Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05-04-2018, 03:20 PM   #55 (permalink)
Hayatdern
Teğmen
 
Üyelik tarihi: Feb 2017
Mesajlar: 95
Tesekkür: 0
5 Mesajinıza toplam 5 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Hayatdern is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: 'ben şu taşı kullandım ve gerçekten şu etkisini gördüm' diyen var mı???

Alıntı:
_EliF_ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Her taş herkese uyacak diye bir şey yok. Siz taşınızı kendiniz seçersiniz. Nokta vuruşu yapılacak mevzuda değil dener bulursunuz. Ama HANGİ TAŞ SİZİ ÇEKİYORSA SİZİN TAŞINIZ ODUR.
Dükkanıma bitin taşları satıyorum ve hemen hemen hepsini kullandım. (bi kuvars kristaline yaklaşamadım ama onunda zamanı gelecektir elbet :) )
Malakit: Bilinç altını uyarır. Eğer bilinç altında üztünü örttüğünüz şeyler varsa içinize attığınız bu taşı sonrasında psikoterapi almayacaksanız kullanmayın derim. Boğar resmen ve unutkanlık yapar. Aynı şekilde lapis lazuli, obsidyen ve opalde aynı şekilde etkiler gösterebiliyor. Şu an bende malakit kolye var ve taş ateş gibi ve dikkat dağınıklığına neden oluyor. Çünkü bilinç altı uyarıldı ve zihin bilin altına yönelmek istiyor o yüzden bilinçten kopmalar oluyor.
Her taşın beirli zamanlarda belirli görevleri var artık takamıyorsanız ya da kırıldı ise artık gerek yoktur taşı takmaya. Temizleyin saklayın bir kenarda dursun yeri gelir eliniz otomatik olarak o taşa gider.
Tehlikesiz taşlar: Akik, akuamarine, ametist, pembe kuvars, aventurin ve yeşim. Aklıma gelenler bunlar. Ama eğer vucudunuz bunlarla uyumsuzluk sergilerse takacam diye zorlamanın alemi yok. :)
Son olarak bir taş sizde ters etki yapıyorsa çıkarınca verdiği etki kaybolur, kalıcı etki yapmaz, telaşlanacak bir şey yok yani :)


Ben de Obsidyen taşı kullanıyorum. Nasıl kullanabileceğim hakkında biraz araştırma yaptım. Bu yazıdan öğrendim. Obsidyen taşı ile ilgili tüm bilgiler yazı içerisinde yer alıyor. Baya etkili bir taşmış.
Hayatdern isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla