Tekil Mesaj gösterimi
Alt 18-01-2015, 08:57 PM   #159 (permalink)
kediiicik
Teğmen
 
Üyelik tarihi: Jan 2014
Mesajlar: 122
Tesekkür: 95
96 Mesajinıza toplam 201 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
kediiicik is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Güzel Gelişmeler :)

Alıntı:
Işıklı yol Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Yavaş yavaş kıpırdanmalar oluyor. Minik adımlar. Koşmaya çalışmak boşuna, çabuk yorulursun. Başarısızlıklar elbette olacak. Dün bir söz duydum harikaydı doğrusu. Allah sana bir şeyi verdiğinde şükret, Ona teşekkür et. Ama vermezse ömrünün sonuna kadar teşekkür et. Çünkü O seni senden iyi bilir ve herkesten fazla sever.
Geometri konusuna gelince iyi bilen ve anlayan arkadaşlarından yardım alabilirsin. Onların hep püf noktaları olur. Onunla kolaylıkla çözerler. Bizse o yolu bilmediğimizden aptallaşır kalırız. Bir bilen arkadaş, öğretmenden bile iyi anlatır.
Benim matematiğim hep çok kötüydü. 1-2 alırdım o da ayıp olmasın diye 0 veremediklerinden 1 veriyordu hocalar :))
Bir arkadaşımınsa hep 9-10 du hayret ederdim ona. Bir insan matematikten nasıl 10 alırdı ya. Bir gün dedim ona, nasıl yapıyorsun? Ben hiç anlayamıyorum. Bana 3 saat boyunca anlattı ve ben o yazılıdan 8 aldım :) Öğretmen 8 deyince bütün sınıf aynı anda dönüp şaşkınlıkla bana baktılar. Bu bir mucizeydi. Tabi daha çok kopya çektiğimi düşündüler ama ben biliyordum öyle olmadığını sorun değildi.
Her neyse işte. hayat bizi yavaş yavaş olgunlaştırır. Bazen okşayarak bazen de kafamıza kocaman bir tokmakla vurarak. Bazen de duvara toslarız bir şekilde öğrenmemiz gerekir ama. Çenem düştü yine. Hadi bakalım, umutsuzluk yok. yavaş yavaş olacak her şey. Olduğu kadar. Elimizden geldiğince fazlasına zaten gerek yok.
Sevgimle, IŞIK*

Telafiye girdim, sınavım o kadar da kötü değildi, bakalım :)Ama olmazsa da üzülmeyeceğimi biliyorum. İyi ki zayıf almışım, şu an eksikliklerimi öyle iyi biliyorum ki 2. dönem için bunların hepsi fırsat bana :)
Yazdıklarını kocaman bir tebessümle okuyorum, keşke hep çenen düşse Işık abla :) Günlüğüme misafir olman, yanımda birilerinin olması o kadar sevindiriyor ki beni :) Keşke yazılanları, söylediklerinizi kopyalayıversem beynime. Mesela şu sözün o kadar hoşuma gitti ki: Allah sana bir şeyi verdiğinde şükret, Ona teşekkür et. Ama vermezse ömrünün sonuna kadar teşekkür et. Çünkü o seni senden iyi bilir ve herkesten fazla sever. Böyle küçük, güzel sözleri yazdığım bir defter oluşturdum. Yazdım bunu da defterime :)
Sevgilerle ışık abla :))
kediiicik isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla