıyoruz. Ancak bazen çığlık çığlığa söylerseniz söylemek istediklerinizin hepsi duyulmaz
Önemli olan nedir yalnızlık mı çoğulluk mu?
Dualarınız duyulur umarım.

Dua etmek, aşık olmak gibidir.
Asla vazgeçemediğiniz sonsuz bir eylemdir.
Bu iki deneyim her şeyin en yücesidir…AŞK'tır............♥

Y. Bhajan

nurbanu25 17-06-2012 07:20 PM

Kadır kardes.mesele etrafımda ınsan olmaması degıl,mesele kalabalıklar ıcınde yalnız hıssetmem.hem ınsanları ıstememem,onlara sınır olmam,hem de yalnızlık hıssı.bunun sebebı de uzun suredır uzak kaldıgım duasızlık,sukursuzluk.Rabbabım hepımızı huzura kavustursun...Amin...

cansuyu 20-07-2012 10:12 PM

Bilmem Yalnızlık Efendi ile aranız nasıl? Benim oldum olası iyidir. Severim kendisini, zannımca o da benden memnundur. Yalnızlık Efendi uzunca boylu, titiz, temiz ve bakımlıdır. Çok yakışıklı sayılmaz belki, fakat hayli alımlıdır. Kıyafetlerini nerede diktirir bilmem ama giyimi kuşamı farklıdır. Hayatımda tanıdığım en donanımlı, en kültürlü, ayakları en çok yere basan varlıklardan biridir. Okumayı, düşünmeyi ve hayal etmeyi sever; haftada en az üç kitap bitirir. Tefekkürü de bilir, tevekkülü de. Özgüveni yüksektir, kendi kendine yeter. Kimseye yalakalık etmez, hesap kitap yahut pazarlık ve çıkar işlerinden hazzetmez. Elalemin nabzına göre şerbet vermez, kula kulluk etmez. Vefalıdır. Sadıktır. Kendisine yapılan iyilikleri asla unutmaz ama kötülüklere gelince hafızası balıkların hafızasına döner; kemlikleri ve kinleri çabuk unutur. Kimseyle düşmanlığı yoktur. Kancıklık sevmez. Dedikodu etmez. Başkasının gölgesine muhtaç olmadan tek başına yaşayan hür ve gür bir ağaç gibidir. Canı sıkılınca duvarında asılı eski bir yazıya bakar; kim bilir hangi mahir hattatın elinden çıkma yazıda şöyle yazar: “Bu da Geçer Ya Hu”.

Yalnızlık Efendi yazıyı okurken gülümser, yarı mahcup, yarı mağrur. Ne zaman ona insanlardan ya da dış dünyanın çarkından şikâyet etmeye kalksam, eliyle savuşturur sözlerimi. “Boşversene ya hu,” der. “Yalnız geldik bu dünyaya. Sanki yalnız gitmeyecek miyiz?”

Gerçi şahidim, zaman zaman onun da içinin daraldığı olur. Yalnızlık Efendi en çok başkalarıyla karıştırılmaktan rahatsızdır. Yalnızlık, “Issızlık” demek değildir. Issızlık Efendi başka mahallede yaşar. Biraz huysuz bir tiptir. Hani bahçesine kaçan topları kesmeye kalkan aksi ihtiyarlar var ya, onlardandır. Bizimkiyle ara sıra selâmlaşırlar o kadar. Keza yalnızlık, “Kimsesizlik” demek de değildir. Kimsesiz Efendi şehrin dışında bir mağarada yaşar. Saçı sakalı birbirine karışmış. Bizimkiyle kırk yılda bir karşılaşırlar o kadar. Yalnızlık ne ıssızlıktır ne kimsesizlik. Yalnızlık insana en çok başkalarıyla çevriliyken gelen bir histir ki, kimileri buna “Etraf kalabalıkken kalbin yalnız olması hâli” derler.

Yalnızlık Efendi der ki, “Yalnızlık insanın kendi kendisiyle yaptığı bir sohbettir. Aracısız. Katkısız. Oyunsuz. Yalansız. Saf ve som bir sohbet...” Bazen olur bana, nedensiz, öylesine. Güçlü bir kaçma arzusu başlar içimi kemirmeye. Televizyon, radyo, gazeteler... Hepsinden koparım. Telefonları bir kenara kaldırırım. Email’lere bakmam, kimseye tek satır yazmaz olurum. Kepenkleri indirir, geçici bir süre tadilata girer, içime kapanırım. Yapılacak işler kule olur yükselir masamda. Okunacak mektuplar, kotarılacak sorumluluklar birikir bir kenarda. Sokağa çıkasım gelmez; çıksam kenarlardan yürürüm, saçak altlarından. Görünmez olmak isterim. Saydam bir cisim gibi ve yabani. Kazara bir tanıdığa ya da beni tanıyıp konuşmak isteyen okurlara rastlasam dilim dolanır, iki cümle kuramam. Çünkü o esnada içeride Yalnızlık Efendi ile konuşuyorumdur. Aynı anda iki boyutta birden olamam.

Bazen olur herkese, nedensiz, öylesine. Yalnızlık Efendi dikilir balkonumuzun altında. Çakıl taşları atar penceremize. “Hadi çık dışarı” der. “Çık da oynayalım.” Bazen olur. Yalnızlık çağırır. Ve sen terliklerini giyer, her şeyi ve herkesi bir kenara bırakır, ruhunun mahzeninin merdivenlerinden inersin üçer beşer. Mahzende Yalnızlık Efendi seni bekler. Beraber oturur sohbet edersiniz sabahlara kadar. Hayattan, zamandan, insanlardan, oluştan bahsedersiniz. Yalnızlık Efendi felsefe sever. Gerçi hiçbir şeyi çözemezsiniz ama zaten sohbettir maksat, çözüm arayışı bahane. Bilmem Yalnızlık Efendi ile aranız nasıl? Benim oldum olası iyidir. Severim kendisini, zannımca o da dostluğumuzdan memnundur.

Elif Şafak

vitamin61 22-07-2012 02:30 PM

Cansuyu ne kadar harika bir yazı paylaşmışsın çok beğendim...

hatiicee 22-07-2012 07:11 PM

Ne güzel şeyler paylaşmışsın yine Cansuyu:)Yalnızlık değişik şey bence Bergamadayken kalabalığı memlekete geldiğimde de arada bir de olsa yalnızlığı özlerim.Her şeye rağmen yalnızlık insanın kendi tanımasına ve anlamasına olanak sağlayan bir şey bence.Çünkü kalabalıklar içinde yanlışı doğruyu bazen görme fırsatımız olmuyor.Ancak kendimizle başbaşa kalınca kendimizi ve olayları muhasebe edebiliyoruz.

cansuyu 22-07-2012 07:12 PM

Bazen, uzaklaşmak gerekir yakınlaşmak için,
Bazen, hatırlamak gerekir hatırlanmak için,
Bazen, ağlamak gerekir açılmak için,
Bazen, anmak gerekir anılmak için,
Bazen de susmak gerekir duymak için,
der Şems_i Tebrizi..

v

heaven28 13-06-2013 02:25 PM

bende cocukluuma bakyımda kendime cok acıyorum niye böle oluyoki

sweeet 13-06-2013 06:08 PM

Kendine(çocukluğun bile olsa) acımak değil kendini sevmek günüdür. Yaraları sarmak günüdür, iyileşmek günüdür bugün.

WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:51 AM.