Konu: Selamlar
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17-04-2014, 10:49 PM   #7 (permalink)
Mehmet1
Teğmen
 
Üyelik tarihi: Nov 2013
Mesajlar: 26
Tesekkür: 5
23 Mesajinıza toplam 39 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Mehmet1 is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Selamlar

Alıntı:
Pelish Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Ender,

Hoşgeldin formumuza, burada inan çok şey öğrenip gerçek hayatında da öğrendiklerini kullanırsan çok şey kazacağından eminim, ilk zamanlar bende dedim kendi kendime "müzikle mi ne alakası var diye" sonradan fark ettim ki bu telkin mp3 çok farklı birşey denedim, çok kazandım ve ön yargılarımı yok ettim, eğer denemeden kendince olmaz dersen zaten hiç başlama çünkü o halinle çok şey kaybedeceğinden hayat dediğimiz bu yolda eminim. Örnek verirsem, damar müzik dinleyen ile aşk müzikleri dinleyen ve rahatlatıcı müzik dinleyen kişiler arasında çok fark var. Dünya üzerinde yapılan testlerde Müzik ruhun %80 gıdası diyorlar.

Okulda eğitim demişin, ben eğitim ile inan adam olanı görmedim, etrafımda çok üniversite bitirmiş ama 2 kelimeyi bir araya getiremeyen çok insan var, diyeceğim şu ki eğitimden eğitime fark var. Kişisel gelişim çok farklı bir duygular besler okul sadece öğretir buradaki herşeyi kendine adapte edersen kendi yolunu kendi kişiliğini ortaya koyarsın.

Sevgi, Saygılarımla.
Eğitimle adam olunmaz evet ama kişisel gelişimle uğraşıpta adam olamaz herkes. Bu kişisel gelişim (uygulamalar telkinler kitaplar v.b) her şey olöadan öncede insanlar hayatlarını çok mutlu bi şekilde adam gibi de sürdürebiliyodu ve halada bunlar olmadan çok rahat bir şekilde sürdürebilir. Eğitim de insanın hayatında çok büyük rol oynuyo, arkadaş çevresi sizin ne olduğunuzu belirler. Gayet akıllı edepli adablı bi çocuk okulda serseri kopuk insanlarla biraz takılmaya başlarsa aynı onlar gibi olmaya başlar, ama düzgün insanlarla takılırsa yerinde adam akıllı konuşur davranır. Diyiceğim o ki hayatımızı ailemiz, eğitimimiz(okuldaki arkadaş çevresi), normal arkadaş çevresi büyük çoğunlukla bunlar belirler yaşantımızı ve insan hayatını değiştirmek isterse bunların farkına vardımı çok rahat değiştirebilir hayatını. Birde adam olma konusunda, insanın kanında olmayınca istediğini yapsın adam olamaz o.
Mehmet1 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla