Tekil Mesaj gösterimi
Alt 25-05-2011, 07:26 PM   #14 (permalink)
yasal06
Üsteğmen
 
yasal06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Nov 2008
Mesajlar: 486
Tesekkür: 2,608
515 Mesajinıza toplam 3,445 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
yasal06 has much to be proud ofyasal06 has much to be proud ofyasal06 has much to be proud ofyasal06 has much to be proud ofyasal06 has much to be proud ofyasal06 has much to be proud ofyasal06 has much to be proud ofyasal06 has much to be proud ofyasal06 has much to be proud ofyasal06 has much to be proud of
Standart Cevap: Deneyimlerimi paylaşmak isterim İşe Yarıyor

merhaba arkadaşlar. kilo verme konusuyla fazlaca ilgilenmiiş biri olarak yazılarınız dikkatimi çekti. öncelikle şenizcim telkinlerin bazen ters etki yaptıklarını düşünebiliyoruz fakat bunlar 2-3 günlük etkiler. dinlemeye devam ettiğinde istediğin yönde faydası olduğunu kesinlikle göreceksin.

kilo verme ile ilgili kalıplaşmış düşüncelerin varsa ---mesela ' ben zor kilo veririm' , ' metabolizmam yavaş' , ' yemek yemek, kilo vermekten daha eğlenceli' --- bu düşünce kalıplarının olumlu haliyle değiştirilmesinde telkinlerin çok büyük etkisi vardir.

telkinlerin ilk birkaç gününde bilincimizi tam olarak devre dışı bırakmadığımızı düşündüğümüz için hiç etki etmedi zannediyoruz, devam etmeni rica edeceğim senden..

kilo verme ile ilgili anlatılacak bir sürü şey var aslında... ama kısaca benim kilo vermemde bende çok etki bırakmış olan bir kitabın ismini vermek istiyorum size; nil gün- kilolarım, diyetlerim ve ben.
__________________
..neden diye sorma ne olur,cevabını sen bul ve kendine sakla..çünkü bu yolda öyle hakikatler var ki bu yollarda anlatırken bile sır kalmalı..
yasal06 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla