Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03-12-2010, 11:17 PM   #12 (permalink)
vittoria è nostra
Yüzbaşı
 
vittoria è nostra - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Jul 2009
Bulunduğu yer: İstAnbul
Mesajlar: 501
Tesekkür: 9,013
553 Mesajinıza toplam 1,445 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
vittoria è nostra is a name known to allvittoria è nostra is a name known to allvittoria è nostra is a name known to allvittoria è nostra is a name known to allvittoria è nostra is a name known to allvittoria è nostra is a name known to all
Standart Cevap: AFFETME OLUMLAMASI

Alıntı:
Sümbülii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Eleştiri, korku, suçluluk, pişmanlık ve utanç duygusunu üzerimden attığım zaman özgür olduğumu hissediyorum.Bu sayede kendimi ve diğer insanları affedebilirim.Bu hepimizi özgür kılacaktır.Eski meseleleri kapatmaya hazırım.Geçmişte yaşamayı reddediyorum artık.Bu yükü uzun zamandır sırtımda taşıdığım için kendimi affediyorum.Kendimi ve başkalarını sevmeyi bilmediğim için kendimi affediyorum.Her insan kendi davranışlarından sorumludur ve hayatta ne ekerlerse onu biçerler.Bu nedenle kimseyi cezalandırmama gerek yok.Ben de dahil olmak üzere hepimiz kendi bilinçlerimizin yasaları altında yaşıyoruz.Kendi adıma kin tutan yönümü bir kenara bırakıyorum ve sevgiyi kucaklıyorum.Ve şimdi iyileşiyorum..

çok güzel bir olumlamaya benziyor ancak kafama takılan affetme medıtasyonu gibi olaya özel olsa daha çabuk etki yaratmazmıydı acaba? hani diyoruz ya "iyi bir hayat istiyorum" olumlaması doğru değildir çünkü nasıl bir hayat istendiği belirtilmemiştir diye. burada da aynı şekilde olay yada bizim hissettiğimiz bize hissettirilen net belirtilmemiş, genel oldugu için tabiiki de. sanki genel olarak evrendeki bizi affetmek amaçlı yapılmış. bu olumlama bu şekilde tekrarlandıgında her bireyin gerek kendisi haricindeki olay birey ve herşeyi affetmesi gerekse kendını affetmesini sağlayabileceği kanısında tereddütüm var :( biri beni aydınlatabilirmi bu konuda.
vittoria è nostra isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla