| ||||||||||
|
Telkinler Sonrası İlk Etkiler ve Anketlerimiz ve Ağlama Hissi & İsteği çok kötüyüm:( Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Alıntı: Elektra Nickli Üyeden Alıntı Ağlamak rahatlatır derler, bırak içindekileri... kesinlikle haklısın ağlamak yaralıdır bak bir dergide okumuştum ama onu bulamadım benzer bir yazıyı paylaşıyım sizinle :D ağlamanın mucizevi yararları Kalbe yararlı: Özellikle üzüldüğünüz zaman ağlamak kalbi daha az yoruyor. ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Ağlama Hissi & İsteği telkin cd indir izle İstanbul Ağlama Hissi & İsteği nerededir kimdir Ağlama Hissi & İsteği çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Ağlama Hissi & İsteği hipnoz Ağlama Hissi & İsteği olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Ağlama Hissi & İsteği hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Ağlama Hissi & İsteği kuantum düşünce kitap haberi
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
![]() | #3 (permalink) |
Üsteğmen ![]() Üyelik tarihi: Apr 2010
Tesekkür: 1,167
221 Mesajinıza toplam 944 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() kesinlikle haklısın ağlamak yaralıdır bak bir dergide okumuştum ama onu bulamadım benzer bir yazıyı paylaşıyım sizinle :D ağlamanın mucizevi yararları ![]() ![]() Kalbe yararlı: Özellikle üzüldüğünüz zaman ağlamak kalbi daha az yoruyor. Çünkü gözyaşı dökmek ile üzüntülüyken sıkışan kalp damarları açılıyor. Stres düşmanı: Ağlayarak birçok hastalığın baş düşmanı olan stresle başa çıkabilirsiniz. Çünkü bu duygu şaşırtıcı olsa da mutluluk hormonlarınızı harekete geçiriyor. Daha iyi uyku: Kederli olduğu günlerde gözyaşı döken insanlar diğerlerine göre rahatlayarak daha iyi uyku çekiyor. Güven duygusu: Kişinin güven duygusunu artırıyor. Çünkü gözyaşı döktüğü anda herkesin ona olan ilgisi ona özgüvenini ve sevildiğini hatırlatıyor. Gözlere yarar: Gözyaşındaki bir madde eğer hiç akmazsa göz kuruluğu rahatsızlığına neden oluyor. Ara sıra ağlayan kişi böylece bu hastalığa yakalanmaktan kurtuluyor. Tansiyona yararlı: Sıkıntılı veya sevinçli olduğunda tansiyonu düşen ya da çıkan kişi ağladığında tansiyonu normale dönüyor. Yeme alışkanlığı: Sıkıntılı günlerinde iştahı açılan ve kendini yemeğe vuran kişiler ağlarsa daha az yiyerek formlarını koruyor. #Ağladığımız zaman vücudumuzdaki stres hormonları gözyaşlarıyla vücuttan uzaklaşır ve biraz sonra rahatladığımızı hissederiz. Gözyaşları bünyenin güvenlik subaplarıdır. İçinizde sakladığınız duygular birike birike bir gün patlama noktasına gelir. İşte o zaman ağlayabilirseniz emniyet subapları yani gözyaşları sizi ağır bunalımlardan kurtarır. #Sağlıklı yaşamak için her şeyden önce ruh sağlığınızı düzene sokmalısınız. Duyguları bastırmak ilerde büyük sorunlarla karşılaşmanıza neden olacaktır. Bu nedenle içinizden geldiğinde kimseden çekinmeden ağlayın ![]() Eskiler içinden ağlamak geldiği halde gözyaşlarını tutmaya çalışan gençlere ağlamalarını tavsiye eder “Ağlarsan açılırsın rahatlarsın” derlerdi. Günümüzde tıp uzmanları da ağlamanın fiziksel ve ruhsal sağlığımız açsından çok yararlı olduğunu belirtiyorlar. ![]() |
![]() | ![]() |
Bookmarks |
| |
Telkinler Sonrası İlk Etkiler ve Anketlerimiz ve Ağlama Hissi & İsteği çok kötüyüm:( Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Alıntı: Elektra Nickli Üyeden Alıntı Ağlamak rahatlatır derler, bırak içindekileri... kesinlikle haklısın ağlamak yaralıdır bak bir dergide okumuştum ama onu bulamadım benzer bir yazıyı paylaşıyım sizinle :D ağlamanın mucizevi yararları Kalbe yararlı: Özellikle üzüldüğünüz zaman ağlamak kalbi daha az yoruyor. ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Ağlama Hissi & İsteği telkin cd indir izle İstanbul Ağlama Hissi & İsteği nerededir kimdir Ağlama Hissi & İsteği çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Ağlama Hissi & İsteği hipnoz Ağlama Hissi & İsteği olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Ağlama Hissi & İsteği hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Ağlama Hissi & İsteği kuantum düşünce kitap haberi