Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05-12-2010, 04:04 PM   #4 (permalink)
Işıldayan Safir
Administrators
Zerynthia

Işıldayan Safir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 49,758
6,229 Mesajinıza toplam 25,545 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Işıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond repute
Standart Cevap: bana birileri yardım edebilir mi...? :(..

Çıkış yapmadınız öncelikle. En azından ben öyle bir şey farketmedim. Sadece biraz telaşlısınız. Olabilir bu da yadırganacak bir durum değil. :)

Asıl konuya geleyim. Olumsuz düşüncelere çok fazla odaklanmış durumdasınız. Onlara bu kadar sıkı sarılmaktan vazgeçmenizi öneririm. Bunu ancak kendi isteğinizle yapabilirsiniz. Şimdi istiyorum ama olmuyor diyebilirsiniz. Peki seçiyor musunuz olumluya odaklanmayı ve iyi şeyler düşünmeyi? Bir kaç gündür gözlemlediğim kadarıyla seçmiyorsunuz.

Bir şeyi kırk kere söylersen gerçeğin olur diye laflar boşuna söylenmiş değil. Devamlı olumsuzlukları ve istemediklerinizi dillendirirseniz bunu seçmiş olursuz. Çünkü tüm enerjinizi buna harcıyorsunuz. Olumsuzluklara bu kadar takılıp düşünmeye, kendimizi hırpalamaya enerjimizi harcarken, iyi ve olumlu düşüncelere odaklanmayı neden başaramıyoruz? Bu aslında isteklerinizi hak etmediğinizi düşündüğünüz anlamına geliyor. Çünkü evrene devamlı yetersiz olduğunuz mesajını veriyorsunuz. Dolayısıyla hak etmediğinize inandığınız bir şeyin size gelmesini bekleyemezsiniz.

Bunu şöyle somutlaştıralım. Birine sevdiğiniz birisi de olsa hak etmediği bir şeyi verir misiniz? Bu para olabilir, eşya olabilir. Zaman zaman sevgimizi bile hak ediyor hak etmiyor diye düşüncelere kapılıyoruz.

Öncelikle kendi değerinizin farkına varın ve kendinizi sevip, saygı gösterin. Bu anlamda telkinlerin faydasını göreceksiniz.

Başlangıç telkinleri ego ve suçluluktur. Zaten üyelik yaptıktan sonra e-mailinize yollanmıştır telkinler. Telkinler hakkında ayrıntılı bilgi almak için rehber bölümünü inceleyebilirsiniz.

http://www.hayatimdegisti.com/forum/...inleyebilirim/

Ayrıca kendinize bir günlük açarsanız deneyimlerinizi ve gelişmelerinizi yazarak ilerlemelerinizi daha net bir şekilde gözlemleyebilirsiniz.

Ancak hatırlatmamda yarar var. Olumlu düşünmek bir yaşam biçimidir. Bunu alışkanlık haline getirmeniz gerekir. Aslında bu içimizde var ancak günlük koşuşturmalar ve egoya karşı savunmasız olduğumuzu hissettiğimizde zor olduğunu düşünüyoruz. Aaa istiyorum ama yapamıyorum demek yeterince çaba göstermiyorsunuz demektir. Bunun üzerine gitmeniz ve daha çok çabalamanız gerekmektedir. Bu hayatımızın her noktasında böyledir.

Sevgilerimle.