![]() |
Cevap: Kendimi çok yalnız hissediyorum. :( Teşekkürler..Kendimi sevmesemde seviyormuş gibi yapacağım..:D:D Telkinleri dinlememin 4. günündeyim, aynaya bakmayı sevmeye başladım.:D Kendimi bugün biraz daha iyi hissediyorum.. |
Cevap: Kendimi çok yalnız hissediyorum. :( Heyyyy burda kendini sevmediğini sanan biri mi varr, bu hissettiğin duyguların seninle, görüntünle ilgisi yok die düşünüyorum. Bu kalıplaşmışş kaygılarımızla ilgili. Kopyala- yapıştır yapılmış gibi çok insanda var. Bu insanların tek ortak noktası zihinlerindeki yanlış düşünceler. Birbirleriyle arkadaş olan çoğu insan kusursuz mu dersin? Arkadaşı saçmaladı die terk eden kaç kişi tanıyoruz? Bizi sürekli yargılayan iç sesin işleri bunlarr. Amaa senn hissediyorum ki çok tatlı, sempatik ve kaygısız konuşunca çevresindekileri eğlendirecek bir insansınn. Kendimizi olduğumuz gibi, çok çok sevelim yeter. İçimizdeki küçük çocuğu hep eleştirerek üzüp, kırmayalım. Biz olmazsak kimse olmazz, o halde bizden kıymetlisi var mı :zpzp::zpzp::zpzp::zpzp:Sevgilerrr dertydertyderty |
Cevap: Kendimi çok yalnız hissediyorum. :( Bu düşüncelerimin tek sebebi çevremde bulunan bütün insanlar.. Bugün hiçbirinin yüzünü görmek istemiyorum..:D |
Cevap: Kendimi çok yalnız hissediyorum. :( bence sabırlı ol. telkinlerini düzgün bir şekilde ve düzenli olark dinle. bende senin geçtiğin dönemlerden geçtim ve inan düzeliyor :) |
Cevap: Kendimi çok yalnız hissediyorum. :( İnşallah öyle olur.. :D |
Cevap: Kendimi çok yalnız hissediyorum. :( olur olur oldukca sen bile şaşıracaksın :) |
Cevap: Kendimi çok yalnız hissediyorum. :( Sabırsızlıkla bekliyorum.:D |
Cevap: Kendimi çok yalnız hissediyorum. :( artik yalniz degilsin bak, sana yardimci olmaya calisan bir sürü iyilik melegi var, tekrardan hosgeldin aileye :)) |
Cevap: Kendimi çok yalnız hissediyorum. :( Çok teşekkürr ederim.. Bu siteye girdiğim zaman yalnız olmadığımı anlıyorum. Bu yüzden vaktimin çoğunu burada geçirmeye başladım.. :D |
Cevap: Kendimi çok yalnız hissediyorum. :( insan kendisyle aynı sorunlara sahip olan diğer insanları gördkçe daha iyi hissediyor. bu sorun yalnzlk bile olsa yalnz hissetmemeye başlıyorsun ve bence bu da bu forumun getirdiği avantajlardn biri:) |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:18 AM. |