Konuyu doğru yere mi açtım bilmiyorum. herneyse,
ama hangi telkinleri dinlememiz gerektiği konusunda veya hangilerine daha çok ağırlık öncelik vermek gerektiğiyle ilgili çoğumuz zaman zaman kararsızlıklara kapılıyoruz.
geçenlerde Dan Millman adlı yazarın "Hayatınızın amacı" adlı kitabını okudum ve bana hangi telkinlerin bana daha iyi gelebileceği konusunda ışık tuttu büyük faydası oldu. Hatta sitede bunun küçük bir özeti paylaşım yapılmış ama kitabı alıp tamamını okumanızı tavsiye ederim. buradaki paylaşımla sınırlı değil çünkü doğum sayısına göre olan kişisel tavsiyeler.
http://www.hayatimdegisti.com/forum/...zin-amaci.html
Kitaba göre doğum sayımı hesapladım ve doğum sayıma ait olan bölümdeki tavsiyeleri ve o sayıya sahip insanların kişisel özelliklerini okuyup analiz ettim ve bu doğrultuda hangi telkinlerin iyi gelebileceğini tespit ettim ve telkin listemi ona göre düzenlemiş olarak bir süredir dinliyorum. Gerçekten bu düzenleme bana çok daha iyi geldi. Örneğin falanca sayı enerjisi olan kişiler zaman zaman kendilerinden şüphe duyarlar diye bir ifade geçiyorsa kitapta, bunun ilacının "kendine güven" telkini olabileceğini düşünerek o telkine daha öncelik verebilirsiniz bu sadece 1 örnek. Hayatta nelere ihtiyacınız olabileceğine kadar detaylı açıklamalar yapılmış. Sonuç olarak bu kitabı tavsiye ediyorum. çünkü gerçekten doğum sayımın özelliklerini birebir taşıdığımı farkettim, öyle zannedip de taşımıyor olsaydım telkin listemi ordaki önerilere göre düzenlesem bile kendimde daha başka bir fark hissetmezdim. Yani gerçeklik payının yüksek olduğunu düşünüyorum.