Tekil Mesaj gösterimi
Alt 29-11-2012, 10:15 AM   #4 (permalink)
balkan72
Teğmen

Tesekkür: 69
42 Mesajinıza toplam 95 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
balkan72 is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Karşı Cinsle bir ilişkiye başlayamamam neden olabilir ?

Alıntı:
Eğlenceli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
benim sorunum, evlenme yaşı gelmiş bir bayan olmama rağmen bugüne kadar karşı cinsten hiçkimsenin bana duygularını açmaması, ilan-ı aşk etmemesi veya çıkma, evlenme gibi tekliflerde bulunmaması.
daha doğrusu karşı cinsin ilgisini bir şekilde çekmeyi başarıyorum. Baktıklarını ilgilendiklerini, gözlemlediklerini, merak ettiklerini farkedebiliyorum. çünkü çok belli eder şekilde yapıyorlar ki yanlış yorumluyor olmam mümkün değil. ancak bir kişinin dahi yanıma gelip ve sohbet başlattığını görmüş değilim. Bir süre sonra bana bakmayı benle ilgilenmeyi de kesiyorlar bakmamaya başlıyorlar.

sorunumun sebebinin dış görünüş olduğunu sanmıyorum çünkü son derece üstüne başına temizliğine saçına başına özen gösteren bakımlı bir insanım. Çirkin olduğum da söylenemez. Daha doğrusu sosyal yaşantımı olumsuz etkileyebilecek kadar bariz bir fiziksel görünüş olumsuzluğuna sahip değilim. Sadece dış görünümle kalmayıp iç gelişimim için de kişisel gelişimle uğraşıyorum. Hem iç hem dış olarak kendini geliştirmeye açık bir insanım.

neyi unutuyorum yada eksik yapıyorum diye düşünürken aklıma mizacımın yanlış türde olabileceği ihtimali geldi.
ben tatlı-sert bir mizaca sahibim. acaba bu mizacım ilk anda ilgi çekiyor ama bir süre sonra insanları özellikle de karşı cinsi kendimden kaçırıyor olabilir miyim ?
tatlı-sert mizaç erkeklerde çok beğendiğim ve çekici bulduğum birşeydir. ama acaba erkekler bayanlarda tatlı-sert mizacı çekici bulmuyor olabilir mi ? Bayanlara yakışmayan bir mizaç mıdır ? mizacımı değiştirerek bu sorunumu çözebilir miyim ? görüşlerinizi bekliyorum.
sevgili eğlenceli, rumuzunuz çok güzel , benim hissettiğim sizin erkeklerle ilgili bir korkunuz var. ondan hoşlanıyor ve sizden de hoşlanıyorlar ama iş yakınlaşmaya gelince bilnçaltınız erkeklerden korktuğu için sizden uzaklaşıyorlar. bunun için siz kendinizi dinleyin bakim orda erkeklerle ilgili korkunuz nedir.
balkan72 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla