Tekil Mesaj gösterimi
Alt 24-01-2017, 06:32 AM   #32 (permalink)
KıpçakBeyi
Üsteğmen
 
Üyelik tarihi: Sep 2015
Bulunduğu yer: Tavşanlı/Kütahya
Mesajlar: 441
Tesekkür: 195
198 Mesajinıza toplam 252 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
KıpçakBeyi is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Bu da Benimkisi

Alıntı:
bgtgyjbga Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Sorunların çoğunun sorulu ego-güven den kaynaklandığına kesinlikle katılıyorum, forumda yüz kızarması, toplulukta rahat konuşamama, dışa dönüklük başkalarının düş. önemseme gibi telkinler arasında atlama yapmak yerine en azından 1-2 ay ego + suçluluk dinlenmeli, zaten sorunların çoğunun temelinde suçluluk duyguları ve ego problemleri yatıyor.
Atakan beyin mi Mümin Okan'ın yoksa eski üyelerden birinin mi şimdi hatırlamıyorum ama bence ego güçlendirici ile suçluluk duygularından kurtulun telkinlerini bence listenizden hiç çıkarmayın diye bir yorumu vardı.

Aslında aylarca dinlemek bile yeterli gelmeyebiliyor.Çünkü inşa etmeye çalıştığın şeyler ego ve öz güven ile alakalı ise bu telkin olmadan tam etkisini alamıyorsun ya da kısa sürede alamıyorsun.

Belki mutluluk telkini için ego dinlemeye gerek olmaz.Para telkini için dinlemeye gerek olmaz.(Mümin Okan'a sormak lazım.)Araba sürme gibi bir telkin için çok fark ettiriyor.Araba sürme rahatlığı telkinini hiç ego ile dinlemedim ama şu an ego güçlendirici dinlediğimde daha rahat araç kullanıyorum.
KıpçakBeyi isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla