Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17-12-2013, 08:17 PM   #1 (permalink)
Ali1
Teğmen
 
Üyelik tarihi: Nov 2013
Mesajlar: 31
Tesekkür: 0
25 Mesajinıza toplam 44 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Ali1 is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Ali'nin Günlüğü :))

şuan nadas dönemindeyim yani dinlenme. Bugünüm süper geçti , arkadaşlarımın arasında çok mutlu neşeli komik yani ne biliyim her şey güzeldi :) bide markete gittim bi sakarlık yaptım sonra ayıptır söylemesi kasiyer kızla konuşma fırsatı buldum orda :)) hayatımın en kötü günü böyle geçsin daha ne isterim :D ama benim bi sorunum var ruh halim hep böyle inişli çıkışlı , bazen çok mutlu neşeli oluyorumözgüven patlaması yaşıyorum hatta , ama bazende çok mutsuz soğuk suskun sıkıcı bi tip oluyorum. Acaba bu neyden kaynaklanıyor , yoksa bi hastalıkmı bilmiyorum ama nekadarda böyle düşünmemeye çalışsam zihnim hep mutlu anımda oyun oynayıp o kötü mutsuz anlarımı göz önüne seriyor beni hayattan bezdirmek için uğraşıyo sanki. Hani derler ya iki yüzlüsün diye , bende öyleyim kemdimi tanıyamaz oldum , bi öyle bi böyleyim :D gülüyorum ama gerçekten çok can sıkıcı bi durum bu , hatta hayattaki tek sorunum bu diyebilirim. Zihin çok kurnaz arkadaşlar nerde nezaman nabıcağını çok iyi biliyo ama keşke birazda bizim hayrımıza kulllansa iyiliğini çok mu şey kaybeder :( ama ben bu oyunu bozarım ;)

 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

Ali1 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla