Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06-10-2012, 12:16 PM   #3 (permalink)
sweeet
Administrator
 
sweeet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Apr 2009
Mesajlar: 4,053
Tesekkür: 19,481
3,779 Mesajinıza toplam 10,280 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to behold
Standart Cevap: Birilerinin bunu okumasına ihtiyacım var şuan :)

Radikal ve herkesin kolay kolay vermeye cesaret edemeyeceği bir karar vermişsin. Planlı çalışmalısın bence. Bu konuda sınavlarla ve motivasyonlarla ilgili başlıklar sana yardımcı olacaktır.

Mesela buradaki linkler faydalı olabilir:

http://www.hayatimdegisti.com/forum/827349-post2.html

Bitirdiğin ve bitirmen gereken konuları belirle. Kendine küçük hedefler koy. Mesela atıyorum bugün 100 soru çözme hedefi koyduysan bunu mutlaka yap. Ya da bugün şu kadar sayfa konu çalışıcam diye hedefle ve onu bitir. Mesela ben çalışacaklarımdan ziyade çalıştıklarımı yazaardım. Dönüp baktığımda yeteri kadar çalıştığımı görürsem bu beni mutlu ederdi. O yeteri kadar olan kısmı hep kendim belirledim. KPSS ye hazırlandım bu yıl ve öğretmen olarak atandım. Sıfırdan bile başlasan istikrarlı çalışma ile istediğin yerlere gelebilirsin ki senin bitirmiş olduğun üniteler illa ki vardır. Endişelenme ama bir an önce çalışmalarını düzene koy. Sınavla ilgili olumlamaları araştır forumda. Moralini hiç bir şeyin bozmasına izin verme. Ego ve suçluluktan sonra benim sınav dönemi favori telkinlerim:

Ego, kendine güven ve ertelemeyi bırak. İstersen şimdi bile erteleyi bırak telkinini listene ekleyebilirsin. Sınav heyecanı varsa sınav heyecanı telkinini de dinleyebilirsin. Bir de hedef puanını şimdiden belirle gideceğin yer belli olsun.

Biz hep buralardayız. Başarı ve motivasyon dolu günler.

Sevgiler. :))
__________________
Benim Kişisel GeliŞim Yolculuğum: http://www.hayatimdegisti.com/forum/...olculugum.html



Hayatın düşüncelerinin aynasıdır.

sweeet isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla