Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12-01-2015, 10:35 PM   #158 (permalink)
Işıklı yol
Super Moderator
 
Işıklı yol - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Jan 2013
Mesajlar: 2,480
Tesekkür: 2,848
1,792 Mesajinıza toplam 3,354 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Işıklı yol has a spectacular aura aboutIşıklı yol has a spectacular aura aboutIşıklı yol has a spectacular aura about
Standart Cevap: Güzel Gelişmeler :)

Yavaş yavaş kıpırdanmalar oluyor. Minik adımlar. Koşmaya çalışmak boşuna, çabuk yorulursun. Başarısızlıklar elbette olacak. Dün bir söz duydum harikaydı doğrusu. Allah sana bir şeyi verdiğinde şükret, Ona teşekkür et. Ama vermezse ömrünün sonuna kadar teşekkür et. Çünkü O seni senden iyi bilir ve herkesten fazla sever.
Geometri konusuna gelince iyi bilen ve anlayan arkadaşlarından yardım alabilirsin. Onların hep püf noktaları olur. Onunla kolaylıkla çözerler. Bizse o yolu bilmediğimizden aptallaşır kalırız. Bir bilen arkadaş, öğretmenden bile iyi anlatır.
Benim matematiğim hep çok kötüydü. 1-2 alırdım o da ayıp olmasın diye 0 veremediklerinden 1 veriyordu hocalar :))
Bir arkadaşımınsa hep 9-10 du hayret ederdim ona. Bir insan matematikten nasıl 10 alırdı ya. Bir gün dedim ona, nasıl yapıyorsun? Ben hiç anlayamıyorum. Bana 3 saat boyunca anlattı ve ben o yazılıdan 8 aldım :) Öğretmen 8 deyince bütün sınıf aynı anda dönüp şaşkınlıkla bana baktılar. Bu bir mucizeydi. Tabi daha çok kopya çektiğimi düşündüler ama ben biliyordum öyle olmadığını sorun değildi.
Her neyse işte. hayat bizi yavaş yavaş olgunlaştırır. Bazen okşayarak bazen de kafamıza kocaman bir tokmakla vurarak. Bazen de duvara toslarız bir şekilde öğrenmemiz gerekir ama. Çenem düştü yine. Hadi bakalım, umutsuzluk yok. yavaş yavaş olacak her şey. Olduğu kadar. Elimizden geldiğince fazlasına zaten gerek yok.
Sevgimle, IŞIK*
Işıklı yol isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla