Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06-04-2011, 12:32 AM   #63 (permalink)
scouter
Üsteğmen
 
Üyelik tarihi: Jun 2010
Mesajlar: 199
Tesekkür: 5,442
239 Mesajinıza toplam 759 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
scouter will become famous soon enoughscouter will become famous soon enough
Standart Cevap: Rüyalar gerçek olursa....

Alıntı:
yeni bir hayat Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Sevgili scouter altıncı hissiniz çok güçlüymüş gerçekten de..İnsanın böyle bir durumda olacak kötü hadiseyi hissetmesi ve hiçbirşey yapamaması ne kötü..Yüzbaşılar Mh.'ni biliyorum,orada ben de sevdiğim bir insanı aynı olayda kaybetmiştim..tüm kaybettiklerimize rahmet diliyorum..

Rüyalarımızı doğru yorumlayabilmek,daha doğrusu rüyalarımızı kontrol edebilmek çok önemli..Eskiden çok rüya görürdüm.Çoğu bir anlam veremediğim karışık,daha çok korkulu rüyalar olurdu..telkinlerin bu konuda güzel katkıları var.Artık hiç rüya görmüyorum desem yeri var. Sadece Bilinçaltı Temizliği telkinini gece boyu dinlersem mutlaka bir rehber rüya görüyorum.
Bu telkini ilk dinlediğimde uzun bir aradan sonra ilk rüyamı görmüştüm..Bilmediğim,modern döşenmiş bir ev..Evde güya benim olan küçük çocuklar..Annem telefonda ve yine başroldeJ ya hiçbir şey düşünmeden,sadece evimde olacağım kısıtlı bir hayat..Ya da sorumluluklarımın olacağı özgür bir hayat..Seçimini yap diyor,önceki hayatımı vurgulayarak....Sıkılıyorum,ona sinirleniyorum ve bu hayatımı istiyorum..
İkinci rüyamda,bilmediğim taşlık bir yol,nasıl karşıya geçeceğimi bilemiyorum..Derken işimde bana çok faydalı olacak bir üst sponsorum dostane bir tavırla beni karşıya geçiriyor,işimle ilgili bir ipucu veriyor..
Rehber rüyalarımızın artması dileğiyle..
Teşekkürler Yeni Bir Hayat;
Evet deprem öncesinde gerçekten psişik olarak tanımlanabilecek kadar güçlü bir 6. hissim vardı. Ancak depremden birkaç gün önce birkaç arkadaşımı kaybedeceğimi hissettim. Ama elden birşey gelmemesinin vermiş olduğu çaresizlik hissi çok daha kötü...Hislerimin doğru çıkması sebebiyle depremin de yaratmış olduğu psikoloji ile kendini suçlu hissetmek çok daha kötü... Bu nedenle epeyce uzun bir süre bu hissimi reddettim ve körelttim. Nasıl diye sormayın çünkü bilinçsizce yapılan bir reddedişti bu... Son zamanlarda ne kadar hata yaptığımı farkediyorum ve tekrar bu özelliğimi geliştirmek istiyorum, ara ara rüyalarım da oluyor ama henüz nasıl bir yol izlemem gerektiğini bulamadım...
__________________

Dönmektir sanırsın marifet. Arş dönüyor,yıldızlar dönüyor dersin : zahiridir gördüğün, zahirde dönersin. Marifet dönmek değil bulmaktır. Bilesin...
Hz.Mevlana....
scouter isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla